yapmak için ne kadar uğraştığımı bi bilsen :))) güzel oldu ama yaaa :)
Ben napim yarinda caliscam 4.bayram da çalışcam brn böyle düzenin ......efet ya. arefe tatil diye bugün ve haftaya c.tesi tam gün çalışıcaz biz ühhhüüüsen de çok yorma kendini. testler negatif çktı diye hırpalama kendini. belli olmaz gene
Bizim sposlar salak yolu bulamıyorlar yada yumyum atlamiyo üzerine naz yapıyobiz de azönce onu konuşuyorduk. herşey temiz, herşey normal, yumyumda denk getirliyor. eee sorun nerde???? matematik hesabına uymuyor bu işler ya((((( kısmet dedikleri bu mu yani anlayamıyorum ki
faceden de mi görüşüyoruz neee :)
Gunaydin.. bana dualarinizi eksik etmeyin.. bugun ve yarin benim icin cok onemli.. insallah pazartesi guzel haberi veririm..
sabah benim de öyleydi çok sinirlendimAllahtan sonradan düzeldi yoksa elimden çekeceği vardı
oh bebişini götür bakalım şimdiden gezmelere, el öptürmelere... harçlıkları da toplamayı unutmaben de seni çok öslicem bebeğim yaaa... cepte de netim kalmadı gibi. net buldukça girmeye çalışıcam
ayy bayram sonrası üst üste birsürü güzel haber alırız innşallah
geçmiş olsun canım. ilk bir ay bebek çok minik olduğu için etkilenmiyr diye biliyorum ben. sen iyileşmene bak canım
sen bir idrar testi yapsana yavru böyle stres yapacağına
henüz haber yok baby. bayramdan sonra olur herhal
Ben napim yarinda caliscam 4.bayram da çalışcam brn böyle düzenin ......
Bizim sposlar salak yolu bulamıyorlar yada yumyum atlamiyo üzerine naz yapıyo
:)))) bebegim acaip yoğunum yaaa sadece tahlil sonuçlarımi gönderdim faceden( cok giremiyorum bide aksama misafirlerimiz gelcekmis mictim gec gelirler gec giderler ben yarin çalışcam ( sabah 7; 30mesai yafff
hoşgeldin canımmmm.. evet çok güzel olmuş. bebeğin herşeyi mi zor ya. yapması ayrı bir dert, takvimi ayrı
Ben napim yarinda caliscam 4.bayram da çalışcam brn böyle düzenin ......
Bizim sposlar salak yolu bulamıyorlar yada yumyum atlamiyo üzerine naz yapıyo
:)))) bebegim acaip yoğunum yaaa sadece tahlil sonuçlarımi gönderdim faceden( cok giremiyorum bide aksama misafirlerimiz gelcekmis mictim gec gelirler gec giderler ben yarin çalışcam ( sabah 7; 30mesai yafff
ayyy cnm hayırlısı yaaa, tatilde de dualarımda olacaksınız canlarım. döndüğümde bol bol hamiş olsa burda...
bebişim el öpmeyecek bu bayram teyzesi, babası ben o üçümüz baş başa tatile gidiyoruz :) döndüğümüzde de bayram çookktaaaan bitmiş oluyo :))) yaaa gerçekten kocaman özlicem sizi, meraktan da çatlarım neyse ki telde de netim var ordan arada yoklarım sizi :)
ayyyyyyyy çok romantikkkkkhihi. ben de tele net yükledim bugün. fırsat buldukça girerim artıkın
o da bişi mi? mens geldi mi gelecek mi ayrı sıkıntı, kasık ağrın olmaz aaaaaa niye olmuyo bebişe mi bişi mi oldu, kasık ağrın çok olur aaaa nie çok bebişe mi oldu, akıntın var, mide bulantısı çoookk işi var çokkkkk ama her şeye değer onu içinde hissetmek :)
Evet yapıp gelcekler bisiler rakili biee mezeleride alırız hazır yapcak bisi yok emrivaki yaptilar zaten müsait misiniz demek yok aksam biz gelcez diyolar evi bi gor b.k götürüyorsen yarın damı çalışacaksın. off kıyamam ya... beterin beteri de varmışAllahımmmm sana şükürler olsun bari akşam hazır bişeyler söyle samimi arkadaşlarınsa. yoksa pertin çıkar valla
ayyy kıyamammvalla bende face den de görüşsek dicektim ama siz zaten görüşüyomuşsunuz hıhh
ayyy kıyamammvalla bende face den de görüşsek dicektim ama siz zaten görüşüyomuşsunuz hıhh
ayyyyyyyy çok romantikkkkkhihi. ben de tele net yükledim bugün. fırsat buldukça girerim artıkın
senin bat 30 ekim miydi? inşallahhhhhhhhhh senin de mensin gelmez de takvimini görmek bize de nasip olur...
Evet yapıp gelcekler bisiler rakili biee mezeleride alırız hazır yapcak bisi yok emrivaki yaptilar zaten müsait misiniz demek yok aksam biz gelcez diyolar evi bi gor b.k götürüyor(
Olar canim bana ozelden msj at ben linkimi atayim sana
evet canım ama asıl tarih yumurtam çatladıktan sonra belli olacak. yazıcam buraya onuaminnnnnnnnnn
aman sana öyle geliyordur. ben de annemlere diyorum ev pislik içinde diye ama annem geldiğinde yoo tertemiz diyor. önemli olan evinin toplu olması. eşin de senden önce evde olursa bir süpürge açıversin yeter
Eşim dükkanı saat 8de kapatıyo ben 7gibi çıkarım birlikte yaparix yaa walla cok tozlu evim pamukçuk olmustur pazartesi dip köşe yapcam diye dokunmamistim(
Eşim dükkanı saat 8de kapatıyo ben 7gibi çıkarım birlikte yaparix yaa walla cok tozlu evim pamukçuk olmustur pazartesi dip köşe yapcam diye dokunmamistim(
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.biz bugün yola çıkıyoruz.bayramdan sonra döneriz ancak.herkese mutlu, bebişli, göbişli, şekerli, bayramlar... öpüyorum.
amaaaan boşver kuzum. çalışan insanın evine o saatte gelen insan bişeye bakmıcak kusura bakmasın
mennn dedım kıslar bgunde eve temzlk yapyorum camalarımı sıldm perdelerımı ykadım ohhhhh mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?