Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim bugün hepimiz için Yasin-i Şerif ve Meryem suresi okumuştum bol bol dua ettim bak kalbin temizmiş Rabbim en kısa zamanda kabul eder inşallah dualarımızı sende de Allah razı olsun canımm
sagol canim insallah kabul olur yarin icin iyi bir haber alarim insallah cok cok sagol

Iyi aksamlar kizlar herkese.
Biz gunduz epey bi kaynattik sizler yoktunuz
Hicran arkadasimiz halen adet olmamis insallah bebisi onunladir
Ben kirmizi kartimi yemistim zaten((

Iyi aksamlar kizlar herkese.
Biz gunduz epey bi kaynattik sizler yoktunuz
Hicran arkadasimiz halen adet olmamis insallah bebisi onunladir
Ben kirmizi kartimi yemistim zaten((
Kirmizilar saklambacta oynuyor olabilir kucuk bi umut var ama uzulmekde istemiyorum...

benim kanama bugün tamamen bitti çok az sarı lekelenme olmuş yarından itibaren çalışmalara ve ateş ölçmeye başlıyorum ben :)) çalışmalara tam gaz devam...

kızlar şimdi eylül topiğine baktım orda bir şey yapıyorlar ilk hamile olan göbeğine isim yazıyor galiba çok da anlamadım cutem gelsin anlatır :)) bizde yapalım:))

Amannn bekle bekle dur.. hayal kur

Kizlar ben bekliyorum ya bisey yapamiyorum mik mikte yok yumyumda yok teste yok belirti de yok..
yok ta yok..
kirmizilar bi bitsin...

Allah tutmayin beni..

benim kanama bugün tamamen bitti çok az sarı lekelenme olmuş yarından itibaren çalışmalara ve ateş ölçmeye başlıyorum ben :)) çalışmalara tam gaz devam...

Hadi bakalim tatlim kolay gelsinn
Bu asama iyi de yumyumdan sonravbeklemesi zor oluyo dimi

Amannn bekle bekle dur.. hayal kur

Kizlar ben bekliyorum ya bisey yapamiyorum mik mikte yok yumyumda yok teste yok belirti de yok..
yok ta yok..
kirmizilar bi bitsin...

Allah tutmayin beni..
ari maya gibi cok calis
Sen bu gazla ikiz ikiz inssssssss

Gelene kadar umut devam eder canim
Ama gelirsede uzulme sakin.
Insallah bebis vardirda gelmez.
aynen canım gelmeyen kirmizidan umit kesilmez

Canim hadi insallah..
Bebeciiiimmm ins..rabbim hic birimizi evlat hasretiyle.imtihan etmesin...

ari maya gibi cok calis
Sen bu gazla ikiz ikiz inssssssss

aynen canım gelmeyen kirmizidan umit kesilmez

Bebeciiiimmm ins..rabbim hic birimizi evlat hasretiyle.imtihan etmesin...

Yok kiz dur sende ikiz falan napim kafayi yerim.. allah'im bitane saglikli bebek nasip etsin..

Amin canim insallah.. hic kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…