Yok canim bol bol sari akinti ve wc de yanma oluyor vajinada enfeksiyon mu kaptim iltihap mi oldu usuttum mu bilemedim sol kasigimdaki iki haftalik batma devam ediyor...
Yok kiz dur sende ikiz falan napim kafayi yerim.. allah'im bitane saglikli bebek nasip etsin..
Amin canim insallah.. hic kimsenin kucagini bos birakmasin
Olsun kis ne olacak bakarizYok kiz dur sende ikiz falan napim kafayi yerim.. allah'im bitane saglikli bebek nasip etsin..
Amin canim insallah.. hic kimsenin kucagini bos birakmasin
Bende Eylül topiğinden transferim buraya çünkü bugün adet oldum
Ayrıca ateş ölçme yönteminide kullanıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var 2. yi istiyoruz bakalım ne zaman olur..
bu ay tuttum kendimi ya belirti görmedim çok adette olacağımı bildim ağrılarımdan çok umutlanmadım o yüzden de bu ay öyle olur sanırım... alıştım artık galiba kırmızılara
Boyle devam canim
Belirti isi bizi ters kose yapiyo.kanmayalim sakinnnnn
ahhh canim test fikri bi gelip gidiyor bana da ama yapmicannn 15aydir heep tek cizgi .....tas gibi oturuyo icime iyice psikolojimi bozuyoHadi hayirlisi canim
Yarinda olmazsa bi test yaparsin
Gerci ben olsam hemen yapardim:) cok sabirsizim
Ayyy bende cok istiyorum ikiz 4-5yimirtam oldugunda oyle cok umutlandim kii olsa ikiz olsa ucuz olsa dieayyy ben ikiz olmasını öyle çok istiyorum ki... ayyyy inşallah benim ikiz olur yaaa... dua edin kızlar
Boyle devam canim
Belirti isi bizi ters kose yapiyo.kanmayalim sakinnnnn
valla benimda geçen ay iki yumurtam vardı olsun diye çok dua ettim ama olmadıahhh canim test fikri bi gelip gidiyor bana da ama yapmicannn 15aydir heep tek cizgi .....tas gibi oturuyo icime iyice psikolojimi bozuyo
Ayyy bende cok istiyorum ikiz 4-5yimirtam oldugunda oyle cok umutlandim kii olsa ikiz olsa ucuz olsa die
Bende Eylül topiğinden transferim buraya çünkü bugün adet oldum
Ayrıca ateş ölçme yönteminide kullanıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var 2. yi istiyoruz bakalım ne zaman olur..
kızlar bı temzlk yaptm dondum arkama bı baktmaman allhm kac sayfa knusmssunuz boyle ay btun mhabbetlrı kacrdm smdıde yoruldm cay ıccem
hoşgeldin canım bir çoğumuz eylül topiğinden geldik :) oğlunu da Allah bağışlasın...
Afiyet olsun canim
Ben cayimi corbami ictim oyle bakim dedim kizlar napiyo diye
ohhhh simdi ev mis gibi temizlik kokmusturrrr butun yorgunluguna degerkızlar bı temzlk yaptm dondum arkama bı baktmaman allhm kac sayfa knusmssunuz boyle ay btun mhabbetlrı kacrdm smdıde yoruldm cay ıccem
Sendede ayni sey oluyor mu psipsikocuummm? Ben dr a gidince igne ilac kullaninca yumurta takibi yaptirinca ve regl olunca daha bi cok üzülüyorum aglamaya doymuyorummm...dr a gitmedigim ay regl oldugumda uzuntum az oluyovalla benimda geçen ay iki yumurtam vardı olsun diye çok dua ettim ama olmadı( çok isterim olursa en mutlu ben olurum
Eylulculerin cogu ekime transfer oldu canim...ins ogluna bi kardes gelir bu ay
ohhhh simdi ev mis gibi temizlik kokmusturrrr butun yorgunluguna deger
Sendede ayni sey oluyor mu psipsikocuummm? Ben dr a gidince igne ilac kullaninca yumurta takibi yaptirinca ve regl olunca daha bi cok üzülüyorum aglamaya doymuyorummm...dr a gitmedigim ay regl oldugumda uzuntum az oluyo
amin inş.. 3.5 seneden sonra herşeyi unutmuşum gibi bi tecrübesiz görüyorum kendimi sormayın ama:60
ayyy ben ikiz olmasını öyle çok istiyorum ki... ayyyy inşallah benim ikiz olur yaaa... dua edin kızlar
Olsun kis ne olacak bakariztirnagina hasretiz beaa
valla benimda geçen ay iki yumurtam vardı olsun diye çok dua ettim ama olmadı( çok isterim olursa en mutlu ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?