Canım aklına kotu şeyler getirme lütfen :*(Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
:)) evet malesef biziz ama bnm temizliknicin zamanim yokBenimde evimi b.k götürüyor resmen :) amannnnn sal biraz bişey olmaz yine temizleyecek olan biziz
günaydın kızlar moralim bozuk sanırım adet olcam sabaha doğru sancı ve ateşle uyandım...hala ufak ufak olluyo ya neyse hayırlısı bakalım...:26::26:
Canım aklına kotu şeyler getirme lütfen :*(
:)) evet malesef biziz ama bnm temizliknicin zamanim yok( youn birsekilde çalışıyorum tatil yok nerdeyse
Sende aklına getirme böyle seyler belki bebek ağrı yapiyordur egerki adet olursanda üzülme önümüzdeki maclara bakariz olurmu kuzucum
Canım aklına kotu şeyler getirme lütfen :*(
:)) evet malesef biziz ama bnm temizliknicin zamanim yok( youn birsekilde çalışıyorum tatil yok nerdeyse
Sende aklına getirme böyle seyler belki bebek ağrı yapiyordur egerki adet olursanda üzülme önümüzdeki maclara bakariz olurmu kuzucum
Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
slm kızlar nasılsınız
esirgemiyorum cnm dualarda buluşalım inşallahhamiiiiiinnnnn canım benimmmm. Rabbim sana da bebeğini kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahhh. dualarını esirgeme bizden
aminnn cnmmm benimmmmAllahim minigine sağlıklı sıhhatli kavustursun ins
aman hep mutlu olun inşallaahhhhhAlllah razi olsun canim benim. Rabbim yavrunu da sana bagislasin. Ay nasil mutlu oldum
alışkanlık yapıo cnm artık bizde o testler daha o testlerin nasıl yapıldığını bilmeyenler var yaaa birde bize bakamiiiiinnn inşbende bugün adrenalin olsun diye adetime taaaa 8-9 gün varken yaptım test çizgiyi gördüm attım çöpe alışkanlıkmı yaptı nedir
bnmde ağrıyo cnm normal yaa..batını yumurtlamaya göremi hesaplıyosun yoksa son adetine göremiGünaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
inşallah cnm hissettiğin gibi çıkar..bende ilk kasık batmalarımdan hissettimGünaydın hepinize kizlar.
Benim bat ayin 15i ama bu sefer var gibi hissediyorum bilmem paranoyak mi oldum ama kasigimda bi nokta ara ara sanciyo çok hafif ama hep ayni nokta. Heyecanla bekliyorum anliycaginiz:))
zeycancim senin adetine daha yok muydu tatlim?
Günaydın hepinize kizlar.
Benim bat ayin 15i ama bu sefer var gibi hissediyorum bilmem paranoyak mi oldum ama kasigimda bi nokta ara ara sanciyo çok hafif ama hep ayni nokta. Heyecanla bekliyorum anliycaginiz:))
Günaydın hepinize kizlar.
Nasılsınız bakalım bugün.. son iş günü
ayyy o çok güsel oluyor ama... böyle ağlıyorken ya da moraller bozukken birden bişey oluyor hhooooppp ordayızben onu çok sefiyom. ama Gamsede okullar tatil şuan ondan olmuyor
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın tatlımmmmmmm... annene temizliğe gidiyormuşsun. hayırlı evlat :129:kolay gelsin şimdiden. ama dikkat et daha iyileştin sayılmazgunaydınnnnnnnnnnn dunyanın en gzel en tatlı en şirin anne adayları
Canım bnm pcden girdigim bi gun degistireyim senimi kircam hic
Günaydın elaaaam canim bebegim erkencisin yaaa
günaydın kızlar... günümüz aydınlık olsun bugün... bugünüde bitirelimde tatil başlasın artık.. tatil planlarınız neler???
Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
günaydın kızlar moralim bozuk sanırım adet olcam sabaha doğru sancı ve ateşle uyandım...hala ufak ufak olluyo ya neyse hayırlısı bakalım...:26::26:
günaydın Nisam,Günaydın hepinize kizlar.
günaydın canımmmmmmmm... valla ben 18:00da çıktım benden sonra da kaynatmaya devam etmişlerdün neler kaynatmışsınız öyle yaaben eşim gelince çıktım kacırmısım
nasılsınız kızlarrr
Nasılsınız bakalım bugün.. son iş günü
hoşgeldiiiinnbenim koca da yaşasıııınn bugün sonkez erken uyanıyoruuuuuz diye şarkı söyleye söyleye gitti işee
sen nasılsın canımm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bizde keçiboynuzu ceviz fındık aklına ne gelirse akşam sefası yapıyoz.. diyorum ki kocişe bende hastayım ye bunları sonra düz duvara tırmanırsın artık
günaydın canım,
keşke ben de senin gibi son iş günüm diyebilseydim. ben yarın da burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?