Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim çooooookkkk sewindim ya rabbim bizede nasip etsin inşallah Allah hayırlısıyla biran önce kucağına almayı nasip eder inşallah

çok garip ama ben his olarakda hissediyorum neden bilmiyorum ama sanki bu ay oldu gibime geliyor..bazende psikolojik diyorum.daha bata çok var ama bilemiyorum..bacım dua et bizede senin duaların kabul our
Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur.. insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??
Kizlarrrrr 5 gundur yoktummmm neler var neler yok telden griyrum okuyamadmm anlatrmisniz
Kuzum hamileyim....

canım benim çooooookkkk sewindim ya rabbim bizede nasip etsin inşallah Allah hayırlısıyla biran önce kucağına almayı nasip eder inşallah

Cok sagol canim benim..
Amin insallah allah'im isteyen herkese bu duyguyu yasatsin..

Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur.. insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??

Kuzum hamileyim....

Oyyyyyyyyy canim benimmmmm tebrik ederim allah kucaguna almayi nasip etsinnn cooook sevindm kusum bnm

Kuzum hamileyim....

betım 26 ekim kuzum yani daha 10 gün var, kısmet bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar doğururuz inşallahhhhh

Oyyyyyyyyy canim benimmmmm tebrik ederim allah kucaguna almayi nasip etsinnn cooook sevindm kusum bnm
Amin cok sAgol canim darisi size artik..
betım 26 ekim kuzum yani daha 10 gün var, kısmet bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar doğururuz inşallahhhhh
Insallah.. hayrilisi artik bekleme zamani mi en zor olanda o.. sana bol sabir diliyorum sonundada guzel haberi almani diliyorum

Allah razi olsun kizlar aminnn insallah benegimi kucagima alirim darisi size... Cok mutluyum kizlarrrr

canımmmmmmmmmmm bu cok cok cok güzel bir haberr Allahım sağlıklı sıhhatli kucapına almayı nasip etsin inşş tatlı bebişini :)))) canım bende kan vercem ama bayramda oluyormuki ben ondan dolayı gitmemiştim kapalıdır diye :))))

Amin cok sAgol canim darisi size artik..

Insallah.. hayrilisi artik bekleme zamani mi en zor olanda o.. sana bol sabir diliyorum sonundada guzel haberi almani diliyorum

Amin cnm 4gun var bkalim hic belirtim yok ama insallah vardr cnm hamilenin duasi gecer dua et bana

Canim benimmmmmmmmmmm hadi sende gel.. amin allah razi olsun.. darisi sana..
bizim isvicrede fransada bayram yok yaa ondan aldilar hemen turkiyede bilmiyorum.. ara hastaneyi canim once bir sor.. guzel haberle don bana..

Amin cnm 4gun var bkalim hic belirtim yok ama insallah vardr cnm hamilenin duasi gecer dua et bana

Canim her yazana yazmayana ayri ayri dua ediyorum.. allah hepinizden razi olsun darisida size insallah.. bu guzel duyguyu yasarsiniz..

Canim benimmmmmmmmmmm hadi sende gel.. amin allah razi olsun.. darisi sana..
bizim isvicrede fransada bayram yok yaa ondan aldilar hemen turkiyede bilmiyorum.. ara hastaneyi canim once bir sor.. guzel haberle don bana..

ayyyyyy inş bebişim yaaa bugün 8.günn yarın bi arayıp sorayım bu kadar beklediğim yeter ama artık dimii DD inş güzel haberlerle gelirim bendeee :))))))))

batı geçeli 7 gün oldu bgn, hala adet olmadım. tekrar test yapmaya da korkuorm

canım sende benim gibisin yaaa :)) ben artık en son dayanamadım yaptım 2 tane ikisindede silik cizgi cıktı ama hala inanamıyorumm kan testini görmedende inanmıcam hiçbişeye benim testim bebe tıme dı test yaparsan başka test al cünkü onunla ilgili hiç güzel yorumlar okumadım hatta bence gitme imkanın varsa teste hiç para verme direk kana git cünkü cok gecmiş günün inş bebişlerimiz bizimledir canım inşşşşşşşşş..

ayyyyyy inş bebişim yaaa bugün 8.günn yarın bi arayıp sorayım bu kadar beklediğim yeter ama artık dimii DD inş güzel haberlerle gelirim bendeee :))))))))

Aminnnnn kusummmm sagol bnm 4 gun var bkalim :)

Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..

Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..

Ayyyyyyy cnm mutlulugnuz daim olsunn bebgim bnm kusm dikkatli ol

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama sorarsan buraya da yazar mısın hastaneler kan alıyor mu diye? Ben de düşünüyorum gitmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…