- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
çok saol arkadaşımm nedenseAllah razi olsun bacim amin.. darisi isteyen herkese insallah.... dur senide yazayim biraz yer var daha..
çok saol arkadaşımm nedensekaç gündür hep sen dikkatimi çektin çok sevindimmm çok benim de son 1 haftam beklenmeyen adetime inşallahhh vardırr
Az kalmis.. bu son gunler daha zor iste.. allah'im sabir versin..
insallah sende bana guzel haberi verirsin. melegime arkadas gelsin artik..
Yazdim..
kizlar vallahi herkesi yazdim..
yarin sabah silinenleri yazarim.. unutuklarim varsa heyecanima versinler artik..
Eki Görüntüle 831840
hepinizde dualarimdasiniz..
Yazdim..
yarin sabah silinenleri yazarim.. unutuklarim varsa heyecanima versinler artik..
Eki Görüntüle 831840
sağol güzel anneee :)))))
Zeycanim guzelim insallah sende guzel haberlerle donersin.. bende de kasik batmasi oldu ama gogste pek bisey olmadi.. canim surekli krem akintilarim vardi.. insallah hamilesindir..Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....
ne demek canim..sağol güzel anneee :)))))
AMin canim.. hepinize nasip etsin..Canım çok teşekkürler çok iyisin Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inş.
Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....
Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..
Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur..insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??
Kuzum hamileyim....
Evet canim amin.. cok guzel bir haber cok guzel bir surpriz.. darisi isteyen herkese bacilarim..
kocisimle beraber okuduk.. ve insallah diyoruz..
Sıradaki müjde senden gelsin o zaman canımm :))
Yazdim..
Eki Görüntüle 831840
Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....
Az kalmis.. bu son gunler daha zor iste.. allah'im sabir versin..
insallah sende bana guzel haberi verirsin. melegime arkadas gelsin artik..
Evetttt bende anne olucammmm allah razi olsun lorenammmm
Inan inan geldi bebegim.. ben hala ucmaktayim.. salak salak guluyorumINANMIYORUUUUM cnm yaaaa ne kadar mutlu oldum yaaa.gozunaydin tatlim.allah saglikla nasip etsin inşallah.
Sagol hemserim darisi hepinize insallah..cnmmmmm gozun aydın cok sevndmallhm sze bgslasın
Canim ekledim seni aksam..Benide yazaydın yaaa
Kuzum Sagol Amin sen demistin evet yaa ben seni gobege yazmisim ama kagida yazmamisim..Canım hayırlı olsun ben demiştim dimi
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Beni gobişe yazmayı sende unutmussun napalım elaam yazar artık :)
Sagol bebegim aksam yazanlari ekledim vallahi.. Amin darisi size !!Canimmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza gobusune benimde ismimi yaz olur mu
Canim.. en fark etigim idrarda beyaz beyaz seyler ucuyordu, sonra yan yatamiyordum.. batmalar vardi.. ve tursu yemem (ben hic sevmem aslinda) yoksa kizlar oyle soylenen gibi buyuk belirtiler yasamadim gercekten halada yok.. belki cok yeni ondan..Canım monbebecim çoooooookkk sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsun bize de dua et olur mu bata 4 gün kaldı.. Bir de En farklı belirtin neydi canımcım ??
Amin Allah razi olsuin.. evet cok guzel sizleride bekliyorum..Tebrik ederim canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bir avazda kurtarsın inşallah.Hamilelerin sayısı gitgide çoğalıyor galiba ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?