ayyy tatlim yaa notr bekliyorum öyle bilemiyorum test yapmaya cesaretim yok...
Yuk gelmedi
Rotarli gelmesinlerde....o zaman insan cok yikiliyorAyyy hadi hayırlısı ben heyecan yaptım yaaa...İnşallahhh bugün gelmez de güzel bi sürpriz yapar kırmızlar :)
Rotarli gelmesinlerde....o zaman insan cok yikiliyor
Kendime is cikardim vakit gecirim diye ama olmadi
Amannn hic sormaa gecmiyor saatler banada konusun benimde zaman cabukl gecsin isten eve ucuyim kocise..
ben hastanede calisiyorum isvicrede ama fransada oturuyorum cok yakin zaten 1 saat git gel her gun..
kociste topcu.. ama gol atamadi..( yazik sucu yok kiyamam)
Sen ?
Ayyy ins yaaa som agzini sevim senin yaaa....kuzeninide tebrik ediyorummm masallah ikiz hemdee....temiz kalplisin demek ki canim umarim benim icinde dediğin gibi olur...durmak yok cnm yola devam :) ya umutlandırmak da istemiom ama içimden biri hamile mi acaba diye geçse bir iki gün içinde hamiş olduğunu duyuyom sende de öyle oldu nedense inşallahhhh olurrr, gelmezler gelemezler :) kuzen aramıştı bikaç hafta önce duymadım geri dönüş yaptım yaparken de hamile herhalde onu sölicek dedim harbiden de hamileymiş kız ikiz mi acaba içime dogdu dedim yok doktor tek kese gördü dedi geçenlerde aradı kızım erdin mi sen ikizlermiş diye :) şom ağızlı mıyım acaba :)
Ayyy ins yaaa som agzini sevim senin yaaa....kuzeninide tebrik ediyorummm masallah ikiz hemdee....temiz kalplisin demek ki canim umarim benim icinde dediğin gibi olur...
inşallah gerek kalmaz canımHımm anladım canım olabilir neyse incire devam ediyim ben de inşallah iltihap geçmiştir de gerek kalmaz soğana
İnşallah cnm inşallahhh...Şimdi kaçıyorum son durumu haber verirsin cnm, güzel haberlerini bekliyorum.
Kiizzz bende isvicrede doğdum mendrisioda:)
kzılar ben geldim. ne var ne çok?? işler biraz yoğunlaştı giremedim. monbebe buarada yeni bebiş resmin de çok tatlıymış
Sagol canim .. evet bende bayildim ben erkek bebek istiyorum ama hep kiz resmi koyuyorum..
cok tatli oluyor kizlar..
Canim gordunmu herkes kacmis.. ben hala isteyim cikicam sonra 1 saat yolum var..
ben de 10 dk çıkıcam. benim de 1 saate yakın sürüyor... neyse Allahtan trafik yok.
yolunmuz acik olsun.. aksama gorusuruz belki..
Kiz sen simdi turkiyedesin ama demi.. cennet ulkede..
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
hepinizi seviyorum canim arkadaslarim .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?