benim bat 9 uydu ve hala adet olmadım inş da olmam hayırlısıyla :) idrar testi ni illaki sabah mı yapmak gerekiyor akşam saatlerinde yapılsa doğru sonuç cıkar mı cıkmaz mı bilgisi olanlar yazabilir mi acaba
dogru sonuc verir cnm. benim normla gebelik testiyle dollenmenin 9. gunu aksam idrarinda pozitif cikmisti.
cutecimmm canımmmm cok sağol o halde akşamda yapabiilirim benim işte sanırım 4-5 gün gecmiş oluyor ama bu ay ben btç otu kürü kullandım gecikme olabiliyormuş bir türlü cesaret edemiyorum yapmaya ama şimdi eczaneye gidip test alıcam inş hamişimdir hayırlısıyla..
Kızlar selam ağır bir grip geçiriyorum( hep yatıyorum giremedim hiç umarım hepiniz iyisinizdir güzel haberler var mı??? Monbebe nedir durumun merak ettim seni tatlım... Hepinizi öpüyorum canlar...
Saol canımmm... Cuma doktora gittim ateş ölçtüpüm için yumurtladığım günü biliyorum normal döngüden 3 gün sonra... Bu yüzden 4 haftalıktı tam Dr a gittiğimiz gün onun için ultrasonda bişey gözükmediCokcok gecmis olsun en son cuma dr gidecektin nasil gecti muayne umarim guzel guzel seyler duymussundur doktorundan
Saol canımmm... Cuma doktora gittim ateş ölçtüpüm için yumurtladığım günü biliyorum normal döngüden 3 gün sonra... Bu yüzden 4 haftalıktı tam Dr a gittiğimiz gün onun için ultrasonda bişey gözükmediama bir aksilik olmazsa bayramdan sonra ki salı tanışacağız küçüğümle... Şimdilik herşey yolunda ağrılarım hafifledi... Böyle işte sen nasılsın canım...
Canım ateş ölçmeni tavsiye ederim bu ay dene bence..Cok sevindim herseyin yolunda olmasina benimde bugun adetimin son gunu yarina insallah temizlenicem :))) bende bir an once adam gibi calismalarimi baslatmak istiyorum:)))
Canım yumyumu kaçırma sen isve yap cilve yap kandır walla olmaz Mikmiksiz doverim seni
Canım ateş ölçmeni tavsiye ederim bu ay dene bence..
Yok be canım sabah 7 de kalk ölç yaz hepsini not alacaksın... Hepsi bu sonra ateş ölçme topiğindeki arkadaşlara sor işte... Ne zaman yumurtladın belli oluyor fertilty friends diye bir site var orda not edincede sana yumurtladığın günü gösteriyor bence dene zor değil...Inceledi bisite ustunden yapiliyor sanirim oama fazla biseg anlayamadimovulasyon testini deneyeyim dedim ... ates olcme zor birzz sanirim???
anlafim canim dogru diyosun senler yapiyosun bakalim hamis wr mi
Ben biraz okudum hiç yazan olmamış monbebe haftasonunu bekliyordu yarın test yapar gibi okudum ben ama birde adeti gelmeyen bir sürü insan okudum inşallah hepsi hamişdir... Sen ne yaptın nasıl gidiyor bitti mi çalışmalaranlafim canim dogru diyosun senler yapiyosun bakalim hamis wr mi
canim ben adet olmayi bekliyorum tedawi icin ama insallah bu hafta olmam adetin ilk gunu doktora gitmem lazim ecikti adetim kan testi yaptirdim yok bebis ama bu ay tedawi olcam insallah haftaya adet okirum sonra sıkı calismaya baslariz kasima nasip insallah
Kızlar selam ağır bir grip geçiriyorum( hep yatıyorum giremedim hiç umarım hepiniz iyisinizdir güzel haberler var mı??? Monbebe nedir durumun merak ettim seni tatlım... Hepinizi öpüyorum canlar...
bebos gelir insallah canim ya ayy hadi haberlerini bekliyoruz bugun niye yapmadin :)
bebos gelir insallah canim ya ayy hadi haberlerini bekliyoruz bugun niye yapmadin :)
idrar yap hayatim ilk bas bence eger war cikarsa kanda yaptirirsin cikmazsa bi kac gundaha beklersin hayatimbebos gelir insallah canim ya ayy hadi haberlerini bekliyoruz bugun niye yapmadin :)
Insallah bebegim yaa.. aslinda benim bat dundu tabi ama ben genis tutum cumartesi pazar diye..
teste almadim.. cuma gunu isteydim aksam eglence vardi almadim dun dugune gitim almadim bugun eczaneler kapaliydi..
hesaplamistim yani..
ama insallah yarin yapicamda kana mi gitsem once ?? yoksa idrar testi mi yapsam..??
idrar yap hayatim ilk bas bence eger war cikarsa kanda yaptirirsin cikmazsa bi kac gundaha beklersin hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?