Verdimi kocisin sposlarini ayy ins tertemiz cikariyi yapmış canım. pimpiriklik bazen iyidirdur bakalım benimki sonuçlarını bir alsın da olmazsa ben de keçiboynuzunu denerim
Kimyaciiii tebrik ederjm saglikla al kucağına cok sevindim yaa darisi bize insevet canım sglbnt yani serap ile kimyacı hamileler
formalar hazır çekmecede bekliyorlar
Bnm blgm bugun ogrndklrmz kimyaci ile serap hamis
hımmm ay çok sevindimçok mutlu oldum Allah'ım banada sizede hepimizede çocuk versin amin . . . .peki şuana kadar topiğimizde toplam kaç hamiş var?
hımmm ay çok sevindimçok mutlu oldum Allah'ım banada sizede hepimizede çocuk versin amin . . . .peki şuana kadar topiğimizde toplam kaç hamiş var?
Verdimi kocisin sposlarini ayy ins tertemiz cikar
Kimyaciiii tebrik ederjm saglikla al kucağına cok sevindim yaa darisi bize ins
:) ohhh yumyuma zaman çok herseferinde baska forma Allah sabahlar olmasın
Kızlar yaa nerelerdesiniz siz hu yola beraber başladık siz bizi bıraktijiz(
ya kızlar bişey dicem ama liste geri gelsin batı gelenlere dua ediyorduk ne güzel... yani siz bilirsiniz ama...
Hg canım nerdesin kac gündür bilmiyorum baya cok hamisimiz var
bncede yaaaa listeyi geri istiyoruzzzzz
Bnm bildgm yani aklma gldigi kadariyla 4 galba.bugun cok mtlu uyandm bu hberleri alckmsm dmek bnd cok svndm rabbimin mucizeleri iste
Hahaha stres mi yapmis yazık yaa ama yapcak bisi yok walla hep öyle olur yasak okunca insannlin kudurasi geliyo ayrica sunlara bayıldımşimdi aradı. oraya gidiyormuş. stres yapmışmış. sakinleştirdim birazçıkınca arayacak tekrar. efet yaaa.. bugün test verecek diye mi ne yasaklar cazip gelir ya dün bir coştuk zor durdurduk valla kendimizi gelsin mikmikler gitsin mikmikler artıkın :92:
Yumyuma yetisiyosa sorin yok esin ne is yapiyo canimoooo Allah bereketini attırsıncanım nette sorun vardı hala var sürekli kopuyorum sağlıklı bir iletişimim olmuyo akşamları desen eve git yemekti ortalığı toparla derken yorgunlukta sızıp kalıyorum eşimde yok biliyosun işi nedeniyle şehir dışında ama cumartesi burada tam zamanında burada yani yum yum günüm
nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff
kıyamam canım... üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut var unutma
koyu canım ama yinede bekliyecem
Allah dahada arttırır inşAllah nice 4'lerehayırlı olsun canım bende çok sevindim rabbim herkese nasip eder inşAlla . . . .
nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?