Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilk olarak savaşı kazandığın için tebrik ederim seni ben ateş ölçme yöntemini deniyorum 7 ay oldu hapı bırakalı 3.45 sene kullanmıştım... ovulasyon testleri deneyen arkadaşlar var ben bi dahaki ay denemyi düşünüyorum o dediğin makinayı bilmiyorum cnm :26:yaşın küçükmüş bu senin için avantaj doğurganlık açısından yani benim 4 sene bitecek kasımda evliliğimin ve evet türkiyedeyim kocaelide sen?

Son düzenleme:
Ben yaptım negatif ama idrar testleri Şuan net cevap vermez genelde adet geçikmesinden sönra net cevap veriyo...kanda belli olur bence kısmet bakalım inş bebektir..

zeycancıııım seninle bat aynı benim yumyum tarihimde adetin 18.günü bende dün gece test yaptım tabiiiki negatif ama adet belirtilerimi görmeye başladım olsaydı en azından silik çizgi çıkardı diyorum ama? :26:
bakalım sende iyi haberler gelir inş

Bende almanyada yasiyorum. Iste biraz kafam karisik dunyadan kopugum burda biraz paylasmaya calistim ama kimse yazmadi bile bana

Geldim hamile degilim yeni test yaptim..

canımm dur bakalım daha 2 gün gecmiş belkide gec döllenmedir onda hemen cıkmayabiliyormuş inş hamilesindir canım.ya benim durumun yaa batım 9 uydu bugün 6 .günüm niye böyle oldum ki ben bu ay ( bugün 5 gibi test yaptım cizgi falan cıkmadı ilk önce 1 saat sonra baktığımda coooooook cok cok silik bir cizgi cıkmış ama böyle ışıkta bile zor görülüyor :) eşime gösterdim oda cok hafif var gibi dedi bilmiyorum ya inş hamişimdir ama 20 dk sonra gecersizdir falan yazmışlar moralim bozuldu birde testim bebe tıme dı bununla ilgili hiç güzel yorumlar okumadım yanlış cıkarıyor falan yazmışlar.elimde aynı testten bir tane daha var onu da yapcam sabah bakalım ne olacak benim bu halim....

Bende almanyada yasiyorum. Iste biraz kafam karisik dunyadan kopugum burda biraz paylasmaya calistim ama kimse yazmadi bile bana

amcamlarda almanyada cnm şimdi arkadaşlar giriyolar ama geçmişi okumaya çalışırken yeni msj yazanları görmüyolar ve alıntısız msj yazıncada raslamak çok zor msjlara ok? alışırsın burda muhabbetler güzel herkes kafayı dağıtıyo sende yaparsın zamanlaa

benim bu durumumla ilgili bilgisi olan var mı yaa nolcak bnim bu halimm 6 gün gecti sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorumm (((

Anladim ablacim saol. Valla kafam ole bi daginikki napim ne edim bolmiyom

benim bu durumumla ilgili bilgisi olan var mı yaa nolcak bnim bu halimm 6 gün gecti sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorumm (((

dokrota gidin dicem bayram:26: madem mecbur bekliycen bayram sonuna kadar sabret sonra hala gelmezse hamlelikte öıkmazsa doktora bi gidersin umutsuzluğa kapılmak yok çalışmaya devam

Canım dünden beri leke görüyorum adet. Belirtilerim de var bilemedim çok CNm sıkıldı lekelenmeyi görünce hala devam ediyo anlıycan

Anladim ablacim saol. Valla kafam ole bi daginikki napim ne edim bolmiyom

cnm ben seni sıkıntılı hissettim biraz amma sorun neyse onu çıkar at kafandan önceliği kendine ve eşine ver vee en önemlisi herşeye elindekii herşeye şükret bunlar benim denediğim şeylerde paylaşayım istedim

dokrota gidin dicem bayram:26: madem mecbur bekliycen bayram sonuna kadar sabret sonra hala gelmezse hamlelikte öıkmazsa doktora bi gidersin umutsuzluğa kapılmak yok çalışmaya devam

aynen canım elim mecbur bekliycem gelmezse :)) olmadı yarım başka bir test alayım diyorum bebe tıme için iyi değil diyorlar hiç böyle olmazdım normalde 29 günde bir olurum hayırlısı artık inş hepimiz hamiş oluruz bayram hediyelerimiz gelir :)

Canım dünden beri leke görüyorum adet. Belirtilerim de var bilemedim çok CNm sıkıldı lekelenmeyi görünce hala devam ediyo anlıycan

hmmm ümidini kırmayayım ama adet geliyorum diyor sanırsam bendede pembe pembe lekelerle başlar ama benim ilk hamileliğimde adetime bi hafta kala kahverengi leke olmuştu yerleşme kanamsı yani ama bi kere gördüm devamı gelmemişti :26:

Saol ablam ama saten sorunum esimle esimin ailesiyle annem babamla herkesle kimse anlamiyor esim cenaze vat diye beni yanliz birakip giiti yqlvardim yakardim benide gotur diye babama karsi gelmicehmi bildigi ici babama ailesinin istemedigini beno trye gitmemi babamda gurur yapti bende kocamsiz dayanamiom duramiyom onsuz onu cok seviyorum ama o beni onu sevdigim kadat sevmiyor telefonlarimada cikmiyor beni be kere olsun aramadi okdar aglayarak helak etim kendimi

canım inş yerleşme kanamasıdır bebiştendir inş lekelenmelerin :) sen kendini cok fazla yormamaya calış yinede canımm

inş cnm ben öyle ölüp bitmiyom daha 3.5 senelik haptan sonra bu kadar uzun olmamsı normaldir diyorum ama eşim çok istiyo kendi bakcak yaa

inş cnm ben öyle ölüp bitmiyom daha 3.5 senelik haptan sonra bu kadar uzun olmamsı normaldir diyorum ama eşim çok istiyo kendi bakcak yaa

benim ilk bebeğim olacak cok istiyorum ama hayırlı evlat olacaksa ver Allahım hayırsız olcaksa hiç verme diyorum en büyük duamda bu.daha bu akşam öyle bir haber izledim ağlamaktan helak oldumm uyuşturucu kullanan genci kameraya cekmişler annesindenbabasından para istiyor dövüyor off ağlaya ağlaya mahvoldummm işte bu da evlat ((( aslında eşimle bir sorunumuzda yokmuş aama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı var engüzel zamanda gelsinler inş :)

yaa şimdi burdan oraya nedesem de iş sende biter arkadaşım 1 senen zaten karı-koca olmaya alışmakla geçmiş 4.5 aydır ancak rayına girmişsiniz canm dediğin gibi seni sevmese dayanırmıydı adam mikmiksiz tabiiki seni seviyor sadece sen daha ilişkinin evliliğin atarlı,alevli dönemlerindesin gitgide birbirnize uyum sağladıkça daha iyi tanıyacaksınız birbirnizi erkekler dili kullanmayı bilmez güzel laflar edeyim iltifatlar yağdırayım falan her erkek yapamaz karakteri uygun değildir.. aha ben bunu bu sene yanii taa 4.5 senelik evli oldum ancak anlayıp sindirdim düşün ve bir şeyi farkettim erkekler kendilerine güvenen ve pohpohlayan kadınlara bayılıyor paso gaz yani tavsiye ederim sakinleş,rahatlaaa seni seviyoooorrr bebeğinizde olacaaakkk çooooook mutlu olacaksınız inşşşş

Canım benim kırmızı değil kahve oldu akıntıyla karışık direk kan yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…