Evetttt bende anne olucammmm allah razi olsun lorenammmm
bu arada senın ve bebısınınde bayramı kutlu olssunnnn.... bayram hedıyen geldiii.... ne guzeellll allah saglıkla kucagına almak nasıp etsınnn... canımm opuyorum senı taze annişşşş.....
Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...
Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...
Geldi geldi evet yaa.. ucuyorum resmen.. cok sasirdim iki gun once negatifi yedim agladim simdi bebisim var..
ayy sagol sizinde bayraminiz kutlu olsun..
LORENAMMMMMM... youyhhouuuu ....festıvall başlasııınnnnnnnnnnnnnnnnnn wuhuuuuuuuuuuuuuu.....:124::124::124::124::124:
amin insallah bebegim iyice tutunur banaa.. Allah razi olsun darisi isteyen herkese cok guzel bir duygu insallah sende yasarsin tez zamanda..Hayırlı olsunn, sana sımsıkı tutunur inşllh :))) aminnn rabbim hepimize versinn (bende istiyormm artık )
onlar bayram şekerlerımız bızımmmm... annişleriii teyzoşlarııııı yer onlarıııııı yeeerrrrrrrrr.... minik meleklerrrrrrrrrrrrrrrr....
hopaaa... hopaaa... annammm ben nasil dokturdum bide gecen hafta sonu.. bu hafta sonuda dugun var artik otururum..bebegim benim yaa
hopaaa... hopaaa... annammm ben nasil dokturdum bide gecen hafta sonu.. bu hafta sonuda dugun var artik otururum..bebegim benim yaa
daha cok yeni canim.. ben 2 yil hap kullandim biraktim ilk ay olmadi ikinci ay geldi melegim..
Kizlar merhaba.hamile arkadadlarimizida tebrik ederim.ya kzlarben adete 3gun kala test yapdim axsam hecbir cizgi cikmadi sabah uyaninca hafif silik cikmisdi .indi de hafifden bulantim var,ara ara kasik agrisi baskada bir belirtim yok.sizce hamilemiyim..yarin adet gunum insallah olmam.hamile arkadadlar yazsa sevinirim
Kurban olsun annesi.. hic kalkmam kolarimi oynatirim oturdugum yerden ne var..heheheheeeeeeeeeee artık dikaat et annesiiii..... bebişine ıyı baaakkkkk....
Gecmis olsun.. elimden geldigi kadar dikkat edecem.. allah'ima emanet..Eeee bu sefer dokturmeeama inanki Allah sana nasıp edecekse ne yaparsan yap senınledır o bebiş. bnm bı görümcem ilk hamilelğinde evden dısarı cıkmazdı arabada sallanmasın dıye 9 ayını tamamlayamadı 6 ay sonunda kalbı durdu ikinci hamileliğinde onemsemedi bebiş geldii yani :))) ama sizler taıkı dıkkat etmeyın demıyorum ama hersey yukarda bıtıyor
Cok sagol canim..canim bende aynisi olmustu bugun benim bata 4 gun var.. sali gunu 6 gun varken test yaptim negatif cikti direkt.. bugun gene dayanamayip yaptim test cok hafif bir cizgi vardi.. sonra da kana gitim ogrendim..bulantilarim vardi hep gece.. sonra kasik batmalarim.. insallah bebegin seninledir..Kizlar merhaba.hamile arkadadlarimizida tebrik ederim.ya kzlarben adete 3gun kala test yapdim axsam hecbir cizgi cikmadi sabah uyaninca hafif silik cikmisdi .indi de hafifden bulantim var,ara ara kasik agrisi baskada bir belirtim yok.sizce hamilemiyim..yarin adet gunum insallah olmam.hamile arkadadlar yazsa sevinirim
Hayir canim 4 gun var daha..batın geçmişmiydi? belirtilerin neler anlat biraz bacım
Kurban olsun annesi.. hic kalkmam kolarimi oynatirim oturdugum yerden ne var..
Gecmis olsun.. elimden geldigi kadar dikkat edecem.. allah'ima emanet..
Cok sagol canim..canim bende aynisi olmustu bugun benim bata 4 gun var.. sali gunu 6 gun varken test yaptim negatif cikti direkt.. bugun gene dayanamayip yaptim test cok hafif bir cizgi vardi.. sonra da kana gitim ogrendim..bulantilarim vardi hep gece.. sonra kasik batmalarim.. insallah bebegin seninledir..
Hayir canim 4 gun var daha..
neler hisetim ilk..
- o krem bembeyaz akinti hic durmadi.. *
- karnim duzdur ama sislik vardi
- sonra tursu askim tutu..hic sevmezken
- sonra kasik batmalarim devam eti..
- Et istiyordum hep..
- kirpiklerim karisti iki gundur bu var..
- iki gundur idrara cok cikmam
- en onemlisi ben hamileyim dedigimde hergun yatigim pozisyonda yatamiyordum artik.. sirt ustu yatim hep..
baskada bisey yoktu.. ne goguslerde koyuluk ne bisey..
cnm akıntın yumurtlamadan sonra hiç durmadımı yada yoğunluğu ne kadardı, ayy seni soru yağmuruna tuttuyorum benim akıntımda yumurtlamadan sonra devam etti ama çok yoğun değil wc ye gittiğimde bazen akıntıyı görüyorum bazen görmüyorum çok yoğun deil ama akıntı var..ayrıca dün göğüslerimin ucu kaşındı
Canim sora bilirsin ama ben bazi seyleri unutabilirim heyecandan..
krem akintim gercekten cok yogundu ve hic durmadi.. yani hergun mutlaka oluryodu.. sonra goguslerimide cok hafif sizlamalar kasintilar vardi hep.. insallah bebegin gelir canim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?