Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım aklına kotu şeyler getirme lütfen :*(
Benimde evimi b.k götürüyor resmen :) amannnnn sal biraz bişey olmaz yine temizleyecek olan biziz
:)) evet malesef biziz ama bnm temizliknicin zamanim yok ( youn birsekilde çalışıyorum tatil yok nerdeyse
günaydın kızlar moralim bozuk sanırım adet olcam sabaha doğru sancı ve ateşle uyandım...hala ufak ufak olluyo ya neyse hayırlısı bakalım...:26::26:

Sende aklına getirme böyle seyler belki bebek ağrı yapiyordur egerki adet olursanda üzülme önümüzdeki maclara bakariz olurmu kuzucum

evet canım üzülmece yok...kocişle konuştuk sabah doktora gidcek bayramdan sora bi de o görünsün bakalım ne çıkcak 6 aydır deniyoz felan de dedim....

slm kızlar nasılsınız

Günaydın hepinize kizlar.
Benim bat ayin 15i ama bu sefer var gibi hissediyorum bilmem paranoyak mi oldum ama kasigimda bi nokta ara ara sanciyo çok hafif ama hep ayni nokta. Heyecanla bekliyorum anliycaginiz:))
zeycancim senin adetine daha yok muydu tatlim?

canım hiç canını sıkma kanama olmadığı sürece o ağrılar çoook normal, ben o ağrılar yüzünden hamileliğe hiç ihtimal vermemiştim hatta aynı adet ağrısı gibi çünkü inşallah bi problem çıkmayacak içini karartmaa

amiiiiiinnnnn canım benimmmm. Rabbim sana da bebeğini kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahhh. dualarını esirgeme bizden
esirgemiyorum cnm dualarda buluşalım inşallahh
Allahim minigine sağlıklı sıhhatli kavustursun ins
aminnn cnmmm benimmmm
Alllah razi olsun canim benim. Rabbim yavrunu da sana bagislasin. Ay nasil mutlu oldum
aman hep mutlu olun inşallaahhhhh
amiiiiinnn inş bende bugün adrenalin olsun diye adetime taaaa 8-9 gün varken yaptım test çizgiyi gördüm attım çöpe alışkanlıkmı yaptı nedir
alışkanlık yapıo cnm artık bizde o testler daha o testlerin nasıl yapıldığını bilmeyenler var yaaa birde bize bak
bnmde ağrıyo cnm normal yaa..batını yumurtlamaya göremi hesaplıyosun yoksa son adetine göremi
inşallah cnm hissettiğin gibi çıkar..bende ilk kasık batmalarımdan hissettim

şekerim günaydın benim bat 17-18 ama sabah sancı ve ateşle uyandım geliyolar ....

nisacım dilerim gönlünde hissettin bedenine de yansır da hamile olursun çok da seviniriz canım hayırlısıyla inşallah...:26::26:

ayyy o çok güsel oluyor ama... böyle ağlıyorken ya da moraller bozukken birden bişey oluyor hhooooppp ordayız ben onu çok sefiyom. ama Gamsede okullar tatil şuan ondan olmuyor

bizde keçiboynuzu ceviz fındık aklına ne gelirse akşam sefası yapıyoz.. diyorum ki kocişe bende hastayım ye bunları sonra düz duvara tırmanırsın artık

gunaydınnnnnnnnnnn dunyanın en gzel en tatlı en şirin anne adayları
günaydın tatlımmmmmmm... annene temizliğe gidiyormuşsun. hayırlı evlat :129:kolay gelsin şimdiden. ama dikkat et daha iyileştin sayılmaz

Canım bnm pcden girdigim bi gun degistireyim senimi kircam hic

Günaydın elaaaam canim bebegim erkencisin yaaa

günaydın canımmmmmmm

günaydın kızlar... günümüz aydınlık olsun bugün... bugünüde bitirelimde tatil başlasın artık.. tatil planlarınız neler???

günaydın canım. benim ilk gün akrabaları gezip bitirmece, 2,3,4 safranbolu, c.tesi de iş başı hem de tam günn

canım benim bozma moralini. bak hamile olanlar normal bişey diye yazmış hep. ama sen doktoruna gidince bu sıkıntını da söyle. iyice bir baksın. belki destekleyici bişey verir

günaydın kızlar moralim bozuk sanırım adet olcam sabaha doğru sancı ve ateşle uyandım...hala ufak ufak olluyo ya neyse hayırlısı bakalım...:26::26:

günaydın canım. inşallah adet olmazsın canım... ama olsan da üzülmek yok biliyorsun. sen bu ayı gayet rahat geçirdin unutma

günaydın Nisam,
inşallah bebişin içindedir canım. az kaldı biraz daha sabret

dün neler kaynatmışsınız öyle yaa ben eşim gelince çıktım kacırmısım

nasılsınız kızlarrr
günaydın canımmmmmmmm... valla ben 18:00da çıktım benden sonra da kaynatmaya devam etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…