Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..

canim cok sewindim saglikla kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah.. darisi isteyen herkesin gobusune insallah...

canim cok sewindim saglikla kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah.. darisi isteyen herkesin gobusune insallah...
Amin insallah.. darisi hepinizin basina..
Ayyyyyyy cnm mutlulugnuz daim olsunn bebgim bnm kusm dikkatli ol
Amin amin.. merakt etme baba si iyi bakiyo..
Canım hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın çok sevindim çooookkk ay ne mutlu size...
Zeycanimmm cok sagol amin darisi size guzelim.. hadi gel sende pesimden bekliyorum..

Amin insallah.. darisi hepinizin basina..

Amin amin.. merakt etme baba si iyi bakiyo..

Zeycanimmm cok sagol amin darisi size guzelim.. hadi gel sende pesimden bekliyorum..

hadi bakalim. isim yazma sirasi sende cnm.

ahh evet kimleri yazayim yaa.. iki topik var..
ablacim goz kalemiyle yaziyoruz sonra dus mu aliyoruz nasildi o.. :44:

valla cnmm.aksam yaz. sabah kalktiginda bak bakalim. kimler silinmis.... o kadar.

Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur.. insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??

Kuzum hamileyim....

monbebeeeem cani.mmm hamile misin? Yerim seniii. Bak gordun mu bosuna uzdun kendini. Gozu aydin canim. Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin..

Yazdim..
kizlar vallahi herkesi yazdim..
yarin sabah silinenleri yazarim.. unutuklarim varsa heyecanima versinler artik..

hepinizde dualarimdasiniz..

monbebeeeem cani.mmm hamile misin? Yerim seniii. Bak gordun mu bosuna uzdun kendini. Gozu aydin canim. Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin..
Evet bebegim melegimiz gelmis haberim yokmus ben onuda kendimide uzuyormusum.. cok sagol canim benim.. amin darisi sizlerin basina..
valla cnmm.aksam yaz. sabah kalktiginda bak bakalim. kimler silinmis.... o kadar.

tamamdir ablaciiuuumm hala ucuyorum vallahi mutluluktan..

ahh evet kimleri yazayim yaa.. iki topik var..
ablacim goz kalemiyle yaziyoruz sonra dus mu aliyoruz nasildi o.. :44:

Monbebeeeee
Kizz hayirli olsunn
Cok sevindimm ya .rabbim ne guzel bi bayram hediyesi vermis sana
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Monbebeeeee
Kizz hayirli olsunn
Cok sevindimm ya .rabbim ne guzel bi bayram hediyesi vermis sana
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Nefesalimmm .cok sagol bebegim amin.. evet cok guzel bir hediye oldu allah'ima sukurler olsun benimde yuzum guldu darisi size canlarim..

Evet bebegim melegimiz gelmis haberim yokmus ben onuda kendimide uzuyormusum.. cok sagol canim benim.. amin darisi sizlerin basina..

tamamdir ablaciiuuumm hala ucuyorum vallahi mutluluktan..

Amin canim insallah. Valla sizden boyle guzel haberler aldikce cooook mutlu oluyorum...

Tabi canim ogrendigimden beri dua ediyorum size bana..
allah'im sizede tez zamanda nasip etsin..

çok sevindim arkadaşım yaaa sağlıklı bir gebelik dilerimmm çifte bayram yaşıyorsun ne mutlu sana darısı tüm bekleyenlerin İNŞALLAH

Allah razi olsun bacim amin.. darisi isteyen herkese insallah.... dur senide yazayim biraz yer var daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…