mrb kusummm bendede ara ara hafik batmasi var bugunde cicisler aciyoo..bende ilaç kullanıyorum o yuzden oluyor diyorum
bana sorarsan yapma yarın sabahı bekle panik yaptığımızda olmuyor ..
ya kısçelerim.. şimdi basa ile konuştum.. oda dioki benimde öle bi damla kan gelmişti.. sonra bişi gelmedi kesildi ve yerleşme kanamasımış meğer. dedi. o kanamadan 2 gün sonra test yaptım çıkmıştı dedi. bekle 2 gün sonra test yap dedi.:26:
ayy tam ümitsizliğe kapıldığım anda .....
aminnn canimm amin....bayram haftasina denk geliyo yaww
slm cnm hg serap ve kimyacinin testleri pozitif cikti
ya kızlar bişey dicem ama liste geri gelsin batı gelenlere dua ediyorduk ne güzel... yani siz bilirsiniz ama...
slm cnm hg serap ve kimyacinin testleri pozitif cikti
aaa ins gecikme bebistendir canim
Hic boyle olmazdi.her ay husrana ugrasada olmazsa olmasin ben senle yaslanirim derdi
Bunaldi sanirim artik bir seneyi gecti.bende olmazsa yaza dogru tup yaptiririz napalim dedim
3 yada 4 kez test yaptirdi cnm esim .
ya kısçelerim.. şimdi basa ile konuştum.. oda dioki benimde öle bi damla kan gelmişti.. sonra bişi gelmedi kesildi ve yerleşme kanamasımış meğer. dedi. o kanamadan 2 gün sonra test yaptım çıkmıştı dedi. bekle 2 gün sonra test yap dedi.:26:
pardon yanlış söledimm6-7 gün
sayfa cok değişmiş neden böyle oldu ki ??? batları olanları göremiyorum artık ve haliyle duada edemiyoruz batı gelenlere ...
hayırlısı olsun hicranım Rabbim bize de kısmet eder inş...tüm dua eden güzel annelere de nasip eder inşallah...:26::26:
AMin kizlar insallah yaa bizimde yuzumuz guller..aminnn canimm amin....bayram haftasina denk geliyo yaww
kimyacıyı hatırladımm :))))) ikisinede hayırlı uğurlu olsun inş :)) kızlar bu arada benim bat dündü ve hala olmadım gelen giden yok ama ben bu ay çörekotu kürü kullandım onda 1 haftaya kadar gecikewbiliyormuş o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum dualarınızı eksik etmeyin benim içinn...
aaa ins gecikme bebistendir canim
son 7gun..zeycanla benimde :18:
AMin kizlar insallah yaa bizimde yuzumuz guller..
biz kaldik galiba.. calismalar biti.. bebis bekliyoruz..
son 3 gunum..
Hadi hayirlisi.. insallah da adet gelmez..
aman girmem canım ben ne bileyim.. nasılsa adet olcam diye...canım senin bat da geçti. eğer sağlıkla ilgili sorun yok ise zaten bebiş seninledir. geç döllenmede olmuş olabilir. bence bugünlerde ilişkiye girme ve bikaç gün sonra kırmızılar yoksa testini yap derim. ama yine de sana kalmış.
Insallah hamissindir canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?