Bnm 40tl faturam sınırsız netim var 1000 dk heryonecanım önceki ayı ben de atıyorum ama koyulaşmayı takip etmek için, pik yapıp sonra silikleşmeyi görünceye kadar atmıyorum. sen de hemen atma bence. benimki vdf canım. 250mb internet 10 tl. faturalıyım ben de
çok mu yoğunsun ne?????
Gec oldu snrm cnm:) ihracat sorumlusuyum cnm
Kirmizilar yolda agrim sizim yok.sabah yine test yaptim negatif maalesef
Sen ne durumdasin
canım oraya nerden yazılıyo peky ben bulamadım da
bat tarihin ne zaman canım hemen umitsizliğe kapılma yahu
Bnm 40tl faturam sınırsız netim var 1000 dk heryone
Sen face bakbi senin sonucu ben göremiyorum( ilaydanjn cok iyi ama bnmki hic anlasilmiyo hep ingilizce cok karışık yaa offf
hoşgeldin canım. nisa çıktı azönce
Kiz calisiyonmu hallaa
Ben temizlik yaptim bugun cok yoruldumm(
üzülme canım bak sen enazından birtanesini yapmışsın. biz onu da yapamadık henüz bekliyoruz bir umut. demekki daha önce hamile kalınsa bile insan belirtilere aldanabiliyormuş. canım biz burda arkadaşlarla karar almıştık günümüz geçmeden test yapmayacağız diye. Allah korusun kimyasal bile olabilir üzülmeyelim diye. sen de öyle yap istersen ve kendinde asla belirti arama. ararsan buluyorsun çünkü...
efet ya. arefe tatil diye bugün ve haftaya c.tesi tam gün çalışıcaz biz ühhhüüüsen de çok yorma kendini. testler negatif çktı diye hırpalama kendini. belli olmaz gene
Kesinlikle oyle.unutuluyor bir de. benim onceki hamileligimde belirti kabuledilebilecek en bariz belirtim yerlesme kanamsi idi digerleri adetle benzesen seyler. agri batma vs vardi ama dozunu hatirlamiyor insan. hamileligini bile unutuyor insan ya. ben ilkinde zor bi hamilelik gecirdim. dramamin diye bulanti ilaci kullandim doguma kadar. asiri kusma vardi. ikinciye nasil cesaret ederim bilmem diyordum hep ama simdi candan arzulutorum. bu ayda aman aman bi belirtim yok. adete benzer belirtiler var. insallah saglikla hayirla gelsin yavrularimiz.
Kolay gelsin canim sana
Testler negatif cnm ya olsa cikardi yumyum uzerinden cok gecti
Nasip napim
Yengem kahvaltiya cagirmisti agustos sonu gibi evlenen kardesi hamile imis teyze olucam dedi
Ya biz nerde yanlis yaptik diyorum artik .
Eve geldim kendimi temizlige vurdum
biz de azönce onu konuşuyorduk. herşey temiz, herşey normal, yumyumda denk getirliyor. eee sorun nerde???? matematik hesabına uymuyor bu işler ya((((( kısmet dedikleri bu mu yani anlayamıyorum ki
Bende oyle diyorum
Teknik acidan problem yok gercekten
Gercekten nasip dedikleri bu olsa gerek
Inancimi yitirmek uzereyim
üzerinden zaman geçince sıkıntılar unutuluyor tabi. bebek sevgisi hatırlanıyor sadece galibasen yine de kendinde belirti aramamaya çalış. inşallah hayırlısıyla yavrucuğun önce göbeğine, sonra da kucağına gelir benim eltimin de öyleydi. yatak döşek yatıyordu hep hamileliğinde ama ona ilaç falan vermediler galiba... o da bile bile 2.yi yapmıştı
Bnm 40tl faturam sınırsız netim var 1000 dk heryone
Sen face bakbi senin sonucu ben göremiyorum( ilaydanjn cok iyi ama bnmki hic anlasilmiyo hep ingilizce cok karışık yaa offf
yapma böyle canım. bu bizim denememiz belki de. bak daha aşılama yapmayı düşünüyorsun. belki de bu işe kalkıştığın zaman geliverecek bebeğin... kısmetten öte yol yok canımın içi. aklımız ermese de bu böyle......
iyi ki unutmak diye bisi var. yasabmaz yoksa : )
Haklisin cnm
Ama bu is bu kadar kolaysa biz neyi beceremiyoruz diye sormadan edemiyorum
Kafam almiyo yada kafamin isine gelmiyo
Karistim ben bugun yine
Sana kolay gelsin cnm
Telden girebiliyosun sanirim artik.gorusuruz yine
Koca da sus pus yanimda .duyunca sok oldu oda
ben de öyle ama mantığın bittiği yer kısmet işte. sağol canım. sen de sıkma canını. Allaha bol bol dua et. evet cepten giricem inşallah artıkıngörüşürüz öptümmm
kuzuuumm olmuş takvimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?