Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rotarli gelmesinlerde....o zaman insan cok yikiliyor

Kendime is cikardim vakit gecirim diye ama olmadi

durmak yok cnm yola devam :) ya umutlandırmak da istemiom ama içimden biri hamile mi acaba diye geçse bir iki gün içinde hamiş olduğunu duyuyom sende de öyle oldu nedense inşallahhhh olurrr, gelmezler gelemezler :) kuzen aramıştı bikaç hafta önce duymadım geri dönüş yaptım yaparken de hamile herhalde onu sölicek dedim harbiden de hamileymiş kız ikiz mi acaba içime dogdu dedim yok doktor tek kese gördü dedi geçenlerde aradı kızım erdin mi sen ikizlermiş diye :) şom ağızlı mıyım acaba :)

Kiizzz bende isvicrede doğdum mendrisioda:)

Ayyy ins yaaa som agzini sevim senin yaaa....kuzeninide tebrik ediyorummm masallah ikiz hemdee....temiz kalplisin demek ki canim umarim benim icinde dediğin gibi olur...

Ayyy ins yaaa som agzini sevim senin yaaa....kuzeninide tebrik ediyorummm masallah ikiz hemdee....temiz kalplisin demek ki canim umarim benim icinde dediğin gibi olur...

İnşallah cnm inşallahhh...Şimdi kaçıyorum son durumu haber verirsin cnm, güzel haberlerini bekliyorum.

kzılar ben geldim. ne var ne çok?? işler biraz yoğunlaştı giremedim. monbebe buarada yeni bebiş resmin de çok tatlıymış

kzılar ben geldim. ne var ne çok?? işler biraz yoğunlaştı giremedim. monbebe buarada yeni bebiş resmin de çok tatlıymış

Sagol canim .. evet bende bayildim ben erkek bebek istiyorum ama hep kiz resmi koyuyorum..
cok tatli oluyor kizlar..

Canim gordunmu herkes kacmis.. ben hala isteyim cikicam sonra 1 saat yolum var..

Sagol canim .. evet bende bayildim ben erkek bebek istiyorum ama hep kiz resmi koyuyorum..
cok tatli oluyor kizlar..

Canim gordunmu herkes kacmis.. ben hala isteyim cikicam sonra 1 saat yolum var..

ben de 10 dk çıkıcam. benim de 1 saate yakın sürüyor... neyse Allahtan trafik yok.

bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
hepinizi seviyorum canim arkadaslarim .............

Canım benim bugün hepimiz için Yasin-i Şerif ve Meryem suresi okumuştum bol bol dua ettim bak kalbin temizmiş Rabbim en kısa zamanda kabul eder inşallah dualarımızı sende de Allah razı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…