- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
son 7gun..zeycanla benimde :18:
Amin insallah.. canim !!inşşşş canım dualarınızı eksik etmeyin...seninde az kalmış inş bebişin seninledir canım inşşşşşşşşşş :))))
Guzelim yaaa... cok zor gecmiyor gunler..son 7gun..zeycanla benimde :18:
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede iyileşir çalışmalarına başlar ve pozitif sonuç alırsın.. Rabbim güç kuvvet versin sana
çok doğru... inşallah atarız bu stresi üzerimizden. tekrar geçmiş olsun
evet canım 14 yaşında kızım. bende 36 yaşındayım
aman girmem canım ben ne bileyim.. nasılsa adet olcam diye...
şuana kadar bildiğim bi sorunum çıkmadı.. normaldi... :26:
ay şu beklemelerden nefret ediyorum ama beklemeler gene başa düştü sanırım :26::26:
inşallah canım yaa :26: yani ne bileyim şaşırdım kaldım.. eğer adet belirtisi ise şuana kadar adet olmam gerekmiyomudu :26:
ben pek ümitli değilim canım hatta erken regl olurum büyük ihtimalle
düşüncesi yine öyledir. önceliği sensindir zaten ama dediğin gibi süreç uzadığı için bunalmış olabilir. ama sen güzel bir sofra ve konuşmayla ona tekrar hatırlatabilirsin. kendisini toplaması için. eşin her defasında aynı yere vermedi dimi? benim eşimin patronunun da çocuğu olmuyordu ama bişey bulamıyorlardı. en son bir yere gitmiş orda bulmuşlar sorunu ve tedavi olmuş şimdi 3 çocuğu var. benim eşim de bugün sperm testi yaptıracak ve patronu ısrarla oraya göndertti. gerekirse parasını ben veriririm dedi. aklıma bu geldi canım. böyle bişey olabilir mi?
Hepsinde farkli yere gitti cnm pimpirikli biraz
Seninkide guvendigi bi yere gitmekle iyi yapmis
Benimki doktora keciboynuzu suyu ictigini soylemis.doktor devam et spermleri hareketlendirir demis
benimde bir kızım var 8 yaşını doldurdu bende 36 yaşındayım, hamilelerin duası kabul olur..yumurtlama günlerindeyim bana dua et bu gece olur mu akşam mikmik zamanı unutma tamam mı
aman girmem canım ben ne bileyim.. nasılsa adet olcam diye...
şuana kadar bildiğim bi sorunum çıkmadı.. normaldi... :26:
ay şu beklemelerden nefret ediyorum ama beklemeler gene başa düştü sanırım :26::26:
inşallah canım yaa :26: yani ne bileyim şaşırdım kaldım.. eğer adet belirtisi ise şuana kadar adet olmam gerekmiyomudu :26:
Hepsinde farkli yere gitti cnm pimpirikli biraz
Seninkide guvendigi bi yere gitmekle iyi yapmis
Benimki doktora keciboynuzu suyu ictigini soylemis.doktor devam et spermleri hareketlendirir demis
iyi yapmış canım. pimpiriklik bazen iyidirdur bakalım benimki sonuçlarını bir alsın da olmazsa ben de keçiboynuzunu denerim
Ohhh formaları giy at kendini sahalara benjm bayramdan sonra olar artık:))günaydın babyben de c.tesi sahalara iniyorum inşallah
Sahalar seni ozledi..insallah bebegin gelir bu ay...
evet canım sglbnt yani serap ile kimyacı hamileler
Ohhh formaları giy at kendini sahalara benjm bayramdan sonra olar artık:))
mrblar bayanlar günaydınlar olsun tüm hamiş adayları ve hamileler . . . .3 gündür giremiyorum nete özledim sizi nbr nasılsınız kimler hamile şuana kadar kaç hamilemiz oldu ay ne çok soru sordum ben yaaa . . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?