Ayyyy buna cok guldum yaa aklıma geldikce gülüyorum
Sevin beni çünkü bende sizi cok seviyorum
Yerim seni ben yaaa bende deli oluyorum walla sizin icin ama senin yerin cok ayrı
kızlar dün demiştim ya 15 yıl sonra hamileymiş bi abla diye, onu aradım çok sevindim abla vs diye. ikizmiş bebeklernasıl sevindim yaa, mucizelerim geldi 15 sene sonra dedi çok şükürr
çokk gecmiş olsun bacım şimdi tıp çok ilerledi umudunu hiç kaybetme RABBİM büyük inş göbüşün dolar senindehoşbulduk kızlar
ben bat yazdırmıyorum çünkü bu ay çalışma olmadı
hsg çektirdim falan
benim gebe kalmam biraz zor kızlar
konuda açtım bununla ilgili
sol tüpüm tıkalı ve birde sol yumurtalıkta 2 tane kist var
loparoskopi olmam gerekiyor.
kıss bacım bende bekliyom şu adı batasıca adeti gelmiyoo ki sabh yine test yapcam son kez bi umut galibaben iyiym şükür canım kürtaj sonrası adet bekliyorum halaakorunmuyoruz ya küçük de olsa umutlanıyorum bazen ama bu kadar cabuk olması çok zor, bayram sonu doktora gitcem adet yapsın benii
hggg hg bacımmiyi akşamlar kızlarrr çok şey kacırmadım umarım neler yaptınız
as deryamm sende hggg canımmSelam kızlarrrr
İlaydacım geçmiş olsunben de 2 gün dişçiye gittim, hallettim problemlerimi, şimdi sağlam bir ağzım var çok şükür
canım nasılsın? görüşemiyoruz bu aralar? neler yapıosun?
allahımmmmm ne kadar güzel bi haber buuu.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de ona bağışlasın yaa çok güzell
hem tıkalı tüpü açmak hemde kistleri temizlemek için yapılacak canım
evet çaktırmadan olur bakçünkü benim kociş dediki düşük yaptın biraz vücudun toparlansın hem de kafaya çok takıyosun istersen bu ay ara verelim. bende olabilir dedim. ama yalannnn deli gibi istiyorum. o zaman ona çaktırmadan yumyum da ben yanaşırım ona
kızlar dün demiştim ya 15 yıl sonra hamileymiş bi abla diye, onu aradım çok sevindim abla vs diye. ikizmiş bebeklernasıl sevindim yaa, mucizelerim geldi 15 sene sonra dedi çok şükürr
iki senedir cikamadi canım ara ara agriyooo
olur tabi canım koy bakalım
senden başkası istemiyo sanırım ilaydam bilmiyom ki şimdi kararsız kaldım yaa:44:
ayyyy be güzel bi haber mucize bu olsa gerek yaa çok mutlu oldum umut doldum
köy canım okuyalim bebis yolunda hersey mubah
Kirmizilar var suanfa nende canim bitsim calismaya kaldığım yerden devam ederim artkksen nasılsınolsun tatlım, ben de kırmızı bekliyorum merak etme, gel birlikte bekleyelim
bizim de bebek beklediğimiz günler gelecek elbet. hem senin belki bebek de gelmiş olabilir, belli mi olur
düşüğün bi ayağı içerde derler
merhaba
hoşbuldum tatlım ve Allahaısmarladıkbi bakıyım dedim size, çıkıyorum şimdi. Umarım iyisindir
yarın görüşürüz inşallah
canım sen nasılsın? bi bakayım dedim ne var ne yok sizlerde...
yarın görüşürüz hadii iyi akşamlar
senden başkası istemiyo sanırım ilaydam bilmiyom ki şimdi kararsız kaldım yaa:44:
iyiyim bebğimmmsen nasılsınn
saol datlum bende iyim birazdan mesai bitiyo omuzlarım ağrıdı bilgisayarın başında oturmaktan . . . hatta bitti ben çıkıyorum biştanem yarın görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun buradan 20 günlük olan yeğenimin göbek yemeği var oraya gitcem dua okunan tatlıdan hepinizin yerine yiyecem Rabbim bizede versin bizede nasip etsin göbek yemeği yapmak amin öpüyorumhepinizide hoşcakalın . . . .
bunu okumustum canim ben teşekkürler paylasim icin...
arkadaşlar selam
benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz
sevgiler..
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim
alın bakalım okuyunn inş bi işe yarar
arkadaşlar selam
benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz
sevgiler..
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim
alın bakalım okuyunn inş bi işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?