kızlar benim gibi 10 senelik evli olan varmı?merak ettim valla.zaman su gibi akıp gidiyor.bir bakıyorsun ilk seneler sonra 10.sene olmuş:))
evlilik çok güzel ve kutsal birşey hele birde yavrucaklarla o evler neşelenirse o zaman doyulmaz tadına:))mal mülk herşey boş tabiki onlarsız da olmuyor ama Rabbim huzur sağlık ve imanımızı eksik etmesin.Rabbimden sağlıklı bebişler diliyorum önce bütün olmayan arkadaşlarıma sonrada banaaa9:9
canlarim merhab neler yapiyounuz bakalim dun giremedim cok anneme gldim kalmaya halada annemdeyim ama firsat olmadi ozledim hepini neler oluyo bakalim
mrb arkadaslar üstüne göruyorsam eger bugun adetımın 4 gunu ve bır damla var normalde yogun olması lazım ...kan testı ıcın yarını beklemek cok zor...sızce eczaneden test alsam yapsam cıkar mı
çıkar canım.. ama moralini bozmazsa ben kendimden bi örnek vereyim.. son 3 aydır.. reglim 3 en fazla 4 gün sürüyo dedigin gibi sonlara dogruda çok az geliyo.. ve 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 7 gün sürerdi.. başlarda bende üstüne görme diye ümitleniyodum ama artık alıştım..[/QUO teskkur ederım arkadasım degısıklık hıssedıyorum kendımde test yapmıstım negatıftı ama ogun adet oldum zten.....ılk defa byle kısa surdu bakalım nasıp
slmm kıslarr kimse yok galiba bi bakem dedim bu arada bütün bacılarımın BAYRAMINI KUTLUYORUMMM nice bayramlara inş inş bidaki bayrama bebeişlerrleeehepinizi öpüyorum ALLAHA emenetsiniz
canlarim merhab neler yapiyounuz bakalim dun giremedim cok anneme gldim kalmaya halada annemdeyim ama firsat olmadi ozledim hepini neler oluyo bakalim
kızlaaaar biri bana yardım etsin son 3 aylık adet döngüm şöyle
2 ağustos
2 eylül
4 ekim
bugün adetimin 9. günü. sizce yumurtlamam hangi gün olur bu döngüye göre. bugün başlamalı mıyım çalışmaya?
arkadaslar cvb yzarsanız mutlu olurum....bu ay bır gun gecıkmeyle adet oldum....ayıptır soylemesı ılk gun yogun parca geldı kı hıc bukadar gelmezdı...ılkgunum yogun gectı 3gunum ve yok dencek kadar kanamam az....bugune kadar hep ılk gunu az gelıp ıkı ve ucuncu gunum yogun gecerdı...buay tam tersı benı asıl umutlandıran ılk defa gogusum karıncalanır gbı oluyo...koyu kahve gbı kanamam.....sızce ustune gorme yasamıs olabılır mıyım
guzel dualarina yurdkten amin canim. benim 9.yil bitiyor martta. zaman hakikaten su gibi..kızlar benim gibi 10 senelik evli olan varmı?merak ettim valla.zaman su gibi akıp gidiyor.bir bakıyorsun ilk seneler sonra 10.sene olmuş:))
evlilik çok güzel ve kutsal birşey hele birde yavrucaklarla o evler neşelenirse o zaman doyulmaz tadına:))mal mülk herşey boş tabiki onlarsız da olmuyor ama Rabbim huzur sağlık ve imanımızı eksik etmesin.Rabbimden sağlıklı bebişler diliyorum önce bütün olmayan arkadaşlarıma sonrada banaaa9:9
guzel haberlerini alalim insallah canim. benimde bat 15 ekim. yakinmis gunlerimiz.Kizlar benide ekleyin benim bat 14 Ekim ama gecen ay kimyasal gebelik yasadim 18inde gerci yumurtlamam tam zamaninda oldu yine adetimde bu tarihlerde olmasi lazim ama ins olmam
guzel haberlerini alalim insallah canim. benimde bat 15 ekim. yakinmis gunlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?