Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet cnm heryer camasr suyu deterjn cıf mıs mıs kokuyo

şaka bir yana Allah herkesin gönlüne göre versin

canım benim doktor çok rahat ben bazen neden böyle diyorum olur takma sıkma bilmem ne :) yumurta takibide 2 aydır yaptırdım ama bir işe yaramadı... ilk defa bu ay çok çabuk atlattım alıştım diyorum ya

Benim dr son ana kadar herşey çok güzel bilmem ne diyor çok umutlu konusuyor sonrasi yikim...bende yeni yeni alışıyorum on aydir...

Ikinciyi kaç aydır deniyorsun canim... Biz daha daha tecrubesiziz

ben 3.5 sene doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 6 ay oluyor son 2 aydır adetlerim doğum önceesi düzenine geri döndü nedense ekimde olacak gibi geliyor amma nasip bakalım
SİZ ?

Rabbim isteyene istedigini versin canim

ben 3.5 sene doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 6 ay oluyor son 2 aydır adetlerim doğum önceesi düzenine geri döndü nedense ekimde olacak gibi geliyor amma nasip bakalım
SİZ ?

bende kullandim 2.5 yil olucak nerdeyse..
ne kadar zararliymis..

Rabbim isteyene istedigini versin canim

Amin canim amin..
vallahi azerikizi yazmisti gobegine silinmemis benim isim..

umudum kalmiyo vazgecmek lazim galiba

evet cnm heryer camasr suyu deterjn cıf mıs mıs kokuyo
kakulmus olmak iyidir arada

bu ay 5. ayım işte kasımda başka şeyler denicez sanırım kasımda gelin dedi umarım o zamana kalmaz canım ya...
Insss kalmaz canım ins... Igne tedavisi gördün mu
SİZ ?

Ins olur canim en kisa zamanda...

BIZ...burdaki cogu ark ilk bebek icin uvradiyo bende dahil 15ay oldu benim hic gebelik olmadı bugun bat gunum gelen giden yok ins bu ay olmustur

canım benim rahimde polip vardı... hsg çektirdim işte sorun yok çalışmalara devam dedi yumurtlamamda sorun yok bütün tahliller iyi geldi... kasımda kadar olmazsa eğer eşine bakacağız dedi... sende sorun yok dedi.... umarım kasıma kadar olur... bir yandan da bunun tırsaklığı var içimde kasıma kadar olmazsa diye... Offff bende hiç hamile kalmadım daha...

Kızlarrrr
Eylulden Ekime geciyorum ben
Zati hiç sevmemiştim o Eylul topiğindekileri:)
Varsa yoksa Ekim benim için bundan boyle
Ama sabahtan biraz bi kaç damla geldi sonra kesildi
Yarınmı gelsem ben bu topiğe ne

bende kullandim 2.5 yil olucak nerdeyse..
ne kadar zararliymis..

Amin canim amin..
vallahi azerikizi yazmisti gobegine silinmemis benim isim..

umudum kalmiyo vazgecmek lazim galiba

Kiss bebeciiimmm umutsuz olur mu hiiiccc cok yanlisss

Ama guldurdun beni kiss azerikis bi hosluk olsun die yapmis onu benim adim bile yok
Umut hep var kuzuum

Heyoooo
Iyi gecelerr kislarrr.yarin is var malumm ben kacarr
Opuldunuzz
Hicraaaan senden umutluyum.inssallah bakalimm

sana tahlil yapilmis iyi hos canim dr esindende tahlil istemesi gerekliydi bence canim hic tirsma canim olur dahaa bol bol findik fistik yiyin esinle birlikte

sana tahlil yapilmis iyi hos canim dr esindende tahlil istemesi gerekliydi bence canim hic tirsma canim olur dahaa bol bol findik fistik yiyin esinle birlikte

ya erkekler bu testlere biraz soğuk bakıyor sanırım benimki çok lafını yaptırmıyor ondan tırsıyorum zaten yani onun üzülmesine dayanamam ben üzüleyim ama o üzülmesinnnnnnn ona kıyamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…