canım bu sabah yaptığım tette bebetıme dı artık bayram sonrasını beklicem inş bebişim benimledir inş kötü ir durum yoktur kist gibi....dualarınızı eksik etmeyin canımmm
kızlar eşim de test yaptırdı temiz çıktı cumartesi günü hsg çektiricem artık kafamda hiçbir soru işareti kalmayacak eger tüplerde açıksa beklemekten başka çarem kalmıyo çünkü herşeyime baktırdım eşimde baktırdı şu ana kadar herşey temiz sıkıntı çıkmadı bi taraftan ya tüpler kapalıysa diyorum bi taraftan da korkunun ecele faydası yok diyorum bakılsın ve bitsin bu da çıksın aradan herşeyin bi çaresi var bakarız çaresine beklemenın bi anlamı yok 5 aydır deniyoruz çok heyecanlıyım kızlar bi de hsg çektirenler ben anestesisiz istedim çok agrı oluyo mu?? kendimi kasmamamda lazımmış spazm nedeniyle tüp kapalı gibi görünebiliyomuş diye okudum offf offf resmen üreme çekabından geçiyorum iki aydır :) bu arada herkese hayırlı ve şeker tadında güzel ve mutlu bayramlar dilerim..
Canim noluyo sabahin 4'de hayirdir insallah......... ........... .......
Gunaydin canim.. vallahi kimsecikler kalmadi herkes bayram kutlamakta ne guzel.. ben burdayim hep..Canlarim gunaydin hepinize 2gundir giremiyorum hepinizi cok ozledim kv ye gitmistik Arifeden gecmis sayfalari okiyamadim guzel haberler gelir insallah
Kızlar ben grip oluyorum galiba hiç iyi değilim. Bat 20 ekim ya hamileysem diye ilaç da içmeye korkuyorum ne yapabilirim?? Adaçayı da yasak biliyorum ne yapacağım ben ya(
Canim dogal yontemlerle kendini iyilestir.. bata az kalmis 4 gun.. nolur nolmaz.. bali sut ic.. nane limon bol bol dinlen..
insallah bir an once kendine gelirsin.. gecmis olsun..
Canim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..batı geçeli 7 gün oldu bgn, hala adet olmadım. tekrar test yapmaya da korkuorm
Canim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..
hayırlı sonuçlarını bekliyoruz cnm kaç gündür seni takip ediyorum ve merakla bekliyorum inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder sana ve tüm isteyenlere bu mübarek günlerde ALLAH dualarımızı boş çevirmez hayırlı bayramlar canımCanim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..
kizlar. monbebenin neti yokmus suan. rica etti yazmam icin.
degeri 20 cikti ya i hamile henuz cok yeni.
aslinda adeti 4 gun gecmedi. daha adetine 4 gun var. cunku ates olcuyor ve normalde yumurtlayali bugun 10. gunu.
darisi sizlere olsun insallah.
Canim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..
kizlar. monbebenin neti yokmus suan. rica etti yazmam icin.
degeri 20 cikti ya i hamile henuz cok yeni.
aslinda adeti 4 gun gecmedi. daha adetine 4 gun var. cunku ates olcuyor ve normalde yumurtlayali bugun 10. gunu.
darisi sizlere olsun insallah.
bayram şekeri geldi desene hayırlı uğurlu evlat olsun monbebecim, sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
cok sewindim cnm insallah sana tutunur bebisin.. saglicakla kucagina alirsin...
yenı bır annemız daha olduuu.... hadi bakalımm hayırlısıyla buyutsun bebısınıııı ayyy cook guzzeellll....:81::81::81::81::81::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?