Benle muhabet ediordun sonra unutuldum ama:-(
kız sana 2 kere msj yazdım almadınmı yaa???:44::44:
Valla gormedim ablacim. Napiyon nasilsin
Kızlar muhabbetiniz bol oldun herkes Bayram dolayısıyla yok galiba
iyi valla nolsun oğlum babasıyla uyudu ben acılar diyarına gittim geldim oturayım bakınayım dedim birazsen napiyon?
Valla napim ole perisa oldum esimi dusnuyom ya abla onsuz yapamiOm onu cok seviyom beni bi kez olsun aramadi daha ya cok üzuluyom ya. Tr y gelmek istiom ama annem babam izin vermiyolar ya artik nefret eetim hayyatan
Senin yine anan baban var benim o bile yok...aynen anladım zaten amaan aile kalabalık olmadıktan sonra byram gelmiş neyime bi anam-babam var okadar çok şükür yeterler bana Allah yokluklarını göstermesin
sende hee o aramadıysa sen ara ? hayattan nefret etmen için çok erken ama sende erken evlenmişin hee :44: o yüzden en ufak şeyler ağır geliyor sana ama zamanla rayına girecek inş herşey eşinle aranda kaç yaş var_?
Senin yine anan baban var benim o bile yok...
herseyi birak bayramlasacak bir komsum bile yok....
Bende yurtdisindayim canim....Abla sen nerde oturuonki kimsen yok ole
yurtdışında olduğun içinmi..... yoksa?Senin yine anan baban var benim o bile yok...
herseyi birak bayramlasacak bir komsum bile yok....
Bende yurtdisindayim canim....
Bin kere aradim telefonu kapali ama esimle aramda 3 yas var. Ooo sen neler cektim artik en ufak sey banq niye agir geliyor biilmiyom vqlla anlatsam aglarsin
doğrudur yaa herkes bişeler yaşıyor ama ne bilim ben nezmanki salllaaaaa moduna girdim rahat ettim hiçbişeyi takmıyorum artık hatta boşvermişlik sebdromuna girdim ohhhh misss
Nekadar sanslisin ablam keske bende ole yapsaydim ama karakterim ole iste napayim herseyi kafama takyik basima ole seyler geldiki oda yani halamin oglu halamdan bile ol seyler gordum duydumki blmiyom artik
Aslinda yurt disi olmasida degil daha onceki oturdugum yer annemlere akrabalarim à yakindi zorlugum yoktu ama esimin is sebebiyle baska bir bolgeye tasindik.... Burda kimsem yok annemlere giderdimde oda trye gitti.... Buralar da cok sikiliyorum Allahtan cocuklarim var... Ama eski oturdugum yeri cok ozluyorum.... Neyseki inss yaza dogru yine tasinacagizyurtdışında olduğun içinmi..... yoksa?
Fransada yasiyorum canim ya sen nerden....Tam olarak hangi ülkede
yok yahu şansla alkası yok o çektiklerim diyorsun ya işte onları çekeee çekeee törpülene törpülene bu hale geliyosun devreler yandımı tamam sana bi ermişlik geliyo sonra " bi elimde cımbız bi elimde aynaa umrumda değil dünyaaaaaaaaaaa" moduna giriyosun ama bu pat diye olmuyo işte anlattığım gibi yaşaya yaşaya kazık yiye yie oluyo maalesef
Aslinda yurt disi olmasida degil daha onceki oturdugum yer annemlere akrabalarim à yakindi zorlugum yoktu ama esimin is sebebiyle baska bir bolgeye tasindik.... Burda kimsem yok annemlere giderdimde oda trye gitti.... Buralar da cok sikiliyorum Allahtan cocuklarim var... Ama eski oturdugum yeri cok ozluyorum.... Neyseki inss yaza dogru yine tasinacagiz
Fransada yasiyorum canim ya sen nerden....
hee de sende yapar bitane sokarım gözüne bakalım ne der Allah ahlak versin böyle insanlara sen kocanla aranı iyi tut canım kimsenin lafıyla aranızı bozma sana lazım olan o anası değil okOle bi kazik yedikki yinede allaha sukr edisom bilyionmu yapcwk bisey yok ama su hqysata biraz svgi sekattan baska bisey beklemedim kimseden. Düsün halam gidop trde benim cocouk sahibi olamayacagmi anlatmis ustelik ben oglunu kendime kurbanlik ettmisim bu yuzden
Aslinda yurt disi olmasida degil daha onceki oturdugum yer annemlere akrabalarim à yakindi zorlugum yoktu ama esimin is sebebiyle baska bir bolgeye tasindik.... Burda kimsem yok annemlere giderdimde oda trye gitti.... Buralar da cok sikiliyorum Allahtan cocuklarim var... Ama eski oturdugum yeri cok ozluyorum.... Neyseki inss yaza dogru yine tasinacagiz
Fransada yasiyorum canim ya sen nerden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?