Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bn agstosun 10unda cektrdm cok korkutmuslardı ınternetklr falan ama inan insan insana degsyo dayanamcak kadar dgl bnm kı cok gzel gectı adet sancısı bldgn cnm bnm sancı oluyo olmuyo dgl ama dayancaksın bk bn dayandım snunda tuplerm acık cktı oyuzden bebegm sakın acıcak dye gtme

Canlarim gunaydin hepinize 2gundir giremiyorum hepinizi cok ozledim kv ye gitmistik Arifeden gecmis sayfalari okiyamadim guzel haberler gelir insallah

....... ........... .......
Canim noluyo sabahin 4'de hayirdir insallah..
Canlarim gunaydin hepinize 2gundir giremiyorum hepinizi cok ozledim kv ye gitmistik Arifeden gecmis sayfalari okiyamadim guzel haberler gelir insallah
Gunaydin canim.. vallahi kimsecikler kalmadi herkes bayram kutlamakta ne guzel.. ben burdayim hep..
guzel haber vermek isterdim ama.. yok ne kirmizilar var ne bebek var !!

Kızlar ben grip oluyorum galiba hiç iyi değilim. Bat 20 ekim ya hamileysem diye ilaç da içmeye korkuyorum ne yapabilirim?? Adaçayı da yasak biliyorum ne yapacağım ben ya (

Kızlar ben grip oluyorum galiba hiç iyi değilim. Bat 20 ekim ya hamileysem diye ilaç da içmeye korkuyorum ne yapabilirim?? Adaçayı da yasak biliyorum ne yapacağım ben ya (

Canim dogal yontemlerle kendini iyilestir.. bata az kalmis 4 gun.. nolur nolmaz.. bali sut ic.. nane limon bol bol dinlen..
insallah bir an once kendine gelirsin.. gecmis olsun..

Son düzenleme:
batı geçeli 7 gün oldu bgn, hala adet olmadım. tekrar test yapmaya da korkuorm

batı geçeli 7 gün oldu bgn, hala adet olmadım. tekrar test yapmaya da korkuorm
Canim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..

Canim cok zor demi beklemek ayni durumdayiz benim bat geceli 4 gun oldu.. bugun idrar testi yaptim sanki cok cok silik biz cizi gorduk kocisle.. simdide kan verdim.. dayanamadim.. bakalim..

evet çok zor ama senin yne silik de olsa çıkmış bn 4 gün geçtiğinde yaptım negatif çıktı bende olmazsam 20sine kdar o zmn gidip kan yaptrcm sabredebilirsem.. hayırlısı

hayırlı sonuçlarını bekliyoruz cnm kaç gündür seni takip ediyorum ve merakla bekliyorum inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder sana ve tüm isteyenlere bu mübarek günlerde ALLAH dualarımızı boş çevirmez hayırlı bayramlar canım

kizlar. monbebenin neti yokmus suan. rica etti yazmam icin.

degeri 20 cikti ya i hamile henuz cok yeni.
aslinda adeti 4 gun gecmedi. daha adetine 4 gun var. cunku ates olcuyor ve normalde yumurtlayali bugun 10. gunu.

darisi sizlere olsun insallah.

bayram şekeri geldi desene hayırlı uğurlu evlat olsun monbebecim, sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

cok sewindim cnm insallah sana tutunur bebisin.. saglicakla kucagina alirsin...

yenı bır annemız daha olduuu.... hadi bakalımm hayırlısıyla buyutsun bebısınıııı ayyy cook guzzeellll....:81::81::81::81::81::124::124::124::124::124:

bayram şekeri geldi desene hayırlı uğurlu evlat olsun monbebecim, sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

cok sewindim cnm insallah sana tutunur bebisin.. saglicakla kucagina alirsin...

Allah razi olsun kizlar aminnn insallah benegimi kucagima alirim darisi size... Cok mutluyum kizlarrrr

yenı bır annemız daha olduuu.... hadi bakalımm hayırlısıyla buyutsun bebısınıııı ayyy cook guzzeellll....:81::81::81::81::81::124::124::124::124::124:

Evetttt bende anne olucammmm allah razi olsun lorenammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…