Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kışlar nasılsınız ?***nasıl gidiyor çalışmalarrr

hiç sormaa (= ama ne güzel bitirmişsin bak güle güle kirlen (= ben daha kışlıkları yerleştiricem poff
selam kışlar nasılsınız ?***nasıl gidiyor çalışmalarrr

iyiyiz herkes bayram temizliği telaşındaaaa cnm sen napıosun (=

vala bnm ısımde smdı bttı camlar perdeler drken oldum yaaaa

hmmmmmmmm... çok sevindim senin adına hamişsin kesin bence inşallah hamişsindir canım Allah gönlüne göre versin

hiç sormaa (= ama ne güzel bitirmişsin bak güle güle kirlen (= ben daha kışlıkları yerleştiricem poff

iyiyiz herkes bayram temizliği telaşındaaaa cnm sen napıosun (=

canım gözünaydın bu arada yeni hamişlerdensin .... Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah....
bende aynen bayram temizliği yapıyorum yavaş yavaş hergün biraz biraz işte ... onun dışında ayın sonunda hastalanmamı bekliyorum bebiş için tedaviye başlayacağım

sorun ne cnm tedaviye başlıcam demişsin

sorun ne cnm tedaviye başlıcam demişsin

sorunn pkolikistik over sendromluyum canım ...adet düzensizliğim var 15 kilo fazlalığım var .... varda var yani normal yolla çatlatma iğnesiyle klomenle olmazsa baharda 3 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağım bugün eşimle konuştum düşüncdlerimi söyledim tamam dedi hayırlısı bakalım canım böyle işteee aslanpençesi otu içiyorum günde iki bardak dün başladı civanperçemi de almıştım ama iştah açıyomuş o yüzden şuan içmiyorum

anladım cnm bende aynı aynısından yapcam birazdan cıkcam işten

mercimeği görmüşsün cnm gözünaydın, inşallah 9 ayın sorunsuz geçer
aminnn cnm saolasın darısı başınıza inşallaahhh

inşallah cnm tedavin sorunsuz geçer ve sende aramıza hamiş olarak katılırsın

cnm benim erkek kardeşimin eşi de pko 'lu tedavi görüyodu hatta çatlatma iğnesi olmuştu ama o ay hamile kalamadı artı tüpleride tıkalıydı ama onu rahimden verilen ilaçla açtılar.sonra tedaviyi bıraktı dr. onada 5 kilo fazlan var zayifliıycaksın demişti sigarayıda bırakması gerkiyodu. tedaviyi bıraktıktan sonra babasını kaybetti geçen ağustos ayı içinde ve üzüldüğü için kilo vermeye başladı biyandan kilo vermesi iyi oldu ama sigarayı bırakmadı.kurban bayramından sonra dr değiştirip tedaviye başlıyacaktıki hamile olduğunu öğrendi. belki o an babasının acısıyla çocuk olmamasını kafaya takmadı, biliyosun stres hamileliğe büyük engel oluyor.şunuda söylim babası için her akşam yasin_i şerif okuyordu belki o duaların yüzü suyu hürmetine hamile kaldı..bilemiyorum sende tedavini bırakma ama stres de yapma inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun..

aminnn cnm saolasın darısı başınıza inşallaahhh

inşallah cnm tedavin sorunsuz geçer ve sende aramıza hamiş olarak katılırsın

inşallah canım hayırlısı bakalım doktorumu değiştiriyorum bende bu ay bakalım hayırlısı canım sağol.....

paylaşımın için teşekkür ederim eskiden çok takardım ama artık takmıyorum canım ne zaman olursa olur diyorum bahara kadar tedavilerim yanıt vermezse tüpe başvuracağız inşallah gerek kalmaz iyi dileklerin için teşekkürer bu arada pkolular kolay kilo veremiyor çok zor verebiliyoruz maalesef kaç kere denedimm beş kilo vverdim durdu şuan

kızlaaaar biri bana yardım etsin son 3 aylık adet döngüm şöyle
2 ağustos
2 eylül
4 ekim
bugün adetimin 9. günü. sizce yumurtlamam hangi gün olur bu döngüye göre. bugün başlamalı mıyım çalışmaya?

canım evet başla bence .... bir gün aralıklarla çalışın ....

döngüye göre ortalama yum yum zamanı 14-15. gün sen gün aşırı başla cnm belki erken yumurtlarsın hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…