Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet Bayram tatiline gelmez inşallah.. Allah gönlüne göre versin canımm

Canım ilk önce idrar yap sonra kana gidersin... Çok heyecanlı ya... Yarın inşallah güzel haber ver bize yaaaa ben yarın çalışıyorum canlar...

Bebegim insallah.. keske calismasaydin biraz dinlenseydin..
yarin gel haber vericem.. iyi veya kotu.. hayirlisi..

Bebegim insallah.. keske calismasaydin biraz dinlenseydin..
yarin gel haber vericem.. iyi veya kotu.. hayirlisi..
Ateşin güzel gidiyor bende baktım :)) güzel haber olcak inşallah.. Ya dinlendim kaç gündür hep yatıyorum böyle bir uyku yok... Bugün biraz biraz mide bulantıları başladı sanki... Şuanda topiğin en minik bebeği benimki... Senin miniş gelirse benimki büyüyecek :))) yarın sende çalışıyor musun

insallah devam eder canim..
neyse yaa dikkat et kendine genede.. bizde pesinizden geliriz.. benim bebege ablalik yapar seninki :) (kiz gecti icimden vallahi hayrilisi)
evet calisiyorum canim ama hep burda olacam..

insallah devam eder canim..
neyse yaa dikkat et kendine genede.. bizde pesinizden geliriz.. benim bebege ablalik yapar seninki :) (kiz gecti icimden vallahi hayrilisi)
evet calisiyorum canim ama hep burda olacam..
Bende buradayım :)) bende kız olmasını çok istiyorum tabiki en başta Allah sağlıklı evlat versin... Ilk çocuğumuz olduğu için farketmez aslında :)) annem rüyasında görmüş ben söylemeden bir hafta önce kucağında kız çocuğu ile geldin diyor... Hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunda :))

Ayy cok tatli.. insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olur.. once saglik..
benim icinde farketmez once saglikli olsun.. ama icimden erkek bebek istiyorum.. hayirlisi bebegim.. yarin idrar testi yapicam.. ama ilk idrar olmiycak.

Ayy cok tatli.. insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olur.. once saglik..
benim icinde farketmez once saglikli olsun.. ama icimden erkek bebek istiyorum.. hayirlisi bebegim.. yarin idrar testi yapicam.. ama ilk idrar olmiycak.
Canım benim yaptığım hiç bir test ilk idrar değildi ya...Allah inşallah seninde gönlüne göre verir yarın güzel haberlerini bekliyorum canım

benim bat 9 uydu ve hala adet olmadım inş da olmam hayırlısıyla :) idrar testi ni illaki sabah mı yapmak gerekiyor akşam saatlerinde yapılsa doğru sonuç cıkar mı cıkmaz mı bilgisi olanlar yazabilir mi acaba

bnmde bat 9uydu ve hala gelen giden yok test aldm ve yaptım akşam negatif çıktı

bnmde bat 9uydu ve hala gelen giden yok test aldm ve yaptım akşam negatif çıktı

canım belkide geç döllenmedir o yüzen cıkmamıştır inş bebişin seninledir.bnmde daha gelen giden yok inş hayırlısıyla hamileyimdir yaa peki senin göğüslerde hassasiyet var mı benim cok ağrıyor acaba adet olamıyorum diye mi böyle anlamadım.

bence testini sabah ilk idrarınla dene birde canım

biraz daha beklemeye karar verdim canm olmazsam bi de sabah denerim.
benm öncedeki adetlerimde 1 hafta önceden başlardı göğüslerimde hassasiyet, çok ağrırlardı. ama bu ay olmadı henuz
temmz ve ağstos ayı düzensizlik yaşadım ne kadar etkiler bilemiyorm.
inşallah ikimizin ve tüm bekleyenlere yaşatır Rabbim bu duyguyu

Son düzenleme:

aminnnnnnn hayırlısı canımmmm inş güzel haberlerini alırız canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…