benim de bir hafta kaldı bata yapsam mı acaba test çok korkuyorum ah kızlar o kadar heycanlıyım ki....ilk kez bu kadar erken bel ve kasık ağrısı yaşadım hem de şiddetli yumurtlamadan 4-5 gün sonra oldu ...tek üzüldüğüm nokta isekuru olmam... çok erken demi test için
Monbebe hadiiiii gel artık...
Hımmmmm... Anladım bebeğim olsun gelen aya inşallahGeldim hamile degilim yeni test yaptim..
Geldim hamile degilim yeni test yaptim..
Geldim hamile degilim yeni test yaptim..
selam canımm
kırmızılar gelmediyse bekle biraz daha
benim geldi bugün maalesef(
bu ayda olmadıı
Hımmmmm... Anladım bebeğim olsun gelen aya inşallah
Slm canım bende aşılma yaptım bugün tam15 gun ama test yapmadım umudum yok ya
Vallahi kizlar bilmiyorum.. nasil uzgunum.. kizmizilarda gelmedi.. geleceke gibi de degil acikcasi..
niye boyle oldu.. 28 gunde olurdum adet.. bugun 30.gun..
psipsikommm sozumu tutamadim..
Tll hayirlisi canim insallah tutmustur..
ama bilmiyorum yapmadım test beklıyecem gerçi adet duzensılıgıde var bende uff içim sklıyorrrrVallahi kizlar bilmiyorum.. nasil uzgunum.. kizmizilarda gelmedi.. geleceke gibi de degil acikcasi..
niye boyle oldu.. 28 gunde olurdum adet.. bugun 30.gun..
psipsikommm sozumu tutamadim..
Tll hayirlisi canim insallah tutmustur..
Uzuldum de elimden gelen bir sey yok..üzülme canım dicem ama bende sabah kırmızıları görünce üzüldüm
senin de gecikmesi kötü olmuş . insanı ümitlendiriyor
ama kırmızı gelmeden de bişey diyemiyor insan . yumyum tarihi belli miydi senin . eğer belli ise testte artık çıkması lazım
ama belli değilse umut var demektir birza daha bekle bakalım
Adet duzensiligi insani bitiriyo zaten..ama bilmiyorum yapmadım test beklıyecem gerçi adet duzensılıgıde var bende uff içim sklıyorrrr
Eşimde sperm az ve. Hareketsiz varikosel amliyat oldu sonuclar pekte iyi değildi ne bileyim. Hiç umudum yok ama allahtanda umut kesilmez. Test yapmadım beklıyorummneden umudun yok cnm belki vardır
bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki aylarda
canım ya ufff allahım bizlerde nasip etsin.yani test yapıp o tek çizgi gircem diye cokk korkuyorum ve eminim tek çizgi yapmayacam testUzuldum de elimden gelen bir sey yok..
kirmizilarda gelmedi.. sinir ediyor beni.. bebek varsa ciksaydi yoksada adet gelseydi bari..
Adet duzensiligi insani bitiriyo zaten..
canım ya ufff allahım bizlerde nasip etsin.yani test yapıp o tek çizgi gircem diye cokk korkuyorum ve eminim tek çizgi yapmayacam test
Bekleye biliyorsan bekle canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?