Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar benim bat tarihim bir ekimdi yarn on dört gün olacak doktora görünecektim doktorlarr yokmuş.. acayip krın ağrısı vardı yürürken bile ağrıyordu.. annemlerdeydim süpriz olmasını istediğim içn doktora gitmedim sizce hamile miyim

On dört gün çok uzun bir zaman canım nasıl test yapmadan durdun? Ben bir gün geçse hemen yaparım. Eğer kist vs gibi bir sorunun yoksa büyük ihtimalle hamilesin. İnşallah hamilesindir :)

oUstune gormede bildigim kadariyla yogunluk az oluyor. ya da az suruyor. normalde kac gun suruyor adetin?

canım gec cvb yazıyom kusura bakma....normalde cocuk ıcın tedavı vs gormedım basvurmadım ama ıkı ay once kıst vs var mı dıye alttan muane oldum dktor sorun yok dedı...bu ay denedık olmadı 8 ınde adet olmam lazımdı...9 unda test yaptım negtıftı...oglen adet oldum zaten....fakat normalde ılk gunum az gelırdı 2 3 4 yogun gecer 6 gun vs surerdı......fakat cocuk denemeye karar verdık yumurtlama takıbımı yaptıgımdan buyana adete kadar sancım oldu tıpkı adet gıbı.....ılk defa gogsum karıncalanıp cekılır gıbı oldu....adetım ılk gun acayıp parcalı koyu renk vs ayıptır sylemesı sümüksü kıvam gıbıydı...ıkıncı gunum azıcık ucuncu gunum ve bugun yok denecek kadar az....bıttım dıyebılırım...suphelenıyorum kendımden kan rengımde degısık....annemde ustune gormus ve asla anlamadım dıyodu....bakalım nasıp test yapcam yıne bı umut...bıde bugun sol belıme agrı atıyo araara sancı gıbı

Senden cok güzel haberler bekliyorum bende telefondan giriyorum takip edicem seni muck seni seviyoruz

Canım benim günaydın.. Güzel haberler vermeyi bende çok istiyorum dün düğündeydim bayağı bi hopladım sonra bende bi akıntı geldi bayağı çok gece eve geldiğimde lekeliydi çok korktum test yapsam mı yapmasam mı bilemedim...

devam etmediyse kırmızılar yerleşme kanaması olabir tatlım

kızlarrr bir şey sorucammm akıntı olmalı mı yani daha önce gebe kalanlara da soruyorum akıntınız yoğun oldu mu. benim adetime 7 gün kaldı.kupkuruyum sadece bel ve kasık ağrılarım önce ki kadar olmasa da devam ediyor.tek ümidim o canlarım

Gunaydin bacilar.. nasilsiniz.. ??
ben cok iyiyim hala heyecanliyim..
Bugun test yapicam.. insalalh bebegim benimledir yarin kocise surpriz yapayim..

Canim ben hamilemiyim bilmiyorum ama surekli krem akintilarim oldu.. hala devam ediyor.. adeten once bende kuru olurdum.. :44:

Gunaydin bacilar.. nasilsiniz.. ??
ben cok iyiyim hala heyecanliyim..
Bugun test yapicam.. insalalh bebegim benimledir yarin kocise surpriz yapayim..

Canım günaydın adetin geçti mi tatlım inş bebeğin seninledir benim gece sızlamayla karışık sancım vardı sadece rahim bölgemde anlamadım dünde çok az leke geldi bat a daha var ama...

Canım günaydın adetin geçti mi tatlım inş bebeğin seninledir benim gece sızlamayla karışık sancım vardı sadece rahim bölgemde anlamadım dünde çok az leke geldi bat a daha var ama...

Selam canim.. evet gecti bat.. gelmedi kirmizilar.. surekli krem akintilarim var ve batmalar var kasikta..
hayirlisi canim.. insallah bebektendir o leke yerlesiyodur.. ben bugun test yapicam iste bakalim..

Son düzenleme:
Günaydın canlar... Monbebe hadi yap artık şu testi kuzummmmmm :))) zeycanım belkide yerleşme kanamasıdır inşallahhhh

Günaydın canlar... Monbebe hadi yap artık şu testi kuzummmmmm :))) zeycanım belkide yerleşme kanamasıdır inşallahhhh

Kuzum gunaydinnnnnnnnnnnn....
yapicam isteyim suan oglen arasinda gidicem almaya testi eczaneler aciksa tabi..
sonra testi yapip buraya kosucam..

Canım dün sana dediğim akıntı lekeliydi anlamadım test mi yapsam bilemiyorum son üç gün bilinir mi acaba sabah tuvalete gitmedim daha

Canim ben beklemeyi tercih etim.. ama bence yapmak istiyorsan 3 gun kalmis cikar.. insallah bebegin seninledir

Canım dün sana dediğim akıntı lekeliydi anlamadım test mi yapsam bilemiyorum son üç gün bilinir mi acaba sabah tuvalete gitmedim daha

Ins tüm bekleyenler hamistir ayy ne güzel olur art ardına güzel haberler yuppyy canım test yapsan çıkar ama bence bekle adet gününde yaparsın

benim de bir hafta kaldı bata yapsam mı acaba test çok korkuyorum ah kızlar o kadar heycanlıyım ki....ilk kez bu kadar erken bel ve kasık ağrısı yaşadım hem de şiddetli yumurtlamadan 4-5 gün sonra oldu ...tek üzüldüğüm nokta ise kuru olmam...çok erken demi test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…