Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çok teşekkür ederim canım

liste olmayacak galiba. onun yerine biz batımızı nickimizin altına yazsak ne dersiniz????? dua için de illa bat günü isimle dua etmeye gerek yok. her gün Rabbim hayırlısıyla bugün batı gelenler hamiledir inşallah diye dua ederiz. ben değiştiriyorum kıslaarrr

canım nasıl oldu senin batı erkendi diye hatırlıyorum????

benimde bir kızım var 8 yaşını doldurdu bende 36 yaşındayım, hamilelerin duası kabul olur..yumurtlama günlerindeyim bana dua et bu gece olur mu akşam mikmik zamanı unutma tamam mı

Allah bağışlasın canım.. sabah öğrenir öğrenmez. namazımı kıldım ve hepimize dua ettim. ve hep dua edeceğim. Allah isteyen kulunu geri çevirmez. inşallah canım sende bu duyguyu tekrar tadarsın..

bizde bikaç gün mikmik yok canım hem babamız hasta hemde tutunsun biraz daha onu ve kendimi yormaya hiç niyetim yok

senin mikmiklerin sonucunu en kısa sürede alırsın inşallah. ve yarın cuma selasında dualarımızı eksik etmeyelim. cuma selasında okunan dualar ve dilekler kabul oluyor.

Biraz daha bekle cnm bakalim ne olacak.stres yapma ama.

Hepsinde farkli yere gitti cnm pimpirikli biraz
Seninkide guvendigi bi yere gitmekle iyi yapmis
Benimki doktora keciboynuzu suyu ictigini soylemis.doktor devam et spermleri hareketlendirir demis

iyi yapmış canım. pimpiriklik bazen iyidir dur bakalım benimki sonuçlarını bir alsın da olmazsa ben de keçiboynuzunu denerim

mrblar bayanlar günaydınlar olsun tüm hamiş adayları ve hamileler . . . .3 gündür giremiyorum nete özledim sizi nbr nasılsınız kimler hamile şuana kadar kaç hamilemiz oldu ay ne çok soru sordum ben yaaa . . . . .

Bnm blgm bugun ogrndklrmz kimyaci ile serap hamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…