Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilayda kimyasal gebelikten sonra çabuk hamile kalınıyormuş, bende kızlara katılıyorum günaşırı ilişki olsun 14. gün ve takip eden birkaçgün hergün de olabilir..ilişkiden sonra hemen kalkma 15-20 dk hatta yarım saat bacaklarını yukarı dik ve bekle hatta eşin seni bacaklarından tutup silkelesin çok komik oluyor ama herşey bebek için duşunuda ertesi gün sabah al

ayyy kuzum inşallahhh. sağol bebeğim başlıyorum o zaman bugünn

rica eederim cnm demek yalnız hergün çalışma yapmayın spermin kalitesi düşüyor biliyormusundur 2 günde bir çalışın ....

cnm doktorlar hergün de olabilir diyolar bence sorun olmaz. yumurta 24 saat yaşayabiliyor onu kaçırmamak için yumurtlama gününde hergünde çalışılabilir.

ya bende bunu anlayamadım bi türlü. bazı yerlerde 3 günde bir diyo bazı yerlerde gün aşırı. kimisi de her gün olsa da bişey olmaz diyo kafam karıştı

Kızlar çok önemli bir şey soracağım. Benim bat 20 ekim. Zaten 15 gündür falan göğüs ağrısı çekiyorum şişkinlik vs. Bugün de çok az kahverengi akıntı ve 2 damla kan geldi. Şimdi bakıyorum hiç bir şey yok. Stresten erken mi olcak bu adet yoksa bir umut olabilir mi? Benim şimdiye kadar tarihlerim hiç şaşmamıştır.

yerleşme kanaması olabilir cnm benim tam adetime bi hafta kala olmuştu çünkü üşüttüm sanmıştım akşam gördüm erttesi sabah bişe yok

Yeşil bağın üzümüüüü
yola diktim gözümüüüüü
ne gelen varr.. ne gideeeeennnn
kime diyem sözümüüüüüü

selam kızlar nasılsınızzz :)) benim hala ne gelen var giden testte yapmadım hala inş gelmezler dua edin benim içinnn :))))

canımmm inş gelmezler .benimde batım 9 uydu hala gelen giden yok şükür ki test te yapmadım doktorada gitmedim öylece bekliyorum inş gelmezler ve inş sorunda yoktur gelmezse pazartesi test ypmayı dşünüyorum herşeyin hayırlısı inş bebişlerimiz bizimledir canımm..

cnım doktorun sana hormon testi yaptı mı peki ???

arkadaslar cvb yzarsanız mutlu olurum....bu ay bır gun gecıkmeyle adet oldum....ayıptır soylemesı ılk gun yogun parca geldı kı hıc bukadar gelmezdı...ılkgunum yogun gectı 3gunum ve yok dencek kadar kanamam az....bugune kadar hep ılk gunu az gelıp ıkı ve ucuncu gunum yogun gecerdı...buay tam tersı benı asıl umutlandıran ılk defa gogusum karıncalanır gbı oluyo...koyu kahve gbı kanamam.....sızce ustune gorme yasamıs olabılır mıyım

cnım doktorun sana hormon testi yaptı mı peki ???

yok arkadasım ben ıkı ay once kasık agrısı sıkayetıyle kıst vs var mı dıye dr gttım.....dr bana yumurtan var o agrı yapıyo dedı....cocuk ıstıyosan dene tutar dedı...herseyın guzel dedı...alttan ultrasyonla bakınca.....bende o ay denemedım esım yoktu...bu ay yumurtlama donemımı hesapladım olmadı.....ılk defa cocuk ıcın dr gıdıcem sperm testı vs

cnm bu konuda hiçbir fikrim yok, yerleşme kanaması diycem ama ilk günün yoğun olmuş, aksine yerleşme kanaması khaverengi veya pembemsi şeklinde olur oda 1 veya 2 gün sürer..seni telaşlandırmak istemem ama acaba düşük mü oldu, pazartesi dr görün derim eğer düşük olduysa içerde birşey kalıpkalmadığına baktırman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…