seninki de tam bayram temizliği olmuş vallaellerine sağlık
slm kızçelerimmmm bugün doktora gittim minnacık kesemizi gördük tekrar kan tahlili istedi 1600 küsür çıktı 2 gün önce 595ti çok şükürrrinşallah bayramdan sonra kalp atışlarınıda duyarız...sizler napıousnuz bakalım başladımı bayram temizliklerii hamişlerr nasıl temizlik yapıcaz biz yaww başladınızmı sizde:44: özledim hepiniziiiiii
Kop gel tabi arada :))
ivettt ya 2 kısıyız ama ynede temzlık yapınca bnde acayıp mutluluk oluyo ya temzlık hastası gbı bsey oldum
slm kızçelerimmmm bugün doktora gittim minnacık kesemizi gördük tekrar kan tahlili istedi 1600 küsür çıktı 2 gün önce 595ti çok şükürrrinşallah bayramdan sonra kalp atışlarınıda duyarız...sizler napıousnuz bakalım başladımı bayram temizliklerii hamişlerr nasıl temizlik yapıcaz biz yaww başladınızmı sizde:44: özledim hepiniziiiiii
Aynen Aynen öyle bencede onların oturacagi odayi süpürup silerim tamam wallaamaaaan boşver kuzum. çalışan insanın evine o saatte gelen insan bişeye bakmıcak kusura bakmasın
Ohhh banada gel banadamennn dedım kıslar bgunde eve temzlk yapyorum camalarımı sıldm perdelerımı ykadım ohhhhh mis mis
Evet rahatsix olunuyo da kusura bakmasib kimse supurdummu yetsin :))öyle olmuyor işte. ben rahatsız oluyorum mesela. kendimi kötü hissediyorum öyle olunca.. en azından üstten bir süpürge olsun bitsin
canım ilk ne zaman gördün keseyi bide şuan günün kaç gün geçtislm kızçelerimmmm bugün doktora gittim minnacık kesemizi gördük tekrar kan tahlili istedi 1600 küsür çıktı 2 gün önce 595ti çok şükürrrinşallah bayramdan sonra kalp atışlarınıda duyarız...sizler napıousnuz bakalım başladımı bayram temizliklerii hamişlerr nasıl temizlik yapıcaz biz yaww başladınızmı sizde:44: özledim hepiniziiiiii
çamaşır suyu kokusuna bayılıyorsan öyle olab ilirsin
kıs gamse blyomusun bzde hıc mik mik olmuyo nrdeyse 1 aydr ısten gelınce yorgun oluyo galıba bnde hcbsey demıyorum amaaaaan napyım yakndımı temzlıge verdım ıce
aynen cnm darısı başınıza inşalllaaahhhhayırlı uğurlu olsun canımmmmmmm... keseciğini de gör, göbişini büyüt iyice, sonra da sağlıkla al miniğini kucağına darısı da başımıza artık
oohhh miss yaaa ne güzel benm ev çinger çadırı bildiğin (=ayyyy yerm ben o minigibn basladım temzlge cmları sıldım perdeler yıkandı yerler slndı
artıyo çok şükür teyzesi darısı başınıza mikmikleri ihmal etmek yokkk (=Cankm bnm yaa cok sevindim sipaya bak yaa nasılda degerleri artırıyor maşallah darısı bize artık
canım ilk ne zaman gördün keseyi bide şuan günün kaç gün geçti
Canım yumyumu kaçırma sen isve yap cilve yap kandır walla olmaz Mikmiksiz doverim seni
Canım yumyumu kaçırma sen isve yap cilve yap kandır walla olmaz Mikmiksiz doverim seni
aynen cnm darısı başınıza inşalllaaahhh
oohhh miss yaaa ne güzel benm ev çinger çadırı bildiğin (=
artıyo çok şükür teyzesi darısı başınıza mikmikleri ihmal etmek yokkk (=
cnm daha bugün gördük keseyi siyah bi noktacık gösterdi bu kesemi şimdi dedim güldü (= 10 eylül son adet tarihimdi cnm bnm
güleee gülee cnm sanada iyi bayramlarkızlaaarrrr ben birazdan çıkıyorum çok şükürrrr.. hepinize hayırlı bayramlar. tek tek öpüyorum sizler. byeeeeeee :79:
canım peki kaç günde bir adet oluyorsun ben 30 günde bir oluyorum 33. gün rahim kalınlaşmış dedi yani dün kist yok ama kese de görülmedi ama sana hamile değilsin diyemem dedi pazartesi tekrar gitcem bakalım gelen giden yok :):)DUA EDİN BANA GELMESİN DİYE :):)
Hahah yakisir wallagamze seni MikMik kreliçesi ilan ediyoruuuumm:92::92:
yok bn yapmm aklına ble gelmcek nerdeyse bu ay zaten pek umursamycam gunlerı amannnnnnn salla gtsn hem bsey sorcam ask sensn yazmssnya onu nasıl yapyosun bı anlat bn beceremdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?