Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslarr size bişi sorcam biyerde yazı okudum sizinle paylaşmak istedim ama önce kabul edermisiniz bi fikrinizi alayım istedim yazı biraz müsdehsan tabiki bu hamileleri kapsamıyo egerki okumk isterseniz yazıyı koyacam karar çok lu oy birligininnn ok cvp bekliyommm hamile kalmak için önmliymişşşş:44::44:

Rabbim yardımcın olsun canım. loparoskopi nedir???? tüpleri açmak için mi???

Hosgeldin ilaydacimm
Gecmis olsunn.
Ben gecen ay gitmistim ama cektiler disimi.simdi bos kaldii orasii
Biz bildigin gibi.mercimek fotolari var yeni:)
Negatif testler.besteler mikmikler
Iyiyiz herseye ragmen

sağol kuzumm benimm. süpersiniz herşeye rağmen umut etmeye devam

Walla bebekim olursa birakamamm yaa
Ben onu ne zorluklarla yapmis olucam bidee
Cok pimpirikli olurum kesinn

Canim sen alninda kocaman bir adet sivilcesi olan birini gorursen o benim
Yada testi negatif cikmis ve bedbaht birini:))
Saka bi yana bilgisayardan girince fotomu koyarim:))
Ayyyy buna cok guldum yaa aklıma geldikce gülüyorum
sevmezmiyiz canım benimmmm :13:
Sevin beni çünkü bende sizi cok seviyorum
D:seviyorum!
G:bir daha söyle!
D:seviyorum!
G:bir daha!
D:seviyorum!!!!!
G: çaattt!!! yalaaannnnnnn söylüyorsunnn

çok sefiyom balımmm deli oluyorum senin için canım arkadaşımmmmm

Yerim seni ben yaaa bende deli oluyorum walla sizin icin ama senin yerin cok ayrı

olur tabi canım koy bakalım

gün aşırıda haklısın ama yumyumu takip et canım. denk getirirsin çaktırmadan

evet çaktırmadan olur bak çünkü benim kociş dediki düşük yaptın biraz vücudun toparlansın hem de kafaya çok takıyosun istersen bu ay ara verelim. bende olabilir dedim. ama yalannnn deli gibi istiyorum. o zaman ona çaktırmadan yumyum da ben yanaşırım ona

kızlar dün demiştim ya 15 yıl sonra hamileymiş bi abla diye, onu aradım çok sevindim abla vs diye. ikizmiş bebekler nasıl sevindim yaa, mucizelerim geldi 15 sene sonra dedi çok şükürr

evet canım denk gelemedik, iyiym çok şükür adet bekliyorum hala :) herkes bebek bekliyo ben de kırmızı bekliyom napimm sen nasılsınn
olsun tatlım, ben de kırmızı bekliyorum merak etme, gel birlikte bekleyelim
bizim de bebek beklediğimiz günler gelecek elbet. hem senin belki bebek de gelmiş olabilir, belli mi olur
düşüğün bi ayağı içerde derler

evet herkese tekrardan mrblar olsun dünya güzelleri . . . .
merhaba

hoşgeldin Deryacımmm
hoşbuldum tatlım ve Allahaısmarladık bi bakıyım dedim size, çıkıyorum şimdi. Umarım iyisindir
yarın görüşürüz inşallah

Ayyyy buna cok guldum yaa aklıma geldikce gülüyorum

Sevin beni çünkü bende sizi cok seviyorum

Yerim seni ben yaaa bende deli oluyorum walla sizin icin ama senin yerin cok ayrı
canım sen nasılsın? bi bakayım dedim ne var ne yok sizlerde...
yarın görüşürüz hadii iyi akşamlar

ayy inşallah ya nasıl sevinirim öye bişey olsa

kızlar dün demiştim ya 15 yıl sonra hamileymiş bi abla diye, onu aradım çok sevindim abla vs diye. ikizmiş bebekler nasıl sevindim yaa, mucizelerim geldi 15 sene sonra dedi çok şükürr

allahımmmmm ne kadar güzel bi haber buuu. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de ona bağışlasın yaa çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…