Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...

Son düzenleme:
Evetttt bende anne olucammmm allah razi olsun lorenammmm

bu arada senın ve bebısınınde bayramı kutlu olssunnnn.... bayram hedıyen geldiii.... ne guzeellll allah saglıkla kucagına almak nasıp etsınnn... canımm opuyorum senı taze annişşşş.....

bu arada senın ve bebısınınde bayramı kutlu olssunnnn.... bayram hedıyen geldiii.... ne guzeellll allah saglıkla kucagına almak nasıp etsınnn... canımm opuyorum senı taze annişşşş.....

Geldi geldi evet yaa.. ucuyorum resmen.. cok sasirdim iki gun once negatifi yedim agladim simdi bebisim var..
ayy sagol sizinde bayraminiz kutlu olsun..

Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...

festıvall başlasııınnnnnnnnnnnnnnnnnn wuhuuuuuuuuuuuuuu.....:124::124::124::124::124:

Hayırlı olsunn, sana sımsıkı tutunur inşllh :))) aminnn rabbim hepimize versinn (bende istiyormm artık )

Geldi geldi evet yaa.. ucuyorum resmen.. cok sasirdim iki gun once negatifi yedim agladim simdi bebisim var..
ayy sagol sizinde bayraminiz kutlu olsun..

onlar bayram şekerlerımız bızımmmm... annişleriii teyzoşlarııııı yer onlarıııııı yeeerrrrrrrrr.... minik meleklerrrrrrrrrrrrrrrr....

festıvall başlasııınnnnnnnnnnnnnnnnnn wuhuuuuuuuuuuuuuu.....:124::124::124::124::124:
LORENAMMMMMM... youyhhouuuu ....
Hayırlı olsunn, sana sımsıkı tutunur inşllh :))) aminnn rabbim hepimize versinn (bende istiyormm artık )
amin insallah bebegim iyice tutunur banaa.. Allah razi olsun darisi isteyen herkese cok guzel bir duygu insallah sende yasarsin tez zamanda..

onlar bayram şekerlerımız bızımmmm... annişleriii teyzoşlarııııı yer onlarıııııı yeeerrrrrrrrr.... minik meleklerrrrrrrrrrrrrrrr....

hopaaa... hopaaa... annammm ben nasil dokturdum bide gecen hafta sonu.. bu hafta sonuda dugun var artik otururum.. bebegim benim yaa

daha cok yeni canim.. ben 2 yil hap kullandim biraktim ilk ay olmadi ikinci ay geldi melegim..

hopaaa... hopaaa... annammm ben nasil dokturdum bide gecen hafta sonu.. bu hafta sonuda dugun var artik otururum.. bebegim benim yaa

Eeee bu sefer dokturmee ama inanki Allah sana nasıp edecekse ne yaparsan yap senınledır o bebiş. bnm bı görümcem ilk hamilelğinde evden dısarı cıkmazdı arabada sallanmasın dıye 9 ayını tamamlayamadı 6 ay sonunda kalbı durdu ikinci hamileliğinde onemsemedi bebiş geldii yani :))) ama sizler taıkı dıkkat etmeyın demıyorum ama hersey yukarda bıtıyor

Kizlar merhaba.hamile arkadadlarimizida tebrik ederim.ya kzlarben adete 3gun kala test yapdim axsam hecbir cizgi cikmadi sabah uyaninca hafif silik cikmisdi .indi de hafifden bulantim var,ara ara kasik agrisi baskada bir belirtim yok.sizce hamilemiyim..yarin adet gunum insallah olmam.hamile arkadadlar yazsa sevinirim

cnm bir hamilelik geçirdim ilk idrarala yapılan test genellikle doğru sonuç verir. hafif çizgi varsa büyük ihtimal hamilesindir..inşallah diyorum, bence kan testi yaptır kesin sonucu alırsın

heheheheeeeeeeeeee artık dikaat et annesiiii..... bebişine ıyı baaakkkkk....
Kurban olsun annesi.. hic kalkmam kolarimi oynatirim oturdugum yerden ne var..
Gecmis olsun.. elimden geldigi kadar dikkat edecem.. allah'ima emanet..
Cok sagol canim..canim bende aynisi olmustu bugun benim bata 4 gun var.. sali gunu 6 gun varken test yaptim negatif cikti direkt.. bugun gene dayanamayip yaptim test cok hafif bir cizgi vardi.. sonra da kana gitim ogrendim..bulantilarim vardi hep gece.. sonra kasik batmalarim.. insallah bebegin seninledir..
batın geçmişmiydi? belirtilerin neler anlat biraz bacım
Hayir canim 4 gun var daha..
neler hisetim ilk..
- o krem bembeyaz akinti hic durmadi.. *
- karnim duzdur ama sislik vardi
- sonra tursu askim tutu..hic sevmezken
- sonra kasik batmalarim devam eti..
- Et istiyordum hep..
- kirpiklerim karisti iki gundur bu var..
- iki gundur idrara cok cikmam
- en onemlisi ben hamileyim dedigimde hergun yatigim pozisyonda yatamiyordum artik.. sirt ustu yatim hep..

baskada bisey yoktu.. ne goguslerde koyuluk ne bisey..

cnm akıntın yumurtlamadan sonra hiç durmadımı yada yoğunluğu ne kadardı, ayy seni soru yağmuruna tuttuyorum benim akıntımda yumurtlamadan sonra devam etti ama çok yoğun değil wc ye gittiğimde bazen akıntıyı görüyorum bazen görmüyorum çok yoğun deil ama akıntı var..ayrıca dün göğüslerimin ucu kaşındı

Canim sora bilirsin ama ben bazi seyleri unutabilirim heyecandan..
krem akintim gercekten cok yogundu ve hic durmadi.. yani hergun mutlaka oluryodu.. sonra goguslerimide cok hafif sizlamalar kasintilar vardi hep.. insallah bebegin gelir canim benim..

çok garip ama ben his olarakda hissediyorum neden bilmiyorum ama sanki bu ay oldu gibime geliyor..bazende psikolojik diyorum.daha bata çok var ama bilemiyorum..bacım dua et bizede senin duaların kabul our

Kizlarrrrr 5 gundur yoktummmm neler var neler yok telden griyrum okuyamadmm anlatrmisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…