ay kuzummm beniiiim sağol yaaaa. ay nası şımardımmm
kızlarr sırf o çift çizgiyi koyu koyu görmek için idrar testi yaptım ay ne güzel şey o ya bakp bakıp duruyorumkociş diyoki sen bunu resim çekip kadınlar kulübünemi koycaksın şimdi diyo Rabbim burda isteyen herkese o çift çizgiyi göstersin..gamseme dilkentine nefesala ilaydaya ve ismini yazamadığım birçok kişiyeee AMİNNN
bak bak bide cemre resmine dönmüş tekrar
Canım bnm pcden girdigim bi gun degistireyim senimi kircam hicgamzemmmmm senin profil resmin ne güzelmişşşş. onu avatar yapsana bebeemm
gunaydınnnnnnnnnnn dunyanın en gzel en tatlı en şirin anne adayları
Canım bnm pcden girdigim bi gun degistireyim senimi kircam hic
Günaydın elaaaam canim bebegim erkencisin yaaa
dun aksam esmle sakalasyoduk dedıkı bzm mk mik gunlermz yarın baslıyo ddı gulerek bnde sarıldım bı gzel agladım bn artık bebek ıcın yapmk ıstemyorum bebek falan ıstemyorum sıkıldm 16 aydr bebek ıçn yapmktan ddm kndı canmz ıstedgı zmn olsun ıstyorum ddm :2: bole ddm ama bı uzuldu anlatamm smdı bebek ıçın olcak tabı bı bebek olsun snra cnmz istedgnde dyo:2::2: bnde masum masum bı aglıyorum görsen
brazdan kursa gtcem ordanda aneme bayram temzlgı yapmaya gtcem cnm cok optum aksama bekleyın bnıııııııı ben gelıyorummmm:118::118::118::118::118: cnm bı yandan da ıyı oldu agladım böle tatlı tatlı oda bna sarıldıı
Benimde evimi b.k götürüyor resmen :) amannnnn sal biraz bişey olmaz yine temizleyecek olan bizizBenimde Evimi dip köşe temizlemem lazim cok pis kurtlancam bu gidişle ehuehu aksama görüşürüz canım aglayinca ici rahatliyo iyu yapmışsın canım
Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
korkma canım çok normal o ağrılar... bebişin sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor yerini eşiyor şuanda :) hayırlı haberler getir bize inşallah...
günaydın kızlar... günümüz aydınlık olsun bugün... bugünüde bitirelimde tatil başlasın artık.. tatil planlarınız neler???
Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
Çevremdeki herkes kanama yoksa sorun yok diyor ama ben bu ağrıları her ay hissettiğim için şuanda çok çökkünümAllah korusun korkuyorum bişey olacak diyr
Günaydın canımcım bnm tatilin baslamasina daha 2 gün var pazarda caliscam 4.bayram da(
Çevremdeki herkes kanama yoksa sorun yok diyor ama ben bu ağrıları her ay hissettiğim için şuanda çok çökkünümAllah korusun korkuyorum bişey olacak diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?