- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
orda mı yaşıyordun evlenmeden önce? öyleyse özlenir tabi... insan nerde yaşarsa oraya alışır
ben de uyumak istemiyorum ama gezilecek çok yer yok bi alış veriş merkezi var başka da farklı bişi yok koca şehirde bi de piknik olur hava güzel olursa...
ben de uyumak istemiyorum ama gezilecek çok yer yok bi alış veriş merkezi var başka da farklı bişi yok koca şehirde bi de piknik olur hava güzel olursa...
senin daha en az bir haftan varmış be zeycanım. bu kadar erken adet belirtisi olur mu ki?????
evet orda doğdum büyüdüm, eşimin ailesi de orda, şimdi 7 saat uzaktayız, bazen uzak olmak da iyi diyorum aslında amaann
bilmiyorum canım ama adete 4 gün önceden bu belirtileri yaşıyorum erken olmasına şaşırdım ...
evet uzak olmak iyidir ama hasret de olmasa dimi
kızlar bat 26 ekim benim. gecer mi zaman?
yumyum günün bilmiyordun dimi? bilsen ona göre hesaylayabilirdik... hadi bakalım hayırlısı
burası da öyle canım maalesef öylesine bi çarsı dışında bişey yokama biz memlekete gidiyoruz orda gezeriz, bursa gez gez bitmez
tatlım yum zamanım bitti ki pazartesi sondu ama şu an adet sancısı yaşıyorum sanki yarın olcak gibi şaştım kaldım valla...
tatlım yum zamanım bitti ki pazartesi sondu ama şu an adet sancısı yaşıyorum sanki yarın olcak gibi şaştım kaldım valla...
ayyy inşallah yerleşmeye çalısıyodur miniğin canımm
Hayırlı Cumalar güzeller
Bugün herkes iyidir umarım
Bonjour mesdames...
Nasilsiniz kizlar... ?? Hayirli cumalar.. allah'im dualarimizi kabul etsin...
adet olanin adet bitip sahalara donusu olsun...
Mikmikleyenlerin siposlari yumyumu bulsun...
Calismayi bitirenlerin kirmizisiz gunler olsun...
Amin amin amin...
yok canım tam gününden bahsediyorum ben. ona göre üstüne 14 gün sayardık anlardık az çok adetinin gelip gelmeyeceğini... ben 2 aydır hesaplıyorum yumyumun 14.günü adet oluyorum onun için dedim ama senin için herhalukarda erken galiba. inşallah güzel bişeylerin işaretidir bu ağrılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?