Kızlarrr haftasonu geliyor, tatil geliyor, cumartesi evim temizlenicek ohh mis gibi olcak :)) ayy ben bi mutlu oldum bak şimdikkk..
Kızlar kimsecikler üzülmesin istiyorum, mutsuz olmayın, hayatınızdaki negatifleri düşünmek yerine, olumlu yönlerini görmeye çalışalım.. Kendinizi kötü hissettiğiniz insanlara güzel anlamlar yükleyin, affetmeye, sevmeye ya da kabullenmeye çalışalım. Kayınvalidemi önceden (hatta 2-3 aya kadar) süpürgeli bir cadıolarak görürdüm şimdi eşimin annesi diyorum. Yaptıgı iyi şeylerle ona yaklaşıyorum herşeyden önemlisi Allah rızası için bunu yapıyorum.. İyi düşünelim ii şeyler olsun.
Hayat kısa ve kendimizi yıpratıp üzmememizi gerektirecek kadar hızlı akıp gidiyor. Biz kendimizi yesekte paralasakta Allah'ımın nasip ettiği zaman gelecek o bebekler. Bekleyip tevekkül etmekten başka yolu yok . Lütfen o tatlı canlarınıza eziyet etmeyin. Kocalarınızla daha çok ilgilenin, sevdiğiniz şeyleri yapın, hayattan keyif almaya çalışın. İyilik yapın mesela durumunuz varsa, fakir bi çocuga bayramlık alın, yapılacak okadar çok güzel şey varki aslında.. Belki bugün belki yarın belki aylar sonra ama hayırlı vakitte gelsin bebişler ve sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla... Hepinizi çok seviyorum, hepiniz için dua ediyorum ki mutlu olalım. Umudunuz yüreğinizde hep saklı kalsın. (Ayrıca sürekli mutlu olmak diye bişey yok bunu biliyorum ve Ağlamak istediğinizde sümükleriniz aka aka ağlayın,) bende ağlayınca hafifliyorum, açılıyorum çünkü...Çok sık girip bişeyler yazamasamda elimden geldiğince okuyorum yazdıklarınızı günlerin patlaması olarak uzun uzun yazdım ama Hepiniz Çok mutlu olun diyee
:) bnm kırmızılar bitsin hemencik sahalara doneyim söyle bi süzüleyim :))
Allahim kabul etsin ins dualarimizi
bnde bi tane idrar testi yapıcam o koyu çizgiyi görmek istiyorumminikbebeişim görmüşmü ay çok sevindim yaa inşallah bizde görürüz cnm sen yarın git bakalım ne dicek olmadı bnde giderim cumartesi ağrı bndede var ama normal diyolar ya korkmayalım bişey olmaz Allahın izniyle
belirtilerin neler anlat biraz, dün akşamda yazdım benimde içimde bir his var sanki bu ay hamile kalacağım inşallah hislerimde yanılmam..
hadiii inşşş bacım bize güzel haberler verr peş peşe gelio hamiş haberleri sendende gelsin haddii
evttt canım inş bi gelsinde saol canım bnde senin yanındayım canım
kıss bacım yazı karışmış ben deilim o
biliyorum bacım alıntılarda sorun var bugün heralde doğru alıntıladım ama senin mesajını alıntılamışım gibi gözüküyor
:) bnm kırmızılar bitsin hemencik sahalara doneyim söyle bi süzüleyim :))
evttt canım inş bi gelsinde saol canım bnde senin yanındayım canım
kıss bacım yazı karışmış ben deilim o
yan yanayız hep birlikte canım :13::13::13:
inşallah canım... ben doktora test yaptığımı nasıl sölicem onu düşünüyorummm... inşallah güzel haberle gelirim...
belirtilerin neler anlat biraz, dün akşamda yazdım benimde içimde bir his var sanki bu ay hamile kalacağım inşallah hislerimde yanılmam..
canım belirtilerim belim çok ağrıdı ( gece bile bel ağrısı ile uyandım, gaz sıkıntısı, göğüs şişkinliği belki inanmayacaksın ama bu ay burnum ve kirpiklerim çok kaşındı. zaten çok su içtiğim için normalde de çok sık tuvalete çıkarım onu belirti olarak saymıyorum.
ve normalde et yemeyen ben sabahları bile kıymalı börek yedim. ve turşu suyu
bu belirtilere göre sence benim neyim olacak tahmin var mı?
inşallah canım... ben doktora test yaptığımı nasıl sölicem onu düşünüyorummm... inşallah güzel haberle gelirim...
canım belirtilerim belim çok ağrıdı ( gece bile bel ağrısı ile uyandım, gaz sıkıntısı, göğüs şişkinliği belki inanmayacaksın ama bu ay burnum ve kirpiklerim çok kaşındı. zaten çok su içtiğim için normalde de çok sık tuvalete çıkarım onu belirti olarak saymıyorum.
bak bunu bir kenara yaz kızınnnn olucak
anlıyorum canım. o da bir-iki güne atlatır ama Allah korusun ilerki aylar da olmazsa yine her ay aynı şeyi yaşlayabilir. konuşsan eşinle. böyle yaptıkça daha çok stres yaptığını, üzüldüğünü ve önemli olan sizin mutluluğunuz olduğunu hatırlatsan tekrar.. akşam güzel bir sofra hazırla istersen eşine... o esnada konuşursun....bu arada eşin kaç kere sperm testi verdi???
kıslarr ben dayanamıcam test alcam cay ictim ama bişi varsa test yanlış çıkarmı??? acil cvp kıslarr dayanamadım yine napimmm:44:
bence kesin erkekallah kalbine göre versin inşallah..
kıslarr ben dayanamıcam test alcam cay ictim ama bişi varsa test yanlış çıkarmı??? acil cvp kıslarr dayanamadım yine napimmm:44:
bana sorarsan yapma yarın sabahı bekle panik yaptığımızda olmuyor ..
ya kısçelerim.. şimdi basa ile konuştum.. oda dioki benimde öle bi damla kan gelmişti.. sonra bişi gelmedi kesildi ve yerleşme kanamasımış meğer. dedi. o kanamadan 2 gün sonra test yaptım çıkmıştı dedi. bekle 2 gün sonra test yap dedi.:26:
ayy tam ümitsizliğe kapıldığım anda .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?