Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canim bol bol sari akinti ve wc de yanma oluyor vajinada enfeksiyon mu kaptim iltihap mi oldu usuttum mu bilemedim sol kasigimdaki iki haftalik batma devam ediyor...

Hadi hayirlisi canim
Yarinda olmazsa bi test yaparsin
Gerci ben olsam hemen yapardim:) cok sabirsizim

Bende Eylül topiğinden transferim buraya çünkü bugün adet oldum
Ayrıca ateş ölçme yönteminide kullanıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var 2. yi istiyoruz bakalım ne zaman olur..

bu ay tuttum kendimi ya belirti görmedim çok adette olacağımı bildim ağrılarımdan çok umutlanmadım o yüzden de bu ay öyle olur sanırım... alıştım artık galiba kırmızılara

Boyle devam canim
Belirti isi bizi ters kose yapiyo.kanmayalim sakinnnnn

Hadi hayirlisi canim
Yarinda olmazsa bi test yaparsin
Gerci ben olsam hemen yapardim:) cok sabirsizim
ahhh canim test fikri bi gelip gidiyor bana da ama yapmicannn 15aydir heep tek cizgi .....tas gibi oturuyo icime iyice psikolojimi bozuyo

ayyy ben ikiz olmasını öyle çok istiyorum ki... ayyyy inşallah benim ikiz olur yaaa... dua edin kızlar
Ayyy bende cok istiyorum ikiz 4-5yimirtam oldugunda oyle cok umutlandim kii olsa ikiz olsa ucuz olsa die

Boyle devam canim
Belirti isi bizi ters kose yapiyo.kanmayalim sakinnnnn

kızlar bı temzlk yaptm dondum arkama bı baktm aman allhm kac sayfa knusmssunuz boyle ay btun mhabbetlrı kacrdm smdıde yoruldm cay ıccem

ahhh canim test fikri bi gelip gidiyor bana da ama yapmicannn 15aydir heep tek cizgi .....tas gibi oturuyo icime iyice psikolojimi bozuyo

Ayyy bende cok istiyorum ikiz 4-5yimirtam oldugunda oyle cok umutlandim kii olsa ikiz olsa ucuz olsa die
valla benimda geçen ay iki yumurtam vardı olsun diye çok dua ettim ama olmadı( çok isterim olursa en mutlu ben olurum

Bende Eylül topiğinden transferim buraya çünkü bugün adet oldum
Ayrıca ateş ölçme yönteminide kullanıyorum 3.5 yaşında bi oğlum var 2. yi istiyoruz bakalım ne zaman olur..

Eylulculerin cogu ekime transfer oldu canim...ins ogluna bi kardes gelir bu ay

kızlar bı temzlk yaptm dondum arkama bı baktm aman allhm kac sayfa knusmssunuz boyle ay btun mhabbetlrı kacrdm smdıde yoruldm cay ıccem
ohhhh simdi ev mis gibi temizlik kokmusturrrr butun yorgunluguna deger

valla benimda geçen ay iki yumurtam vardı olsun diye çok dua ettim ama olmadı( çok isterim olursa en mutlu ben olurum
Sendede ayni sey oluyor mu psipsikocuummm? Ben dr a gidince igne ilac kullaninca yumurta takibi yaptirinca ve regl olunca daha bi cok üzülüyorum aglamaya doymuyorummm...dr a gitmedigim ay regl oldugumda uzuntum az oluyo

canım benim doktor çok rahat ben bazen neden böyle diyorum olur takma sıkma bilmem ne :) yumurta takibide 2 aydır yaptırdım ama bir işe yaramadı... ilk defa bu ay çok çabuk atlattım alıştım diyorum ya

ayyy ben ikiz olmasını öyle çok istiyorum ki... ayyyy inşallah benim ikiz olur yaaa... dua edin kızlar

Olsun kis ne olacak bakariztirnagina hasretiz beaa

Kizlar hic sormayin zaten bizim sulalede ikiz cok.. herkes diyor zaten senin ikizin olur diye...annanemde var kuzenlerde var.. :44::44:
cokta guzel bi golde iki bebek ama benimi oldurceniz..
ben calisiyorum ve saglik sorunlarim var iki bebek zor olur..

Ikiz olsa ben daha bisey istemem.bi tasla iki kus.
Suan daha bi tane bile yapamamisken ikiz cok cazip geliyo banada
Tasiyabilirmiyim orasi mechulll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…