Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarim merhab neler yapiyounuz bakalim dun giremedim cok anneme gldim kalmaya halada annemdeyim ama firsat olmadi ozledim hepini neler oluyo bakalim

aminnnnn canım Rabbimi rızasıyla kurdugumuz yuvalarımıza mucizelerimizi evlatlarımızı nasip etsin Allahım..

mrb arkadaslar üstüne göruyorsam eger bugun adetımın 4 gunu ve bır damla var normalde yogun olması lazım ...kan testı ıcın yarını beklemek cok zor...sızce eczaneden test alsam yapsam cıkar mı

canlarim merhab neler yapiyounuz bakalim dun giremedim cok anneme gldim kalmaya halada annemdeyim ama firsat olmadi ozledim hepini neler oluyo bakalim

aynen caanım bizde giremiyoz.. arada bakıp çıkıyorum.. evlilik yıldönümümüz bugün dün kutladık.. sende ne var ne yok

mrb arkadaslar üstüne göruyorsam eger bugun adetımın 4 gunu ve bır damla var normalde yogun olması lazım ...kan testı ıcın yarını beklemek cok zor...sızce eczaneden test alsam yapsam cıkar mı

çıkar canım.. ama moralini bozmazsa ben kendimden bi örnek vereyim.. son 3 aydır.. reglim 3 en fazla 4 gün sürüyo dedigin gibi sonlara dogruda çok az geliyo.. ve 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 7 gün sürerdi.. başlarda bende üstüne görme diye ümitleniyodum ama artık alıştım..

slmm kıslarr kimse yok galiba bi bakem dedim bu arada bütün bacılarımın BAYRAMINI KUTLUYORUMMM nice bayramlara inş inş bidaki bayrama bebeişlerrleee hepinizi öpüyorum ALLAHA emenetsiniz

slmm kıslarr kimse yok galiba bi bakem dedim bu arada bütün bacılarımın BAYRAMINI KUTLUYORUMMM nice bayramlara inş inş bidaki bayrama bebeişlerrleee hepinizi öpüyorum ALLAHA emenetsiniz

Allaha emant cnm coook opuyrum hayrli byramlarrrrr

Kizlar benide ekleyin benim bat 14 Ekim ama gecen ay kimyasal gebelik yasadim 18inde gerci yumurtlamam tam zamaninda oldu yine adetimde bu tarihlerde olmasi lazim ama ins olmam

18. gun kritik bnce senin icin. yaklasik 31 gunde bir goruyorsun. ama bu gunden itibaren gun asiri dene derim. akintiya aldanma. akinti olmadanda yumurtlama olabiliyor. benim onceden 31 gundu adet dongum ve ilk hamileligimde hep o gun kalmis olma ihtimalimdeyim. 18 yani. Allah yardimcin olsun. saglikla hayirlarla gelsin yavrun/ yavrularimiz insallah.

oUstune gormede bildigim kadariyla yogunluk az oluyor. ya da az suruyor. normalde kac gun suruyor adetin?

guzel dualarina yurdkten amin canim. benim 9.yil bitiyor martta. zaman hakikaten su gibi..

benim bat 9 uydu ve hala adet olmadım inş da olmam hayırlısıyla :) idrar testi ni illaki sabah mı yapmak gerekiyor akşam saatlerinde yapılsa doğru sonuç cıkar mı cıkmaz mı bilgisi olanlar yazabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…