Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah hamissindir canim benim

kızlar ben cidiyrum nede olsa bayram gele eee bayram alışverişi olmasa olmaz.burada çene yapıp bişey alamıcam sonra:)hepinizi çoook öptüm görüşürüz

slm cnm hg serap ve kimyacinin testleri pozitif cikti

kimyacıyı hatırladımm :))))) ikisinede hayırlı uğurlu olsun inş :)) kızlar bu arada benim bat dündü ve hala olmadım gelen giden yok ama ben bu ay çörekotu kürü kullandım onda 1 haftaya kadar gecikewbiliyormuş o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum dualarınızı eksik etmeyin benim içinn...

Hic boyle olmazdi.her ay husrana ugrasada olmazsa olmasin ben senle yaslanirim derdi
Bunaldi sanirim artik bir seneyi gecti.bende olmazsa yaza dogru tup yaptiririz napalim dedim
3 yada 4 kez test yaptirdi cnm esim .

düşüncesi yine öyledir. önceliği sensindir zaten ama dediğin gibi süreç uzadığı için bunalmış olabilir. ama sen güzel bir sofra ve konuşmayla ona tekrar hatırlatabilirsin. kendisini toplaması için. eşin her defasında aynı yere vermedi dimi? benim eşimin patronunun da çocuğu olmuyordu ama bişey bulamıyorlardı. en son bir yere gitmiş orda bulmuşlar sorunu ve tedavi olmuş şimdi 3 çocuğu var. benim eşim de bugün sperm testi yaptıracak ve patronu ısrarla oraya göndertti. gerekirse parasını ben veriririm dedi. aklıma bu geldi canım. böyle bişey olabilir mi?

canım sen her halükarda bekle... 1-2 güne belli olur nasıl olsa

pardon yanlış söledimm 6-7 gün

canım 6-7 gün geçmiş yap testini istersen. ama bir kaç saat sıvı almaman lazım

sayfa cok değişmiş neden böyle oldu ki ??? batları olanları göremiyorum artık ve haliyle duada edemiyoruz batı gelenlere ...

bencede liste olmalı hamile kalanlar hamileliği bekleyenler diye görelim hem battaşlarımızı falan iyi oluyodu hakketen bende sahalara inicem yakında...

hayırlısı olsun hicranım Rabbim bize de kısmet eder inş...tüm dua eden güzel annelere de nasip eder inşallah...:26::26:
aminnn canimm amin....bayram haftasina denk geliyo yaww
AMin kizlar insallah yaa bizimde yuzumuz guller..
biz kaldik galiba.. calismalar biti.. bebis bekliyoruz..
son 3 gunum..

Hadi hayirlisi.. insallah da adet gelmez..

Esrammmm neler oluyo sana boyle.. hadi bismillah tutututut.. insallah bebis gelir.. o yerlesme kanamasidir.. insallah..

AMin kizlar insallah yaa bizimde yuzumuz guller..
biz kaldik galiba.. calismalar biti.. bebis bekliyoruz..
son 3 gunum..

Hadi hayirlisi.. insallah da adet gelmez..

inşşşş canım dualarınızı eksik etmeyin...seninde az kalmış inş bebişin seninledir canım inşşşşşşşşşş :))))

aman girmem canım ben ne bileyim.. nasılsa adet olcam diye...
şuana kadar bildiğim bi sorunum çıkmadı.. normaldi... :26:
ay şu beklemelerden nefret ediyorum ama beklemeler gene başa düştü sanırım :26::26:

Insallah hamissindir canim benim

inşallah canım yaa :26: yani ne bileyim şaşırdım kaldım.. eğer adet belirtisi ise şuana kadar adet olmam gerekmiyomudu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…