Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ellerine sağlıkkkkk düşüncene sağlık bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel yazmışsın yaaa ellerini yirimm

inşallah canım... ben doktora test yaptığımı nasıl sölicem onu düşünüyorummm... inşallah güzel haberle gelirim...

kıslarr ben dayanamıcam test alcam cay ictim ama bişi varsa test yanlış çıkarmı??? acil cvp kıslarr dayanamadım yine napimmm:44:

inşallah canım... ben doktora test yaptığımı nasıl sölicem onu düşünüyorummm... inşallah güzel haberle gelirim...

ben aradım söyledim başka yaptırmana gerek yok dedi ama ben dayanmadım bu sabah yine yaptrdım onu söylememeyi düşünüyorum bidahada doktor isteyene kadar yaptrmam artık...minikbebişim 4+4reyken gördüyse benim tatilden sonraya kalır ozaman araya 9 gün tatil girmesi uzatıyo işi:44:

Hic boyle olmazdi.her ay husrana ugrasada olmazsa olmasin ben senle yaslanirim derdi
Bunaldi sanirim artik bir seneyi gecti.bende olmazsa yaza dogru tup yaptiririz napalim dedim
3 yada 4 kez test yaptirdi cnm esim .

ya kısçelerim.. şimdi basa ile konuştum.. oda dioki benimde öle bi damla kan gelmişti.. sonra bişi gelmedi kesildi ve yerleşme kanamasımış meğer. dedi. o kanamadan 2 gün sonra test yaptım çıkmıştı dedi. bekle 2 gün sonra test yap dedi.:26:

ayy tam ümitsizliğe kapıldığım anda .....

kıslarr ben dayanamıcam test alcam cay ictim ama bişi varsa test yanlış çıkarmı??? acil cvp kıslarr dayanamadım yine napimmm:44:

kuzum sakin ol birazzzzzzzz bu kadar sıkarsan kendını beyin seni hamile olarak algılar ama adetınde gelmez rahat bırak kendını bırazzz

canım senin bat da geçti. eğer sağlıkla ilgili sorun yok ise zaten bebiş seninledir. geç döllenmede olmuş olabilir. bence bugünlerde ilişkiye girme ve bikaç gün sonra kırmızılar yoksa testini yap derim. ama yine de sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…