Canım ilk önce idrar yap sonra kana gidersin... Çok heyecanlı ya... Yarın inşallah güzel haber ver bize yaaaa ben yarın çalışıyorum canlar...Insallah cikar.. cok heyecanliyiz..
Evet Bayram tatiline gelmez inşallah.. Allah gönlüne göre versin canımmcanim ben adet olmayi bekliyorum tedawi icin ama insallah bu hafta olmam adetin ilk gunu doktora gitmem lazim ecikti adetim kan testi yaptirdim yok bebis ama bu ay tedawi olcam insallah haftaya adet okirum sonra sıkı calismaya baslariz kasima nasip insallah
Canım ilk önce idrar yap sonra kana gidersin... Çok heyecanlı ya... Yarın inşallah güzel haber ver bize yaaaa ben yarın çalışıyorum canlar...
Ateşin güzel gidiyor bende baktım :)) güzel haber olcak inşallah.. Ya dinlendim kaç gündür hep yatıyorum böyle bir uyku yok... Bugün biraz biraz mide bulantıları başladı sanki... Şuanda topiğin en minik bebeği benimki... Senin miniş gelirse benimki büyüyecek :))) yarın sende çalışıyor musunBebegim insallah.. keske calismasaydin biraz dinlenseydin..
yarin gel haber vericem..iyi veya kotu.. hayirlisi..
insallah devam eder canim..Ateşin güzel gidiyor bende baktım :)) güzel haber olcak inşallah.. Ya dinlendim kaç gündür hep yatıyorum böyle bir uyku yok... Bugün biraz biraz mide bulantıları başladı sanki... Şuanda topiğin en minik bebeği benimki... Senin miniş gelirse benimki büyüyecek :))) yarın sende çalışıyor musun
Bende buradayım :)) bende kız olmasını çok istiyorum tabiki en başta Allah sağlıklı evlat versin... Ilk çocuğumuz olduğu için farketmez aslında :)) annem rüyasında görmüş ben söylemeden bir hafta önce kucağında kız çocuğu ile geldin diyor... Hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunda :))insallah devam eder canim..
neyse yaa dikkat et kendine genede.. bizde pesinizden geliriz.. benim bebege ablalik yapar seninki :) (kiz gecti icimden vallahi hayrilisi)
evet calisiyorum canim ama hep burda olacam..
Bende buradayım :)) bende kız olmasını çok istiyorum tabiki en başta Allah sağlıklı evlat versin... Ilk çocuğumuz olduğu için farketmez aslında :)) annem rüyasında görmüş ben söylemeden bir hafta önce kucağında kız çocuğu ile geldin diyor... Hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunda :))
Canım benim yaptığım hiç bir test ilk idrar değildi ya...Allah inşallah seninde gönlüne göre verir yarın güzel haberlerini bekliyorum canımAyy cok tatli.. insallah gonlunuzden ne geciyorsa o olur.. once saglik..
benim icinde farketmez once saglikli olsun.. ama icimden erkek bebek istiyorum.. hayirlisi bebegim.. yarin idrar testi yapicam.. ama ilk idrar olmiycak.
Canım benim yaptığım hiç bir test ilk idrar değildi ya...Allah inşallah seninde gönlüne göre verir yarın güzel haberlerini bekliyorum canım
insallah...
kurlerle ilgili bilgim yok cnm.
insallah gebeinsindir. artik sivi alma bari. biraz yogunlassin idrarin.
benim bat 9 uydu ve hala adet olmadım inş da olmam hayırlısıyla :) idrar testi ni illaki sabah mı yapmak gerekiyor akşam saatlerinde yapılsa doğru sonuç cıkar mı cıkmaz mı bilgisi olanlar yazabilir mi acaba
bnmde bat 9uydu ve hala gelen giden yoktest aldm ve yaptım akşam negatif çıktı
bnmde bat 9uydu ve hala gelen giden yoktest aldm ve yaptım akşam negatif çıktı
Evrakcu ve Monbebe, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
canım belkide geç döllenmedir o yüzen cıkmamıştır inş bebişin seninledir.bnmde daha gelen giden yok inş hayırlısıyla hamileyimdir yaa peki senin göğüslerde hassasiyet var mı benim cok ağrıyor acaba adet olamıyorum diye mi böyle anlamadım.
bence testini sabah ilk idrarınla dene birde canım
inşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm dualarınız bizimle olsun :)))
biraz daha beklemeye karar verdim canm olmazsam bi de sabah denerim.
benm öncedeki adetlerimde 1 hafta önceden başlardı göğüslerimde hassasiyet, çok ağrırlardı. ama bu ay olmadı henuz
temmz ve ağstos ayı düzensizlik yaşadım ne kadar etkiler bilemiyorm.
inşallah ikimizin ve tüm bekleyenlere yaşatır Rabbim bu duyguyu
Her zaman ediyorum canımm. Siz de unutmayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?