Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amiiiiinnn inş bende bugün adrenalin olsun diye adetime taaaa 8-9 gün varken yaptım test çizgiyi gördüm attım çöpe alışkanlıkmı yaptı nedir

Canım bnm pcden girdigim bi gun degistireyim senimi kircam hic

Günaydın elaaaam canim bebegim erkencisin yaaa

evet bebegm erkencyım bugun. uyku tutmuyo bnı ya artk dun gece noldu varya.............

dun aksam esmle sakalasyoduk dedıkı bzm mk mik gunlermz yarın baslıyo ddı gulerek bnde sarıldım bı gzel agladım bn artık bebek ıcın yapmk ıstemyorum bebek falan ıstemyorum sıkıldm 16 aydr bebek ıçn yapmktan ddm kndı canmz ıstedgı zmn olsun ıstyorum ddm :2: bole ddm ama bı uzuldu anlatamm smdı bebek ıçın olcak tabı bı bebek olsun snra cnmz istedgnde dyo:2::2: bnde masum masum bı aglıyorum görsen

Yavrum yaaa Kıyamam sana bebek için yapma bitanem canin istediginde yap makineye baglarsan hem cok zevksiz olur hemde bisiyi benzemez yaa sen üzülme yeterki nolur

brazdan kursa gtcem ordanda aneme bayram temzlgı yapmaya gtcem cnm cok optum aksama bekleyın bnıııııııı ben gelıyorummmm:118::118::118::118::118: cnm bı yandan da ıyı oldu agladım böle tatlı tatlı oda bna sarıldıı

Son düzenleme:

Benimde Evimi dip köşe temizlemem lazim cok pis kurtlancam bu gidişle ehuehu aksama görüşürüz canım aglayinca ici rahatliyo iyu yapmışsın canım

günaydın kızlar... günümüz aydınlık olsun bugün... bugünüde bitirelimde tatil başlasın artık.. tatil planlarınız neler???

Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için (

korkma canım çok normal o ağrılar... bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor yerini eşiyor şuanda :) hayırlı haberler getir bize inşallah...

korkma canım çok normal o ağrılar... bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor yerini eşiyor şuanda :) hayırlı haberler getir bize inşallah...

Çevremdeki herkes kanama yoksa sorun yok diyor ama ben bu ağrıları her ay hissettiğim için şuanda çok çökkünüm Allah korusun korkuyorum bişey olacak diyr

günaydın kızlar moralim bozuk sanırım adet olcam sabaha doğru sancı ve ateşle uyandım...hala ufak ufak olluyo ya neyse hayırlısı bakalım...:26::26:

canım günaydın dur telaş etme bakalım inş. bişi olmaz sen bi git doktora güzel haberlerle bekliyoruz....:26::26:

Çevremdeki herkes kanama yoksa sorun yok diyor ama ben bu ağrıları her ay hissettiğim için şuanda çok çökkünüm Allah korusun korkuyorum bişey olacak diyr

canım bende öyle hissettim. geldi gelecek. belim ve kasıklarım fena şekilde ağrıyordu. inşallah bebiş ağrıtıyordur

korkma hayatım ama ihmalde etme gerekirse zaten doktorun sana progestan falan verir... iyi bir doktor secimide çok önemli... ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktor bana çok kıymetli bir bebekmi demişti... sanki o an anladım yavruma bişey olacağını saatlerce ağla ağla gebermiştim... kimse susturamamıştı... vicdanlı doktorda çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…