Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hm ben almanyada yasiyorum ablacim . Kaynanamlar fransada yasiyoe
Arada geliyorum almanyaya annemin babamin aileleri almanyanin herbir yerinde.... En son yil basinda ordaydik....
Yok canim benim SIKINTIM sevmedigim alisamadigim yerde bayram à kimse siz girmek....
neyseki onumuzdeki ay dugun var bunun acisini dugunde cikartacam.....
aslinda Babam evde cagiriyor illa gidelim diye ama 220 km 1 gunlugune deymiyor cocuklarda okula gidiyorlar....
neyseki okul c.tesi tatile giriyor 15 gunlugune ay sonunda gidicem oraya esimdende arabayi alip tum arkadaslarimi akrabalarimi turlicam acisi anca boyle cikar....

Gunaydin bacilarim..
kimsecikler yok bugun.. herkes bayramlasiyor.. ne guzel vallahi ben calisiyorum.. ne bayram var ne bisey burda..
Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim.​
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN​

Son düzenleme:

Canim insallah bakalim.. bekliyoruz..
Canim o bekledikten sonra cikan cizgi sayilmiyormus.. onu okumustum bide senin gibi bebetime testleri hakinda hic guzel seyler yazmiyordu..
Hayirlisi bakalim.. guzel haberlerle don bize..

Kızlaarr herkesin Bayramı'nı kutluyorum öpüyorum herkesi...
Adetime 5-6 gün kaldı bel ağrılarım biraz geçti
Demin iç çamaşırımda kahverengi lekelenmem oldu adetten önce hiç olmazdı inşalahhhh güzel haberler veririm inşalallllah Rabbim büyüksün

Kurban bayramin kutlu olsun canim..
hadi insallah bebistendir.. yerlesme kanamasi dir insallah..

ben hala adet olmadim..

canımmmmm inşş bebişin yerleşiyordur onun lekelenmesidir bebişin seniledir inş :))))

Canim insallah bakalim.. bekliyoruz..
Canim o bekledikten sonra cikan cizgi sayilmiyormus.. onu okumustum bide senin gibi bebetime testleri hakinda hic guzel seyler yazmiyordu..
Hayirlisi bakalim.. guzel haberlerle don bize..

canım bu sabah yaptığım tette bebetıme dı artık bayram sonrasını beklicem inş bebişim benimledir inş kötü ir durum yoktur kist gibi....dualarınızı eksik etmeyin canımmm

Kizlar ya bat a 4 gun var ama asiri akintim var.daha once bole olmuyodu hic.hamis olabilermiyim acabakiii :)

kızlar eşim de test yaptırdı temiz çıktı cumartesi günü hsg çektiricem artık kafamda hiçbir soru işareti kalmayacak eger tüplerde açıksa beklemekten başka çarem kalmıyo çünkü herşeyime baktırdım eşimde baktırdı şu ana kadar herşey temiz sıkıntı çıkmadı bi taraftan ya tüpler kapalıysa diyorum bi taraftan da korkunun ecele faydası yok diyorum bakılsın ve bitsin bu da çıksın aradan herşeyin bi çaresi var bakarız çaresine beklemenın bi anlamı yok 5 aydır deniyoruz çok heyecanlıyım kızlar bi de hsg çektirenler ben anestesisiz istedim çok agrı oluyo mu?? kendimi kasmamamda lazımmış spazm nedeniyle tüp kapalı gibi görünebiliyomuş diye okudum offf offf resmen üreme çekabından geçiyorum iki aydır :) bu arada herkese hayırlı ve şeker tadında güzel ve mutlu bayramlar dilerim..

Kizlar ya bat a 4 gun var ama asiri akintim var.daha once bole olmuyodu hic.hamis olabilermiyim acabakiii :)

benim battan 4-5 gün önce hep su gibi akıntım olur ama hamilelik belirtisi de olabiliyomuş hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin..

benim battan 4-5 gün önce hep su gibi akıntım olur ama hamilelik belirtisi de olabiliyomuş hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin..

Canim bnm cok sagol cvp verdigin icin.bnmde su gbi ve baya asiri var.daha once boyle bisi yadamadigim icin dikkatimi cekti.sence test yapsammi yarin?

Canim bnm cok sagol cvp verdigin icin.bnmde su gbi ve baya asiri var.daha once boyle bisi yadamadigim icin dikkatimi cekti.sence test yapsammi yarin?

batına 3 günden az kaldıysa yap silikte olsa mutlaka çıkar diye düşünüyorum canım

Canım hayırlı bayramların olsun üzme tatlım kendini biz varız inş yanında bu arada test yaptın mı kuzum merak ettim seni

Canım seninle benim batım yakın sanırım 21 Ekim benim ama yapmıcam daha .. tek çizgiyi görmek kırmızıları görmekten daha üzücü .bekle batımız geçsin bence

Canım hayırlı bayramların olsun üzme tatlım kendini biz varız inş yanında bu arada test yaptın mı kuzum merak ettim seni

GUZELIM.. idrar testi yapmistim dun ama negatif simdi hala gelen giden yok hep krem akintim var yaa.. midem bulaniyio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…