Canım yumurtlama gününün üstüne kaç gün geçti benim 10. Günde bariz çizgi vardı... Aklımda kalmasın diyorsan yap tabiki...
CanımmmmmmmmmmmKEske burda olsaydiniz.. bacilarim ozledim sizi..
Hayırlısı olsun tatlım... İnşallah güZel haberler alırsın..Canım tam olüv günüm 4 Ekim bugün tam 10 gün oluyo test yapmadım yarını bekliycem leke devam ediyo hayırlısı bakalım
Canımmmmmmmmmmm
keske burda olsaydiniz.. Bacilarim ozledim sizi..
canımmmmmmmBen geldim baktım kimsecikler yoktu.. çok yanlız kaldım buralarda
Bende ondan çıkmıştımm
Kızlar 5 gün gecikme ile nihayet adetim söktü.. Ay ne korktum sormayın:18: Nette araştırayım dedim, hay araştırmaz olaydım, dış gebelik yazıoölümle sonuçlanabilir yazıo filan :18: Iyice sitres yapmıştım. Ctesi bi defa daha yaptım test negatifti. Sonrada geldi zaten şükür
Kırmızıları gördüğüme hiç bukadar sevinmemiştim walla
Bende durumlar bu sizlerde ne var canlarım
Üzülme canımmm benim bekle belki geç döllenmedir hemen çıkmayabilirGeldim hamile degilim yeni test yaptim..
selma kızlar lütfen acil cevap verirmisiniz bilgisi olanlar ben aşılam olalı dün 10 gün oldu ilk başta pempe renkte damla damla lake geldi sonradan kesik kesik kan gelmey başladı 6 gün erken oldum ne olur yerleşme kanı olsun dua istiyorum lütfen yarın test vereceğim inşallah dr olulu konuşur ve ağrımda var başımda dönüyor ara ara
Üzülme canımmm benim bekle belki geç döllenmedir hemen çıkmayabilir
cnm neden doktora gitmiyorsun lekelenme kırmızıya döndüyse düşük tehlikesi olabilir, telaşlanma hemen, eğer düşük tehlikesi varsa progesteronla düşüğü engelliyorlar..bana sorarsan bugün bi acile git kafan rahat olsun
canım ben ara ara giriyorum uzaktan izleyenlerdenim dün bu saaatleri ağlamaktan canım çıktı diyebilirim herşeyin hayırlısı demekki rabbimin vermemesindede vardır bir hayır ün 6 gün erkenden adet oldum aşılam olmuştum ama bilmiyorum bir umut yarın yinede kan testi verecegm inşallah resmen kanmm var ama baş dnmesi halsizlik var herşeyin hayırlısı rabbm kimsenn diline dşmeden tez zamnda evledını göbeğine kondursun inşallah takdriri ilahi.
Canım üzülmeCanim gormedin mi benim bat cumartesiydi daha gelmediler.. atesimi olcuyorum biliyosun yuksekte atesim ama bugun test yaptim negatif cikti..
ah cnm yaa ben duydum sesini hemencik koşa koşa geldim..hemen sesimi duydun geldin desene..
canim benim ozletiniz vallahi kendinizi yarinda hic kimse olmaz.. burda bayram tatili yok ben calisiyorum..
uzgunum kimse yok teseli edecek..
Canım üzülmeönümüzdeki ayada biz kalcaz hamiş bak görürsün.. tüm kalbimle diliyorum hayırlısıyla hamiş kalabilelim diye
ah cnm yaa ben duydum sesini hemencik koşa koşa geldim..sen ne iş yapıosun tatlım.? bayramda ne çalışması bu böle yaa hay be bu özel şirketlerin var yaa....
Canım günaydın adetin geçti mi tatlım inş bebeğin seninledir benim gece sızlamayla karışık sancım vardı sadece rahim bölgemde anlamadım dünde çok az leke geldi bat a daha var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?