Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çokk gecmiş olsun bacım şimdi tıp çok ilerledi umudunu hiç kaybetme RABBİM büyük inş göbüşün dolar seninde
ben iyiym şükür canım kürtaj sonrası adet bekliyorum halaa korunmuyoruz ya küçük de olsa umutlanıyorum bazen ama bu kadar cabuk olması çok zor, bayram sonu doktora gitcem adet yapsın benii
kıss bacım bende bekliyom şu adı batasıca adeti gelmiyoo ki sabh yine test yapcam son kez bi umut galiba
iyi akşamlar kızlarrr çok şey kacırmadım umarım neler yaptınız
hggg hg bacımm
as deryamm sende hggg canımm

hihi ben de öyle yapıcam

kızlar dün demiştim ya 15 yıl sonra hamileymiş bi abla diye, onu aradım çok sevindim abla vs diye. ikizmiş bebekler nasıl sevindim yaa, mucizelerim geldi 15 sene sonra dedi çok şükürr

ayyyyyy ne güzel. gözleirm doldu valla. Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnşallah!!!! Allahım darısı ablama Yarabbim!!!

Kirmizilar var suanfa nende canim bitsim calismaya kaldığım yerden devam ederim artkksen nasılsın
senden başkası istemiyo sanırım ilaydam bilmiyom ki şimdi kararsız kaldım yaa:44:

Paylaş kız bisicik olmaz

arkadaşlar selam

benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz

sevgiler..
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim
alın bakalım okuyunn inş bi işe yarar

iyiyim bebğimmm sen nasılsınn

saol datlum bende iyim birazdan mesai bitiyo omuzlarım ağrıdı bilgisayarın başında oturmaktan . . . hatta bitti ben çıkıyorum biştanem yarın görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun buradan 20 günlük olan yeğenimin göbek yemeği var oraya gitcem dua okunan tatlıdan hepinizin yerine yiyecem Rabbim bizede versin bizede nasip etsin göbek yemeği yapmak amin öpüyorum hepinizide hoşcakalın . . . .

hadi canım selametle git sabh hayrlısıyla saglıcakla dön inş yemeginiz kabul olur inş bizede dua et canım bol bolll

Okudum ya çok güzelmiş valla gülmekten karnım ağrıdı canım bu sallatma işi iyiymiş ya çok güldüm :) :) :) :) :)

evet canım bunu biliyoruz. yani kadının da orgazm olması daha etkili. ama işte olmayınca olmuyor kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…