Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol dilketinimm bende sizi çok özledimm. bitti bitti şükür. siz nasılsınız bakiyim neler kaynatıyosunuz

çok geçmiş olsun canım. inşallah ağrın olmaz bu sefer ama öyle üst üste 3 tane ağrı kesici falan içme birdaha Allah korusun dişim geçsin dersin başka bir yere zarar verirsin. iyiyiz biz de eski günlerimize geri döndük. gırgır şamata besteler. hayat bize güzel

hoşbulduk kızlar
ben bat yazdırmıyorum çünkü bu ay çalışma olmadı
hsg çektirdim falan

benim gebe kalmam biraz zor kızlar
konuda açtım bununla ilgili
sol tüpüm tıkalı ve birde sol yumurtalıkta 2 tane kist var
loparoskopi olmam gerekiyor.

sağol kuzummm inşallah. sen nasılsın kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum

ben iyiym şükür canım kürtaj sonrası adet bekliyorum halaa korunmuyoruz ya küçük de olsa umutlanıyorum bazen ama bu kadar cabuk olması çok zor, bayram sonu doktora gitcem adet yapsın benii

ayyyyy alt yirmilik canim yaa burasi küçük yer cene cerahhi yoktur ki

Canim disin ucu cikti devamı gelmedi ağrı yapiyo icten icten ameliyata alinir bence cunku yuzeyde cok küçük bi parça var gerisi etin icinde korkumdan gidemiyorum:18:

iyi akşamlar kızlarrr çok şey kacırmadım umarım neler yaptınız

ohhh süpersiniz. bundan sonra böyle. yaa bide ben şey kararı aldım. bu ay öyle gün aşırı yada yumyum takip etmesem diyorum olur mu ki

Hosgeldin ilaydacimm
Gecmis olsunn.
Ben gecen ay gitmistim ama cektiler disimi.simdi bos kaldii orasii
Biz bildigin gibi.mercimek fotolari var yeni:)
Negatif testler.besteler mikmikler
Iyiyiz herseye ragmen

sevmezmiyiz canım benimmmm :13:

evet canım denk gelemedik, iyiym çok şükür adet bekliyorum hala :) herkes bebek bekliyo ben de kırmızı bekliyom napimm sen nasılsınn

ben iyiym şükür canım kürtaj sonrası adet bekliyorum halaa korunmuyoruz ya küçük de olsa umutlanıyorum bazen ama bu kadar cabuk olması çok zor, bayram sonu doktora gitcem adet yapsın benii

olur mu olur hiç belli olmaz. düşüğün bir ayağı içerdedir derdi anneannem. hemen olurmuş kürtajdan sonra. Allahım hakkkında hayırlısını versin yüzünü güldürsün inşallah

D:seviyorum!
G:bir daha söyle!
D:seviyorum!
G:bir daha!
D:seviyorum!!!!!
G: çaattt!!! yalaaannnnnnn söylüyorsunnn

çok sefiyom balımmm deli oluyorum senin için canım arkadaşımmmmm

kuzum vardır muhakkak ya. alttakiyse ameliyat lazım. o ameliyatı da çene cerrahından başkası yapamaz zaten. bi süre daha bekle belki devamı çıkar dişin. çıkmazsa o zaman bi doktor araştırırsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…