Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyleeeee ben şlimdiden oğluma baktıkça Allahım huyunu güzel et diyorum :18:

Canım benim kırmızı değil kahve oldu akıntıyla karışık direk kan yok ki

şimdiiii düşünelim bat 17-18 se eğer ve bu yerleşme kanamasıysa geç döllenme olmuştur ve adetin geciktinde bile belli olmayabilir taki adetin 6-7 gün gecene kadar....
diğer ihtimal döllenme vaktince oldu ama çok yoruldum dediğin için az da olsa tehlikeli sayılabilecek akıntılar yaşıyosun yat dinlen uzun uzun bakalım kesilirmi...
son ihtimalde adetinin geliyorum dememsi cnm ..
amma güzel düşün güzel olsun diğer olasıklıklarda mümkün bence

Canım inş öyledir sancıdan ziyade ağrı ve sızım var belim şiddetli ağrıyo...çok da yoruldum iki gündür

canım dikkat et kendini yorma bol bol dinlen benim bir arkadaşım böyle olmuştu kahverengi akıntıları gelmiş bol bol dinlen canımm yat ne olur ne olmaz.kanaman gelse adetin diyeceim ama kahverengi akıntılar farklı yerleşme kanamasıda olabiliyor sen dinlen yinede canım.

yaa şimdi burdan oraya nedesem de iş sende biter arkadaşım 1 senen zaten karı-koca olmaya alışmakla geçmiş 4.5 aydır ancak rayına girmişsiniz canm dediğin gibi seni sevmese dayanırmıydı adam mikmiksiz tabiiki seni seviyor sadece sen daha ilişkinin evliliğin atarlı,alevli dönemlerindesin gitgide birbirnize uyum sağladıkça daha iyi tanıyacaksınız birbirnizi erkekler dili kullanmayı bilmez güzel laflar edeyim iltifatlar yağdırayım falan her erkek yapamaz karakteri uygun değildir.. aha ben bunu bu sene yanii taa 4.5 senelik evli oldum ancak anlayıp sindirdim düşün ve bir şeyi farkettim erkekler kendilerine güvenen ve pohpohlayan kadınlara bayılıyor paso gaz yani tavsiye ederim sakinleş,rahatlaaa seni seviyoooorrr bebeğinizde olacaaakkk çooooook mutlu olacaksınız inşşşş bunu görmdein galiba cnm ??

Son düzenleme:
öyleeeee ben şlimdiden oğluma baktıkça Allahım huyunu güzel et diyorum :18:

aminnnnnnnnnn canım inş evladın anne babasına vatanına milletine ve insanlara iyilik yapan sevilen sayılan bir evlat olur.Allah kimseyi evladıyla da evlatsızlıklada sınamasın inş.

aminnnnnnnnnn canım inş evladın anne babasına vatanına milletine ve insanlara iyilik yapan sevilen sayılan bir evlat olur.Allah kimseyi evladıyla da evlatsızlıklada sınamasın inş.

amiiinnn ağzına yüreğine sağlık maksat çok çocuk yapmak değil az olsun kaliteli sağlam insan olsunlar inş ben bu yüzden 2 den fazla istemiyorum ama nasip bakalımm

Kısmet canım RAbbim dilerse inş. Olur

Saol CNm hayırlısı bekleyip görcez benim panik oldugum konu eğer bebek varsa onu kaybetmem zaten yoksa elbet bigün olur RAabbim ne zaman dilerse verir..

Kısmet canım RAbbim dilerse inş. Olur

zeycan senin adete yakın krengi lekelenmelerin oluyomuydu. yada belirtilerinden bilirsin mesala benim adete yakın hiçbir belirti olmaz ne kasık ağrısı,ne göğüs hassasiyeti, nede bel ağrısı adet olduğum gün bacaklarım ve karnım ağrır. sende belirtilerine bakarak karşılaştırabilirsin..inşallah yerleşme kanamasıdırda gelmez kırmızılar

amiiinnn ağzına yüreğine sağlık maksat çok çocuk yapmak değil az olsun kaliteli sağlam insan olsunlar inş ben bu yüzden 2 den fazla istemiyorum ama nasip bakalımm

aynen canım seninle aynı düşüncedeyimm hatta bazen tek cocuk bile yeter diyorum cocuk cok sorumluluk istiyor gercekten birde ben calışıyorum cocuğum hep başkalarnda büyüyecek yani onun karakterini sağlam bir şekilde oturtmak ona örnek olmak bazı değerleri öğretmek cok daha zor gibi geliyor bana inşallah sevilen sayılan iyilik yapan iyilik gören cok hayırlı bir evladım olur.

Saol CNm hayırlısı bekleyip görcez benim panik oldugum konu eğer bebek varsa onu kaybetmem zaten yoksa elbet bigün olur RAabbim ne zaman dilerse verir..

canımmm Rabbim isterse her şekilde olurda dururda ama tabiki yinede tedbiri elden bırakmamak gerek.dediğim gibi kanaman olmaması beni şüphelendiriyor cünkü arkadaşımda duymuştum ve hamileydi ve uzun bir süre yatarak dinlendi ve şuanda bir oğluşu olacak :) inş seninde bebişin seninledir göbüşündedir canımmm inşşşşşşşş :)))

Canım bat a var ilk kez böle bi durumla karşılaştım..dün tepindim biraz ondan dedim adetten 4 gün önce sancım ve ateşim olur şimdi sancım yok batma sızlama ve ağrı var dikerim bebeğimi kaybetmem bu arada ateşim yüksek olurdu adete yakın şimdi çok ateşim yok kısmet bakalım

İnş arada lekem bitti galiba peçeteye gelmedi beni yüreklendirdiğin için saol kısmet tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…