Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim ben isvicredeyim yaa izin yok bayram icin..
Insallah canim kaliriz adetim gelse calisacam tekrar.. ama yok..
bebek yok, kirmizi yok, ben boyleyim :44::44:

Monbebemm hayirlisi olsun hakkimizda ya stres yapma bebegim
Bu ay olmazsa onumuzdeki ay insallah
Sabretmemizz gerekk

Daha varmis cnm bata.ins.yerlesmedirr

Kislar ben geldim
Monbebecim hemen umitsizlige kapilma. Atesin yuksekti en son. Bu durumda adet olmazsin herhalde. Sen sali gunu doktora gitmryecek miydin

Kislar ben geldim
Monbebecim hemen umitsizlige kapilma. Atesin yuksekti en son. Bu durumda adet olmazsin herhalde. Sen sali gunu doktora gitmryecek miydin
Hosgeldin canim ozletin kendini.. evet atesim cok yuksek.. ama negatif.. doktora gidecektim eger birseyler ciksaydi.. aradim doktoru dediki bu hafta det olmassan kana git..
Monbebemm hayirlisi olsun hakkimizda ya stres yapma bebegim
Bu ay olmazsa onumuzdeki ay insallah
Sabretmemizz gerekk
Canim.. ozletiniz vallahi..
belirsizlik beni siniz ediyoo.. adet olsam yumyum gelse calismalara devam etsem.. ama yok :

Aynen canım bende öyle ağrılarım ve sızım var rahimde ben dün düğünde oynadım ondan sora oldu düşük mü acaba bilemedim bu lekeyi

Aynen canım bende öyle ağrılarım ve sızım var rahimde ben dün düğünde oynadım ondan sora oldu düşük mü acaba bilemedim bu lekeyi

Yok canım sanmıyorum değildir. Benim de aynı çünkü baya kırmızılar gelecekmiş gibi ağrıyor ondan sonra o lekelenme oluyor anlamadım gitti. Test yapmak istiyorum aslında yarın sabah ama negatif çıkarsa tüm gün ruh gibi gezerim diye yapmak istemiyorum

Hosbulduk iyi olmaya calisOrum. Siz nasilsiniz kac yasindasiniz nerden katilionuz

iyi nolsun takılıyoz öyleee ben 26 yaşındaım 2. bebek istiyoruz buaralar ama ölüp bitme derecesince değilim daha.. sen nerdensin ilk bebeğinimi beklyosun?

not:alntı yaparak msj yazarsan msjını daha çabuk görürürm cnm

Son düzenleme:

Tamam. Ben daha cocuk sahibi degilim ama istiyorum bekliyorum iste allah nezaman vrrdiyse ben valla olup bittme derecesindym 4 gunum kaldi bakalim ama kotu gozukuo bence adet olacam

Tamam. Ben daha cocuk sahibi degilim ama istiyorum bekliyorum iste allah nezaman vrrdiyse ben valla olup bittme derecesindym 4 gunum kaldi bakalim ama kotu gozukuo bence adet olacam

ne kadarlık evlisin cnm ? birde yumurtlama takibi yapıyormusun?

Ben yaptım negatif ama idrar testleri Şuan net cevap vermez genelde adet geçikmesinden sönra net cevap veriyo...kanda belli olur bence kısmet bakalım inş bebektir..

ne kadarlık evlisin cnm ? birde yumurtlama takibi yapıyormusun?

19 yasindaxim bi bucuk senedir evliyim evlilgmin bi senesi vajinismusla savastim simdi 4 5 aydir deniyoz. Ve simdiye kadat biliom sandim yumurtlama funumu sonra geven ay makina aldim catlamayi belirlior oleiste. Peki sen kac senedir evlisin tr mi yasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…