arkadaşlar benim bat tarihim bir ekimdi yarn on dört gün olacak doktora görünecektim doktorlarr yokmuş.. acayip krın ağrısı vardı yürürken bile ağrıyordu.. annemlerdeydim süpriz olmasını istediğim içn doktora gitmedim sizce hamile miyim
oUstune gormede bildigim kadariyla yogunluk az oluyor. ya da az suruyor. normalde kac gun suruyor adetin?
Senden cok güzel haberler bekliyorum bende telefondan giriyorum takip edicem seni muck seni seviyoruz
devam etmediyse kırmızılar yerleşme kanaması olabir tatlımCanım benim günaydın.. Güzel haberler vermeyi bende çok istiyorum dün düğündeydim bayağı bi hopladım sonra bende bi akıntı geldi bayağı çok gece eve geldiğimde lekeliydi çok korktum test yapsam mı yapmasam mı bilemedim...
kızlarrr bir şey sorucammm akıntı olmalı mı yani daha önce gebe kalanlara da soruyorum akıntınız yoğun oldu mu. benim adetime 7 gün kaldı.kupkuruyum sadece bel ve kasık ağrılarım önce ki kadar olmasa da devam ediyor.tek ümidim o canlarım
Evrakcu ve Monbebe, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Gunaydin bacilar.. nasilsiniz.. ??
ben cok iyiyim hala heyecanliyim..
Bugun test yapicam..insalalh bebegim benimledir yarin kocise surpriz yapayim..
Canım günaydın adetin geçti mi tatlım inş bebeğin seninledir benim gece sızlamayla karışık sancım vardı sadece rahim bölgemde anlamadım dünde çok az leke geldi bat a daha var ama...
Günaydın canlar... Monbebe hadi yap artık şu testi kuzummmmmm :))) zeycanım belkide yerleşme kanamasıdır inşallahhhh
Çok büyük heyecanla bekliyorumKuzum gunaydinnnnnnnnnnnn....
yapicam isteyim suan oglen arasinda gidicem almaya testi eczaneler aciksa tabi..
sonra testi yapip buraya kosucam..
Günaydın canlar... Monbebe hadi yap artık şu testi kuzummmmmm :))) zeycanım belkide yerleşme kanamasıdır inşallahhhh
Canım dün sana dediğim akıntı lekeliydi anlamadım test mi yapsam bilemiyorum son üç gün bilinir mi acaba sabah tuvalete gitmedim daha
Canım yumurtlama gününün üstüne kaç gün geçti benim 10. Günde bariz çizgi vardı... Aklımda kalmasın diyorsan yap tabiki...Canım dün sana dediğim akıntı lekeliydi anlamadım test mi yapsam bilemiyorum son üç gün bilinir mi acaba sabah tuvalete gitmedim daha
Canım dün sana dediğim akıntı lekeliydi anlamadım test mi yapsam bilemiyorum son üç gün bilinir mi acaba sabah tuvalete gitmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?