Kizlarrrrr 5 gundur yoktummmm neler var neler yok telden griyrum okuyamadmm anlatrmisniz
canım benim çooooookkkk sewindim ya rabbim bizede nasip etsin inşallah Allah hayırlısıyla biran önce kucağına almayı nasip eder inşallahKurban olsun annesi.. hic kalkmam kolarimi oynatirim oturdugum yerden ne var..
Gecmis olsun.. elimden geldigi kadar dikkat edecem.. allah'ima emanet..
Cok sagol canim..canim bende aynisi olmustu bugun benim bata 4 gun var.. sali gunu 6 gun varken test yaptim negatif cikti direkt.. bugun gene dayanamayip yaptim test cok hafif bir cizgi vardi.. sonra da kana gitim ogrendim..bulantilarim vardi hep gece.. sonra kasik batmalarim.. insallah bebegin seninledir..
Hayir canim 4 gun var daha..
neler hisetim ilk..
- o krem bembeyaz akinti hic durmadi.. *
- karnim duzdur ama sislik vardi
- sonra tursu askim tutu..hic sevmezken
- sonra kasik batmalarim devam eti..
- Et istiyordum hep..
- kirpiklerim karisti iki gundur bu var..
- iki gundur idrara cok cikmam
- en onemlisi ben hamileyim dedigimde hergun yatigim pozisyonda yatamiyordum artik.. sirt ustu yatim hep..
baskada bisey yoktu.. ne goguslerde koyuluk ne bisey..
yeni bir hamişvar cnm, monbebe hamile bugün kan testi yaptırmış darısı bize inşallah
Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur..çok garip ama ben his olarakda hissediyorum neden bilmiyorum ama sanki bu ay oldu gibime geliyor..bazende psikolojik diyorum.daha bata çok var ama bilemiyorum..bacım dua et bizede senin duaların kabul our
Kuzum hamileyim....Kizlarrrrr 5 gundur yoktummmm neler var neler yok telden griyrum okuyamadmm anlatrmisniz
canım benim çooooookkkk sewindim ya rabbim bizede nasip etsin inşallah Allah hayırlısıyla biran önce kucağına almayı nasip eder inşallah
Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur..insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??
Kuzum hamileyim....
Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur..insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??
Kuzum hamileyim....
Amin cok sAgol canim darisi size artik..Oyyyyyyyyy canim benimmmmm tebrik ederim allah kucaguna almayi nasip etsinnn cooook sevindm kusum bnm
Insallah.. hayrilisi artik bekleme zamani mi en zor olanda o.. sana bol sabir diliyorum sonundada guzel haberi almani diliyorumbetım 26 ekim kuzum yani daha 10 gün var, kısmet bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar doğururuz inşallahhhhh
Bacilarim bugun cok guzel haberi aldim kana gitim hamileyimmm SIZI TEYZE YAPTIM BAYRAM HEDIYEMI VERDIM ... Cok sviyorum sizi optummm !!! Darisi isteyen herkesin basina...
Allah razi olsun kizlar aminnn insallah benegimi kucagima alirim darisi size... Cok mutluyum kizlarrrr
Harika bir haber canımmmm... Sağlıkla kucağına al inşallah herşey gönlünce olsun
Amin cok sAgol canim darisi size artik..
Insallah.. hayrilisi artik bekleme zamani mi en zor olanda o.. sana bol sabir diliyorum sonundada guzel haberi almani diliyorum
canımmmmmmmmmmm bu cok cok cok güzel bir haberr Allahım sağlıklı sıhhatli kucapına almayı nasip etsin inşş tatlı bebişini :)))) canım bende kan vercem ama bayramda oluyormuki ben ondan dolayı gitmemiştim kapalıdır diye :))))
Amin cnm 4gun var bkalim hic belirtim yok ama insallah vardr cnm hamilenin duasi gecer dua et bana
Canim benimmmmmmmmmmm hadi sende gel.. amin allah razi olsun.. darisi sana..
bizim isvicrede fransada bayram yok yaa ondan aldilar hemen turkiyede bilmiyorum.. ara hastaneyi canim once bir sor.. guzel haberle don bana..
Canim her yazana yazmayana ayri ayri dua ediyorum.. allah hepinizden razi olsun darisida size insallah.. bu guzel duyguyu yasarsiniz..
batı geçeli 7 gün oldu bgn, hala adet olmadım. tekrar test yapmaya da korkuorm
ayyyyyy inş bebişim yaaa bugün 8.günn yarın bi arayıp sorayım bu kadar beklediğim yeter ama artık dimiiDD inş güzel haberlerle gelirim bendeee :))))))))
Aminnnnn kusummmm sagol bnm 4 gun var bkalim :)
Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..
ayyyyyy inş bebişim yaaa bugün 8.günn yarın bi arayıp sorayım bu kadar beklediğim yeter ama artık dimiiDD inş güzel haberlerle gelirim bendeee :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?