Inan inan geldi bebegim.. ben hala ucmaktayim.. salak salak guluyorumamin sagol canim..
Sagol hemserim darisi hepinize insallah..
Canim ekledim seni aksam..
Kuzum Sagol Amin sen demistin evet yaa ben seni gobege yazmisim ama kagida yazmamisim..
Sagol bebegim aksam yazanlari ekledim vallahi.. Amin darisi size !!
Canim.. en fark etigim idrarda beyaz beyaz seyler ucuyordu, sonra yan yatamiyordum.. batmalar vardi.. ve tursu yemem (ben hic sevmem aslinda) yoksa kizlar oyle soylenen gibi buyuk belirtiler yasamadim gercekten halada yok.. belki cok yeni ondan..
Amin Allah razi olsuin.. evet cok guzel sizleride bekliyorum..
canım sende benim gibisin yaaa :)) ben artık en son dayanamadım yaptım 2 tane ikisindede silik cizgi cıktı ama hala inanamıyorumm kan testini görmedende inanmıcam hiçbişeye benim testim bebe tıme dı test yaparsan başka test al cünkü onunla ilgili hiç güzel yorumlar okumadım hatta bence gitme imkanın varsa teste hiç para verme direk kana git cünkü cok gecmiş günün inş bebişlerimiz bizimledir canım inşşşşşşşşş..
Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
zeycanım im senden de güzel haber bekliyorum hayırlısı inşallah...
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur
Canim benim cok sagol canim arkadasim... uzuldum simdi cok gecmis olsun.. insallah bebek sana tutunur.. yaa bitanem.. haber ver dinlen bol bol..Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar başıma kötü bişey geldi.. Arefe gecesi uyurken karnıma bir ağrı saplandı uykumdan uyandım resmen... Sabah kalktım çamaşırında açık kahve sarı karşımı bir leke vardı ıslak ama hala... Hemen apar topar nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gittik alttan muayene etti kanama olmuş ama Durmuş dedi şuanda aktif bir kanama yok dedi vajinal ultrasonda keseyi gördü 3mm... Daha bebek olduğunu söylemek için çok erken dedi kalp atışlarını duymak lazım dedi... 4+4 de kese 3 mm biraz küçük gibi geldi bana ama bilmiyorum((neyse eve geldim kendi doktorumu aradım hemen progestan başla sabah akşam kalkmadan da dinlen dedi ya ister istemez kalkıyorsun.. Çok az ağrılarım devam ediyor ama bir daha lekelenme olmadı. Bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor (( duanızı eksik etmeyin kızlar nolur
yadim bebegim yazmama mi..BEni de yazmadinmi göbüşüne bebeğim
Ayyy gercektenmi cnm benim ya bitanesinCanim benim cok sagol canim arkadasim... uzuldum simdi cok gecmis olsun.. insallah bebek sana tutunur.. yaa bitanem.. haber ver dinlen bol bol..
yadim bebegim yazmama mi..
Cnm insallah bebegin sana sımsıkı tutunmustur.dua et hep hakkimds hayirlisi de hayirlisi olsun.rabbim neyi hayirli kildiysa onu göreceğiz.allah seni ve bebeğini korusun.Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar benim bat ya yarın ya ertesi gün kasık batması göğüs ucu sızlaması yara olur gibi çok minik sancı bel ağrısı dışında duygularım hassas ve asabiyim....
kızlar merhaba kimsecikler yok bayram diye oluyo sanırım
Canim baya yazmistim cogu gitti canim.. yaa !!
insallah bebekleriniz gelir..
mrhaba monbebe nasılsın taze annişşş....
Canim benim cok sagol canim arkadasim... uzuldum simdi cok gecmis olsun.. insallah bebek sana tutunur.. yaa bitanem.. haber ver dinlen bol bol..
yadim bebegim yazmama mi..
Taze annis napsin.. isteyim canim iyiyiz.. aklim hep bebegimde..
ama isim cok toplantilar hazirlamam lazim cok zor.. birazdan toplantiya girecem..
sen neler yapiyosun.. ?
Canlarım ben dün grip olacak gibi olmuştum ama bugün hiçbirşeyim yok. Neden öyle oldum bilmiyorum. Hep halsizim kasıkta batma aynen devam. Göğüs acısı halsizlik vs hepsi var. Bugün bata 3 gün kaldı. Dayanamadım test yaptım negatif
Kızlar selam öncelikle monbebemi kutlamak istiyorum canım benimmmmm canım arkadaşım o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
viladimir senibugün rüyamda gördüm hamile haberi veriyodun bize, belirtilerin hamileliği gösteriyor. hadi inşşallahhhh hamişsindir
Çok saol canım bende elim karnımda sürekli ayetel kürsi okuyorum.. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... İnşallah bişey yokturokurken tüylerim diken diken oldu, cnm geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme inşallahhh bebeğin seni bırakmaz. bu gece dualarımdasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?