Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

BEni de yazmadinmi göbüşüne bebeğim

Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

zeycanım im senden de güzel haber bekliyorum hayırlısı inşallah...
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum ((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur

ay cnm bilmiorm ama bu sabh midem çok bulandı göğslerim yeni başladı acımaya, ayıptır sölemesi gazım var sık tvalete de çıkıorm. yinede adet olcam die bekliorm bn. bnde öle ypcm ztn 3 gün daha olmazsam kan tahlili yptrcm.
inş cannm inş

Ayyyy kusum cok dikaatli ol allah bebegini sana bagislasin cnm insallah sana simsiki tutunur cnm benim

Canim benim cok sagol canim arkadasim... uzuldum simdi cok gecmis olsun.. insallah bebek sana tutunur.. yaa bitanem.. haber ver dinlen bol bol..
BEni de yazmadinmi göbüşüne bebeğim
yadim bebegim yazmama mi..

Canim baya yazmistim cogu gitti canim.. yaa !!
insallah bebekleriniz gelir..

Cnm insallah bebegin sana sımsıkı tutunmustur.dua et hep hakkimds hayirlisi de hayirlisi olsun.rabbim neyi hayirli kildiysa onu göreceğiz.allah seni ve bebeğini korusun.

Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....

zeycanım ıyı bayramlar guzel hayırlı haberler alırız senden inşallah.... hamılelıgımın oncesınde adetıme 2 gun kala benımde duygularım karmaşıktı aynı duygular asabıydım hatta ben ve eşim bile farketmıstı ona bısy yokken cıkısmıstım sonra noluyo bana yaa demıstım esıme kusura bakma benım duzen bozuldu dıyıp ozur dılemıstım 2 gun sonrada hamıle oldugumu ogrendım... ınsallah sende hamılesındır guzel haberler ver bızeeee optuummmmm seniii

Canlarım ben dün grip olacak gibi olmuştum ama bugün hiçbirşeyim yok. Neden öyle oldum bilmiyorum. Hep halsizim kasıkta batma aynen devam. Göğüs acısı halsizlik vs hepsi var. Bugün bata 3 gün kaldı. Dayanamadım test yaptım negatif

Canim benim cok sagol canim arkadasim... uzuldum simdi cok gecmis olsun.. insallah bebek sana tutunur.. yaa bitanem.. haber ver dinlen bol bol..

yadim bebegim yazmama mi..

İyi dilekleriniz için saolun kızlar salı günü doktor kontrolüm... Belki yerleşme kanamasıydı bilmiyorum burdaki yazıları okudum... Kötü sonuçlanan olmamış çok şükür umarım bende güzel haberi alırım salı günü doktorumdan herşey yolunda olsun inşallah keseyi gördük işte 3mm bakalım bebeğimi de görebilecek miyim

Taze annis napsin.. isteyim canim iyiyiz.. aklim hep bebegimde..
ama isim cok toplantilar hazirlamam lazim cok zor.. birazdan toplantiya girecem..
sen neler yapiyosun.. ?

kolay gelsınn tatlımm aman bebısıne dıkkat et ılk 3 ay cook onemlııı.... benımde aklım bebegımde bende ıyıyım napım bayramın ılk 2 gunu akraba zıyaretlerı falan ıste sımdıde dınlenıyorum bıraz gecelerı bebısım cok acıkıyoo galıbaa 2-3 gecedır hep aynı saatte yemege kalkıyorumm obur oldummm bazen agrılarım oluyor hele bu akşam sureklı uyandım... allahım ayın 24 u gelsede hayırlısıyla mınıgımın pıtpıtlarınıda duysammm....

viladimir senibugün rüyamda gördüm hamile haberi veriyodun bize, belirtilerin hamileliği gösteriyor. hadi inşşallahhhh hamişsindir

okurken tüylerim diken diken oldu, cnm geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme inşallahhh bebeğin seni bırakmaz. bu gece dualarımdasın cnm

viladimir senibugün rüyamda gördüm hamile haberi veriyodun bize, belirtilerin hamileliği gösteriyor. hadi inşşallahhhh hamişsindir

Ayyyyy canım yaa çok şaşırdım gözlerim doldu inşallah öyledir. Ben de çok yoğun belirtiler yaşıyorum ama bazen de psikolojik mi acaba deyip üzülüp ümitsizliğe düşüyorum. Olmazsa bir daha kendime yasaklayacağım düşünmeyi. Ama çok istiyorum napayımmm

okurken tüylerim diken diken oldu, cnm geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme inşallahhh bebeğin seni bırakmaz. bu gece dualarımdasın cnm
Çok saol canım bende elim karnımda sürekli ayetel kürsi okuyorum.. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... İnşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…