- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
parası iyidir belki
ayy inşallah rahatlarsın canım dişle uğraşmak çok zorAllah yardımcın olsunn
ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz
sağol dilketinimm bende sizi çok özledimm. bitti bitti şükür. siz nasılsınız bakiyim neler kaynatıyosunuz
bebem çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum minişim.....
sağol kuzummm inşallah. sen nasılsın kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum
hoşbuldum çiçeğimmm sağol. yok çektirmedim kanal tedavisi dolgu falan.
ayyyyy alt yirmilik canim yaa burasi küçük yer cene cerahhi yoktur ki
canım nasılsın? görüşemiyoruz bu aralar? neler yapıosun?şuanda var mesela :)
çok geçmiş olsun canım. inşallah ağrın olmaz bu sefer ama öyle üst üste 3 tane ağrı kesici falan içme birdahaAllah korusun dişim geçsin dersin başka bir yere zarar verirsin. iyiyiz biz de eski günlerimize geri döndük. gırgır şamata besteler. hayat bize güzel
hepsinde bez takili kiyida kosede uyuyolar
ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz
Evwt sesnsiz canjm özlem rumuzjn akima gelmedi :))
Baya var 7gun sürüyor bugun 2.gunjm sayamıyorum coook canim yaw
Bende seji sevdim kiz :)) bak dua et bize bizdee hamis olalim
kırmızılar gidecek bebişler gelecek...
o bebek bu göbişlere girecekkkkk
Insss canim bnm ins cift cizgi görürüz gebelik testinde yoksa ovude hep görüyoz zati
Cikcam az kaldi az daha beni sevdiğinizi söyleyin öyle
Oyy canım benim iyiki varsınız yaa
Beni seviyormusun söyle bakayimmm :)) sizin icin depresyondan zevkle çıkarım iyiki tanidim sizi kızlarr
Selam kızlarrrr
İlaydacım geçmiş olsunben de 2 gün dişçiye gittim, hallettim problemlerimi, şimdi sağlam bir ağzım var çok şükür
canım nasılsın? görüşemiyoruz bu aralar? neler yapıosun?
ben iyiym şükür canım kürtaj sonrası adet bekliyorum halaakorunmuyoruz ya küçük de olsa umutlanıyorum bazen ama bu kadar cabuk olması çok zor, bayram sonu doktora gitcem adet yapsın benii
Evwt sesnsiz canjm özlem rumuzjn akima gelmedi :))
Baya var 7gun sürüyor bugun 2.gunjm sayamıyorum coook canim yaw
Bende seji sevdim kiz :)) bak dua et bize bizdee hamis olalim
kırmızılar gidecek bebişler gelecek...
o bebek bu göbişlere girecekkkkk
Insss canim bnm ins cift cizgi görürüz gebelik testinde yoksa ovude hep görüyoz zati
Cikcam az kaldi az daha beni sevdiğinizi söyleyin öyle
Oyy canım benim iyiki varsınız yaa
Beni seviyormusun söyle bakayimmm :)) sizin icin depresyondan zevkle çıkarım iyiki tanidim sizi kızlarr
yediler ictiler masa darmadaginik kim toplayacak diyolarr..hanimlar hazirlasin kaldirsin öyle iyiydi diyolar
ayyyyy alt yirmilik canim yaa burasi küçük yer cene cerahhi yoktur ki
Canim disin ucu cikti devamı gelmedi ağrı yapiyo icten icten ameliyata alinir bence cunku yuzeyde cok küçük bi parça var gerisi etin icinde korkumdan gidemiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?