- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
iyiyim canım benim.. oh ohh ne güzel hep öyle olsak keşke..
ayyy nispet yapar gibi mi oldu ne o zaman
sana da hayırlı cumalar canım
kız madem mikmik yok adamı neden düz duvarlara tırmandırıyorsun yazııkkk kıızzzz
günaydın tatlımmmmmmm... annene temizliğe gidiyormuşsun. hayırlı evlat :129:kolay gelsin şimdiden. ama dikkat et daha iyileştin sayılmaz
günaydın canımmmmmmm
günaydın canım. benim ilk gün akrabaları gezip bitirmece, 2,3,4 safranbolu, c.tesi de iş başı hem de tam günn
canım benim bozma moralini. bak hamile olanlar normal bişey diye yazmış hep. ama sen doktoruna gidince bu sıkıntını da söyle. iyice bir baksın. belki destekleyici bişey verir
günaydın canım. inşallah adet olmazsın canım... ama olsan da üzülmek yok biliyorsun. sen bu ayı gayet rahat geçirdin unutma
günaydın Nisam,
inşallah bebişin içindedir canım. az kaldı biraz daha sabret
günaydın canımmmmmmmm... valla ben 18:00da çıktım benden sonra da kaynatmaya devam etmişler
ben tatilde de uyutmayı düşünmüyorum :) ailelerimizden de büyüdüğüm yerden de çok uzağız, o yüzden erkenden kalkıp gezcez,çünkü burda hiç bi yere çıkamıyorum , bi yer yok zatenn
canım benim mik mik zamanı yaklaşıyo depolasın.. 11 gün kaldı aşılamaya
sankimmmmacılarım depreşti yahuuu
günaydın şekerim evet üzülmece yok hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelim...
o da dogru.. insan 3 -5 güne kimi sıgdıracagını şaşırıyo :)
adam büyük patlama yaşayacak deseneaz kalmış. bayramdan hemen sonra yani. hadi bakalım hayırlısı inşallah canım benim
aynennn bu akşam yola çıkıyoruz biz de bursayaaaaakızlaaaarrr bi avm bile görmeyeli 20 gün oldu belki
aynennn bu akşam yola çıkıyoruz biz de bursayaaaaakızlaaaarrr bi avm bile görmeyeli 20 gün oldu belki
sagol canım bakalım nasip edildigi zaman gelmişse gelir yoksa daha bekletcek bizi sıpam
oy çok olmuş yazık sana. benim 2-3 ay olmuştur herhaldebelki de daha fazla :26:
çok dertliyim çookkız şaka bi yana alışamadım bi türlü,bursayı özlüyorum
ben tatilde de uyutmayı düşünmüyorum :) ailelerimizden de büyüdüğüm yerden de çok uzağız, o yüzden erkenden kalkıp gezcez,çünkü burda hiç bi yere çıkamıyorum , bi yer yok zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?