sağol kuzumm :)
kızlaaaar biri bana yardım etsin son 3 aylık adet döngüm şöyle
2 ağustos
2 eylül
4 ekim
bugün adetimin 9. günü. sizce yumurtlamam hangi gün olur bu döngüye göre. bugün başlamalı mıyım çalışmaya?
ilayda kimyasal gebelikten sonra çabuk hamile kalınıyormuş, bende kızlara katılıyorum günaşırı ilişki olsun 14. gün ve takip eden birkaçgün hergün de olabilir..ilişkiden sonra hemen kalkma 15-20 dk hatta yarım saat bacaklarını yukarı dik ve bekle hatta eşin seni bacaklarından tutup silkelesin çok komik oluyorama herşey bebek için duşunuda ertesi gün sabah al
rica eederim cnm demek yalnız hergün çalışma yapmayın spermin kalitesi düşüyor biliyormusundur 2 günde bir çalışın ....
ya bende bunu anlayamadım bi türlü. bazı yerlerde 3 günde bir diyo bazı yerlerde gün aşırı. kimisi de her gün olsa da bişey olmaz diyo kafam karıştı
Kızlar çok önemli bir şey soracağım. Benim bat 20 ekim. Zaten 15 gündür falan göğüs ağrısı çekiyorum şişkinlik vs. Bugün de çok az kahverengi akıntı ve 2 damla kan geldi. Şimdi bakıyorum hiç bir şey yok. Stresten erken mi olcak bu adet yoksa bir umut olabilir mi? Benim şimdiye kadar tarihlerim hiç şaşmamıştır.
yerleşme kanaması olabilir cnm benim tam adetime bi hafta kala olmuştu çünkü üşüttüm sanmıştım akşam gördüm erttesi sabah bişe yok
yerleşme kanaması olabilir cnm benim tam adetime bi hafta kala olmuştu çünkü üşüttüm sanmıştım akşam gördüm erttesi sabah bişe yok
Ne zaman oldu kuzum
canım peki kaç günde bir adet oluyorsun ben 30 günde bir oluyorum 33. gün rahim kalınlaşmış dedi yani dün kist yok ama kese de görülmedi ama sana hamile değilsin diyemem dedi pazartesi tekrar gitcem bakalım gelen giden yok :):)DUA EDİN BANA GELMESİN DİYE :):)
selam kızlar nasılsınızzz :)) benim hala ne gelen var giden testte yapmadım hala inş gelmezler dua edin benim içinnn :))))
dualarım sızınle meryem suresi okucam herkese ınsallah dualarım kabul olur
arkadaslar nasıpse byramdan snra dktora gıtmeyı dusunuyoruz esım sperm tahlılı yaptırcak bende kendı kontrolumu...fakat daha once alttan muaneyle bıseyım olmadıgını gayet guzel yumurtam oldugunu cocuk dusunuyosam yapmammı syledı doktor ve folık asıt verdı...o ay esım olmadıgından olmadı...bu ayda kendı takıbımle denedık olmadı.....fıkrı olan arkadas yardımcı olabılır mı doktora ozel gunde ıken mı gıdıcem
cnım doktorun sana hormon testi yaptı mı peki ???
arkadaslar cvb yzarsanız mutlu olurum....bu ay bır gun gecıkmeyle adet oldum....ayıptır soylemesı ılk gun yogun parca geldı kı hıc bukadar gelmezdı...ılkgunum yogun gectı 3gunum ve yok dencek kadar kanamam az....bugune kadar hep ılk gunu az gelıp ıkı ve ucuncu gunum yogun gecerdı...buay tam tersı benı asıl umutlandıran ılk defa gogusum karıncalanır gbı oluyo...koyu kahve gbı kanamam.....sızce ustune gorme yasamıs olabılır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?