sagol canim insallah kabul olur yarin icin iyi bir haber alarim insallah cok cok sagolCanım benim bugün hepimiz için Yasin-i Şerif ve Meryem suresi okumuştum bol bol dua ettimbak kalbin temizmiş Rabbim en kısa zamanda kabul eder inşallah dualarımızı sende de Allah razı olsun canımm
canım ya sen de çok tatlısınben de gülüyorum ama Allahtan yalnızım burda
Selammmm
Kirmizilar saklambacta oynuyor olabilir kucuk bi umut var ama uzulmekde istemiyorum...Iyi aksamlar kizlar herkese.
Biz gunduz epey bi kaynattik sizler yoktunuz
Hicran arkadasimiz halen adet olmamis insallah bebisi onunladir
Ben kirmizi kartimi yemistim zaten((
Varmi gelisme cnm
Kirmizilar saklambacta oynuyor olabilir kucuk bi umut var ama uzulmekde istemiyorum...
Yok canim bol bol sari akinti ve wc de yanma oluyor vajinada enfeksiyon mu kaptim iltihap mi oldu usuttum mu bilemedim sol kasigimdaki iki haftalik batma devam ediyor...
Hadi bismillah canım....benim kanama bugün tamamen bitti çok az sarı lekelenme olmuş yarından itibaren çalışmalara ve ateş ölçmeye başlıyorum ben :)) çalışmalara tam gaz devam...
Hadi bismillah canım....
benim kanama bugün tamamen bitti çok az sarı lekelenme olmuş yarından itibaren çalışmalara ve ateş ölçmeye başlıyorum ben :)) çalışmalara tam gaz devam...
ari maya gibi cok calisAmannn bekle bekle dur..hayal kur
Kizlar ben bekliyorum ya bisey yapamiyorum mik mikte yok yumyumda yok teste yok belirti de yok..
yok ta yok..
kirmizilar bi bitsin...
Allah tutmayin beni..
aynen canım gelmeyen kirmizidan umit kesilmezGelene kadar umut devam eder canim
Ama gelirsede uzulme sakin.
Insallah bebis vardirda gelmez.
Bebeciiiimmm ins..rabbim hic birimizi evlat hasretiyle.imtihan etmesin...Canim hadi insallah..
Hadi bakalim tatlim kolay gelsinn
Bu asama iyi de yumyumdan sonravbeklemesi zor oluyo dimi
şarkımızı söylüyorum kasma kasma kasma kasmadan da olur işte :)))
ari maya gibi cok calis
Sen bu gazla ikiz ikiz inssssssss
aynen canım gelmeyen kirmizidan umit kesilmez
Bebeciiiimmm ins..rabbim hic birimizi evlat hasretiyle.imtihan etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?