Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Erken canim yaa.. bekle.. ya bende bekleyemem falan diyordum.. ama cok rahatim..
sabir sabir sabir.. hic bir belirtiyede takma kafani baska seylerle mesgul etmeye calis canim..

hepinizn bayramı kutlu olsun kızlarrrrr
bi daha ki bayrama bebeklerimiz belkim kucağımızda olur
ben kırmızı kartı yedim yinee bu ayy

selam canımm
kırmızılar gelmediyse bekle biraz daha
benim geldi bugün maalesef(
bu ayda olmadıı

Hımmmmm... Anladım bebeğim olsun gelen aya inşallah

Slm canım bende aşılma yaptım bugün tam15 gun ama test yapmadım umudum yok ya

Vallahi kizlar bilmiyorum.. nasil uzgunum.. kizmizilarda gelmedi.. geleceke gibi de degil acikcasi..
niye boyle oldu.. 28 gunde olurdum adet.. bugun 30.gun..

psipsikommm sozumu tutamadim..
Tll hayirlisi canim insallah tutmustur..

Vallahi kizlar bilmiyorum.. nasil uzgunum.. kizmizilarda gelmedi.. geleceke gibi de degil acikcasi..

üzülme canım dicem ama bende sabah kırmızıları görünce üzüldüm
senin de gecikmesi kötü olmuş . insanı ümitlendiriyor
ama kırmızı gelmeden de bişey diyemiyor insan . yumyum tarihi belli miydi senin . eğer belli ise testte artık çıkması lazım
ama belli değilse umut var demektir birza daha bekle bakalım

ama bilmiyorum yapmadım test beklıyecem gerçi adet duzensılıgıde var bende uff içim sklıyorrrr

Uzuldum de elimden gelen bir sey yok..
kirmizilarda gelmedi.. sinir ediyor beni.. bebek varsa ciksaydi yoksada adet gelseydi bari..
ama bilmiyorum yapmadım test beklıyecem gerçi adet duzensılıgıde var bende uff içim sklıyorrrr
Adet duzensiligi insani bitiriyo zaten..

Uzuldum de elimden gelen bir sey yok..
kirmizilarda gelmedi.. sinir ediyor beni.. bebek varsa ciksaydi yoksada adet gelseydi bari..

Adet duzensiligi insani bitiriyo zaten..
canım ya ufff allahım bizlerde nasip etsin.yani test yapıp o tek çizgi gircem diye cokk korkuyorum ve eminim tek çizgi yapmayacam test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…