Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tsk ederım cvb ıcın dun gece kadın dogumun acılıne gttım kan testı yapmadılar...fakat annemde erkek kardesıme ustune gormus ıkı ay hıc anlamadım dıyo...ıcımdekı hıs bana vucumdakı farklı degısımler vs ya vardı dustu vs dıyo yada hamıleyım...cunku degısıklık cok...bakalım pztesı gıdıcem cvb yazarım...nasıp kısmet

canım bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. kesinlikle bu değişimler normal diil dedim. hamile olduğumu hissediyodum. adet günüm geçti iki gün sonra kanamam oldu böyle çamur gibi parça parça. neyse.. malesef kimyasal gebelikmiş düşük yaptım.
yani bi kan testi yaptır eğer hamile değilsen böyle bi durum yaşıyor olma ihtimalin yüksek..

yaaa cok gecmiş olsun arkadasım....bakalım kan testı yaptırayım sonucumu yazıcam...ne olursa olsun hersey ALLAHTAN

Kizlar nasilsiniz ??
yeni hamis haberleri varmi.. sizleri ozledim vallahi ama biraz kafa dagitmak iyi geldi..
bugun cok onemli.. bakalim hayirlisi..

kızlar benim gibi 10 senelik evli olan varmı?merak ettim valla.zaman su gibi akıp gidiyor.bir bakıyorsun ilk seneler sonra 10.sene olmuş:))
evlilik çok güzel ve kutsal birşey hele birde yavrucaklarla o evler neşelenirse o zaman doyulmaz tadına:))mal mülk herşey boş tabiki onlarsız da olmuyor ama Rabbim huzur sağlık ve imanımızı eksik etmesin.Rabbimden sağlıklı bebişler diliyorum önce bütün olmayan arkadaşlarıma sonrada banaaa9:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…