Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi yapmış canım. pimpiriklik bazen iyidir dur bakalım benimki sonuçlarını bir alsın da olmazsa ben de keçiboynuzunu denerim
Verdimi kocisin sposlarini ayy ins tertemiz cikar
evet canım sglbnt yani serap ile kimyacı hamileler
Kimyaciiii tebrik ederjm saglikla al kucağına cok sevindim yaa darisi bize ins
formalar hazır çekmecede bekliyorlar

:) ohhh yumyuma zaman çok herseferinde baska forma Allah sabahlar olmasın

hımmm ay çok sevindim çok mutlu oldum Allah'ım banada sizede hepimizede çocuk versin amin . . . .peki şuana kadar topiğimizde toplam kaç hamiş var?

Bnm bildgm yani aklma gldigi kadariyla 4 galba. bugun cok mtlu uyandm bu hberleri alckmsm dmek bnd cok svndm rabbimin mucizeleri iste

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Verdimi kocisin sposlarini ayy ins tertemiz cikar

Kimyaciiii tebrik ederjm saglikla al kucağına cok sevindim yaa darisi bize ins

:) ohhh yumyuma zaman çok herseferinde baska forma Allah sabahlar olmasın

şimdi aradı. oraya gidiyormuş. stres yapmışmış. sakinleştirdim biraz çıkınca arayacak tekrar. efet yaaa.. bugün test verecek diye mi ne yasaklar cazip gelir ya dün bir coştuk zor durdurduk valla kendimizi gelsin mikmikler gitsin mikmikler artıkın :92:

Hg canım nerdesin kac gündür bilmiyorum baya cok hamisimiz var

oooo Allah bereketini attırsıncanım nette sorun vardı hala var sürekli kopuyorum sağlıklı bir iletişimim olmuyo akşamları desen eve git yemekti ortalığı toparla derken yorgunlukta sızıp kalıyorumeşimde yok biliyosun işi nedeniyle şehir dışında ama cumartesi burada tam zamanında burada yani yum yum günüm

nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff

Bnm bildgm yani aklma gldigi kadariyla 4 galba. bugun cok mtlu uyandm bu hberleri alckmsm dmek bnd cok svndm rabbimin mucizeleri iste

Allah dahada arttırır inşAllah nice 4'lere hayırlı olsun canım bende çok sevindim rabbim herkese nasip eder inşAlla . . . .

Hahaha stres mi yapmis yazık yaa ama yapcak bisi yok walla hep öyle olur yasak okunca insannlin kudurasi geliyo ayrica sunlara bayıldım :92:
Yumyuma yetisiyosa sorin yok esin ne is yapiyo canim
nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff

Kiyamam canjm sağlık olsun yumoslar ve sposlar sizde olduu sürece denersiniz yeniden

kıyamam canım... üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut var unutma

kırmızılar yok ama ümidimde yok 1 yıl oldu olmuyo ümidimi yitirmeye başladım artık gecikti kesin gene adetim çok şey istemiyoruz ki biz sağlıklı hayırlısıyla ewlat istiyoruz rabbimden biran once gelse annesine biran önce hissettirse warlığını

Allah dahada arttırır inşAllah nice 4'lere hayırlı olsun canım bende çok sevindim rabbim herkese nasip eder inşAlla . . . .

Kiscem bise sorcm sna bnm bat gnum 28i 2gun once test yaptm ngtf ckti ama kasiklrm agrii adet sancisi gbi sancm var. Sogan kuru uyguluorm acaba ondanmi oluo

canımın içi sağlık olsun üzme kendini biliyosun herşeyin başı SAĞLIK unutma bak senle benle beraber bir sürü kişi regl oldu ama umudumuzu yitirmiyoruz Rabbim elbet duyar sesimizi merak etme sen . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…