Arada geliyorum almanyaya annemin babamin aileleri almanyanin herbir yerinde.... En son yil basinda ordaydik....Hm ben almanyada yasiyorum ablacim . Kaynanamlar fransada yasiyoe
Yok canim benim SIKINTIM sevmedigim alisamadigim yerde bayram à kimse siz girmek....hee de sende yapar bitane sokarım gözüne bakalım ne der Allah ahlak versin böyle insanlara sen kocanla aranı iyi tut canım kimsenin lafıyla aranızı bozma sana lazım olan o anası değil ok
hee Allah iyiliğini versin çok şükür hayattalar daa görürsün inş Allah sağlık sıhhat uzuuuuuuuun ömürler versinde biraz geç gör napacan
canımm dur bakalım daha 2 gün gecmiş belkide gec döllenmedir onda hemen cıkmayabiliyormuş inş hamilesindir canım.ya benim durumun yaa batım 9 uydu bugün 6 .günüm niye böyle oldum ki ben bu ay( bugün 5 gibi test yaptım cizgi falan cıkmadı ilk önce 1 saat sonra baktığımda coooooook cok cok silik bir cizgi cıkmış ama böyle ışıkta bile zor görülüyor :) eşime gösterdim oda cok hafif var gibi dedi bilmiyorum ya inş hamişimdir ama 20 dk sonra gecersizdir falan yazmışlar moralim bozuldu birde testim bebe tıme dı bununla ilgili hiç güzel yorumlar okumadım yanlış cıkarıyor falan yazmışlar.elimde aynı testten bir tane daha var onu da yapcam sabah bakalım ne olacak benim bu halim....
Kızlaarr herkesin Bayramı'nı kutluyorum öpüyorum herkesi...
Adetime 5-6 gün kaldı bel ağrılarım biraz geçti
Demin iç çamaşırımda kahverengi lekelenmem oldu adetten önce hiç olmazdı inşalahhhh güzel haberler veririm inşalallllah Rabbim büyüksün
Kızlaarr herkesin Bayramı'nı kutluyorum öpüyorum herkesi...
Adetime 5-6 gün kaldı bel ağrılarım biraz geçti
Demin iç çamaşırımda kahverengi lekelenmem oldu adetten önce hiç olmazdı inşalahhhh güzel haberler veririm inşalallllah Rabbim büyüksün
Canim insallah bakalim.. bekliyoruz..
Canim o bekledikten sonra cikan cizgi sayilmiyormus.. onu okumustum bide senin gibi bebetime testleri hakinda hic guzel seyler yazmiyordu..
Hayirlisi bakalim.. guzel haberlerle don bize..
Kizlar ya bat a 4 gun var ama asiri akintim var.daha once bole olmuyodu hic.hamis olabilermiyim acabakiii :)
benim battan 4-5 gün önce hep su gibi akıntım olur ama hamilelik belirtisi de olabiliyomuş hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin..
Canim bnm cok sagol cvp verdigin icin.bnmde su gbi ve baya asiri var.daha once boyle bisi yadamadigim icin dikkatimi cekti.sence test yapsammi yarin?
Gunaydin bacilarim..
kimsecikler yok bugun.. herkes bayramlasiyor.. ne guzel vallahi ben calisiyorum.. ne bayram var ne bisey burda..
Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim.KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Zeycan bayramın kutlu olsun ablacım
canımmmmm inşş bebişin yerleşiyordur onun lekelenmesidir bebişin seniledir inş :))))
Canim bnm cok sagol cvp verdigin icin.bnmde su gbi ve baya asiri var.daha once boyle bisi yadamadigim icin dikkatimi cekti.sence test yapsammi yarin?
Canım hayırlı bayramların olsun üzme tatlım kendini biz varız inş yanında bu arada test yaptın mı kuzum merak ettim seni
Monbebe bence senin bebişin var canım içime oyle doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?