Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah razi olsun bacim amin.. darisi isteyen herkese insallah.... dur senide yazayim biraz yer var daha..
çok saol arkadaşımm nedense kaç gündür hep sen dikkatimi çektin çok sevindimmm çok benim de son 1 haftam beklenmeyen adetime inşallahhh vardırr

çok saol arkadaşımm nedense kaç gündür hep sen dikkatimi çektin çok sevindimmm çok benim de son 1 haftam beklenmeyen adetime inşallahhh vardırr

Az kalmis.. bu son gunler daha zor iste.. allah'im sabir versin..
insallah sende bana guzel haberi verirsin. melegime arkadas gelsin artik..

Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....
Zeycanim guzelim insallah sende guzel haberlerle donersin.. bende de kasik batmasi oldu ama gogste pek bisey olmadi.. canim surekli krem akintilarim vardi.. insallah hamilesindir..
sağol güzel anneee :)))))
ne demek canim..
Canım çok teşekkürler çok iyisin Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inş.
AMin canim.. hepinize nasip etsin..

Kizlar beklemek cok cok zor.. allah'im sabir versin gercekten.. kendimi yedim bitirdim.. simdi dikkat ediyim yaa bebisim var.. hadi ben kaciyorum optum sizi.. kocisle kutlamaya gidecez..

Tebrik ederim canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bir avazda kurtarsın inşallah.Hamilelerin sayısı gitgide çoğalıyor galiba ne güzel..

Ayy insallah.. bende hisetim ama inanamadim ne bilim insan korkuyor sonunda uzlmek istemiyor hele o testi yaptim negatif cikti nasil moralim bozuldu.. cok sukur.. insallah sende hamis sindir.. ne zaman haber vericen.. ??

Kuzum hamileyim....

Canım monbebecim çoooooookkk sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsun bize de dua et olur mu bata 4 gün kaldı.. Bir de En farklı belirtin neydi canımcım ??

Kızlar acil yardım biraz önce yumurtlama akıntı olduğunu fark ettim. Yumurtlama çatladı mı atlayacak mı cevap bekliyorum sizden

Kızlaarr acaip hastayım grip oldum 2 gündür direniyorum ilaç içmemek için bebiş vardır belki diye, annemlere içtim içtim diyorum napayım nane limon idare ediyom eşim sürekli kızıyor bir şey olmaz diyor senin sağlığın önemli..ya varsa kuzuma kıyamam ki... İnşallah içmediğime değer bebişim benimledir...

INANMIYORUUUUM cnm yaaaa ne kadar mutlu oldum yaaa.gozunaydin tatlim.allah saglikla nasip etsin inşallah.
Inan inan geldi bebegim.. ben hala ucmaktayim.. salak salak guluyorum amin sagol canim..
cnmmmmm gozun aydın cok sevndm allhm sze bgslasın
Sagol hemserim darisi hepinize insallah..
Benide yazaydın yaaa
Canim ekledim seni aksam..
Canım hayırlı olsun ben demiştim dimi
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Beni gobişe yazmayı sende unutmussun napalım elaam yazar artık :)
Kuzum Sagol Amin sen demistin evet yaa ben seni gobege yazmisim ama kagida yazmamisim..

Canimmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza gobusune benimde ismimi yaz olur mu
Sagol bebegim aksam yazanlari ekledim vallahi.. Amin darisi size !!
Canım monbebecim çoooooookkk sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsun bize de dua et olur mu bata 4 gün kaldı.. Bir de En farklı belirtin neydi canımcım ??
Canim.. en fark etigim idrarda beyaz beyaz seyler ucuyordu, sonra yan yatamiyordum.. batmalar vardi.. ve tursu yemem (ben hic sevmem aslinda) yoksa kizlar oyle soylenen gibi buyuk belirtiler yasamadim gercekten halada yok.. belki cok yeni ondan..
Tebrik ederim canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bir avazda kurtarsın inşallah.Hamilelerin sayısı gitgide çoğalıyor galiba ne güzel..
Amin Allah razi olsuin.. evet cok guzel sizleride bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…