canım inş yerleşme kanamasıdır bebiştendir inş lekelenmelerin :) sen kendini cok fazla yormamaya calış yinede canımm
benim ilk bebeğim olacak cok istiyorum ama hayırlı evlat olacaksa ver Allahım hayırsız olcaksa hiç verme diyorum en büyük duamda bu.daha bu akşam öyle bir haber izledim ağlamaktan helak oldumm uyuşturucu kullanan genci kameraya cekmişler annesindenbabasından para istiyor dövüyor off ağlaya ağlaya mahvoldummm işte bu da evlat((( aslında eşimle bir sorunumuzda yokmuş aama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı var engüzel zamanda gelsinler inş :)
Canım benim kırmızı değil kahve oldu akıntıyla karışık direk kan yok ki
şimdiiii düşünelim bat 17-18 se eğer ve bu yerleşme kanamasıysa geç döllenme olmuştur ve adetin geciktinde bile belli olmayabilir taki adetin 6-7 gün gecene kadar....
diğer ihtimal döllenme vaktince oldu ama çok yoruldum dediğin için az da olsa tehlikeli sayılabilecek akıntılar yaşıyosun yat dinlen uzun uzun bakalım kesilirmi...
son ihtimalde adetinin geliyorum dememsi cnm ..
amma güzel düşün güzel olsun diğer olasıklıklarda mümkün bence[/QUO
Unutuldum bile
Canım inş öyledir sancıdan ziyade ağrı ve sızım var belim şiddetli ağrıyo...çok da yoruldum iki gündür
Unutuldum bile
öyleeeee ben şlimdiden oğluma baktıkça Allahım huyunu güzel et diyorum :18:
Yazini yeni gordum. 11 kasim yazmissin regli mi oldun
aminnnnnnnnnn canım inş evladın anne babasına vatanına milletine ve insanlara iyilik yapan sevilen sayılan bir evlat olur.Allah kimseyi evladıyla da evlatsızlıklada sınamasın inş.
şimdiiii düşünelim bat 17-18 se eğer ve bu yerleşme kanamasıysa geç döllenme olmuştur ve adetin geciktinde bile belli olmayabilir taki adetin 6-7 gün gecene kadar....
diğer ihtimal döllenme vaktince oldu ama çok yoruldum dediğin için az da olsa tehlikeli sayılabilecek akıntılar yaşıyosun yat dinlen uzun uzun bakalım kesilirmi...
son ihtimalde adetinin geliyorum dememsi cnm ..
amma güzel düşün güzel olsun diğer olasıklıklarda mümkün bence
canım dikkat et kendini yorma bol bol dinlen benim bir arkadaşım böyle olmuştu kahverengi akıntıları gelmiş bol bol dinlen canımm yat ne olur ne olmaz.kanaman gelse adetin diyeceim ama kahverengi akıntılar farklı yerleşme kanamasıda olabiliyor sen dinlen yinede canım.
Kısmet canım RAbbim dilerse inş. Olur
amiiinnn ağzına yüreğine sağlık maksat çok çocuk yapmak değil az olsun kaliteli sağlam insan olsunlar inş ben bu yüzden 2 den fazla istemiyorum ama nasip bakalımm
Saol CNm hayırlısı bekleyip görcez benim panik oldugum konu eğer bebek varsa onu kaybetmem zaten yoksa elbet bigün olur RAabbim ne zaman dilerse verir..
Ben yaptım negatif ama idrar testleri Şuan net cevap vermez genelde adet geçikmesinden sönra net cevap veriyo...kanda belli olur bence kısmet bakalım inş bebektir..
zeycan senin adete yakın krengi lekelenmelerin oluyomuydu. yada belirtilerinden bilirsin mesala benim adete yakın hiçbir belirti olmaz ne kasık ağrısı,ne göğüs hassasiyeti, nede bel ağrısı adet olduğum gün bacaklarım ve karnım ağrır. sende belirtilerine bakarak karşılaştırabilirsin..inşallah yerleşme kanamasıdırda gelmez kırmızılar
canımmm Rabbim isterse her şekilde olurda dururda ama tabiki yinede tedbiri elden bırakmamak gerek.dediğim gibi kanaman olmaması beni şüphelendiriyor cünkü arkadaşımda duymuştum ve hamileydi ve uzun bir süre yatarak dinlendi ve şuanda bir oğluşu olacak :) inş seninde bebişin seninledir göbüşündedir canımmm inşşşşşşşş :)))
İnşallah bebiştir canım. Adet gecikmesini bekleyeceğim o zaman ben de.
Benle muhabet ediordun sonra unutuldum ama:-(ben geldim tekrardan acılar diyarından geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?