Amin cnm... Kızlar bişi sormak istiyorum. Hamile kalmayı planlayan bayanların folik asit kullanması gerektiği yönünde bir yazı okudum. İçinizde folik asit kullanan var mı? Kafamıza göre kullanabilir miyiz? Yoksa doktora gözükmek gererkir mi? Bilgisi olan var mı?
allah razi olsun tatliiimmmmmIyi guldum.. gelmeysice bat
Canim insallah ne guzel olur.. allah'im hicranimizin yuzunu guldur..
Ohh masallah.. bir iki gun ara iyidir.. 3 gun fazla..
Bencede gerek yok ovu testine gun asiri iliski oldumu tamamdir...bende bir ay yaptim luzumsuz geldiBen kafaya takinca hep yumurtluyorum gibi geliyo ovu testi yapmaya çalışıyorum bakalim ama cokda ihtiyacim yok aslında düzenli mikmik yapıyoruz da is olsun maksat :))
Hadi bakalim yumyumlarina kuvvt bol sans canim ins bu sefer gol olur
beklemek cok zor ama tek cizginin yikimi cok buyuk oluyoHmm bekle ozaman çünkü benimde bu ay 4gun gec geldi( sinir bozucu bilmezmiuim
Ayy cok guldummm bebem ya ne tatlisin sen yaaufff... benim anca yarin yaa..
findik fistik gibi seyler alcam bugun kocis yesin yesin yarasin kocuma..
ufff... benim anca yarin yaa..
ufff... benim anca yarin yaa..
Ben dunde yapmadım:)) bugun yapcam otomatik hesaplamaya gore 19 ve 24 arasi çıkıyo bende son 3adet tarihimi girersem onada zaman var
Amin cnm... Kızlar bişi sormak istiyorum. Hamile kalmayı planlayan bayanların folik asit kullanması gerektiği yönünde bir yazı okudum. İçinizde folik asit kullanan var mı? Kafamıza göre kullanabilir miyiz? Yoksa doktora gözükmek gererkir mi? Bilgisi olan var mı?
Evet canim gerekli kullanmak ben kullanıyorum bana doktor verdi sendr baslamalisin
beklemek cok zor ama tek cizginin yikimi cok buyuk oluyo
Ayy cok guldummm bebem ya ne tatlisin sen yaa
Direk gidip eczaneden alsam sıkıntı olmaz sanırım... Doktora danışmama gerek yok diye düşünüyorum...
allah razi olsun tatliiimmmmm
Bencede gerek yok ovu testine gun asiri iliski oldumu tamamdir...bende bir ay yaptim luzumsuz geldi
Benimki heraksam yiyo ben söylemeye bile gerek duymuyorum kuru incir falanda götürüyor :))) olsun kız yarın oluversin nolcak yeterki yumyum ve spermler birlikte olsun
Elaamda kurtaj olmuş du bekle bekle gelmefi adeti kendini iyi hissetyi tekrar calismaya başladı :)
Rabbim hep yuzunu guldursun insssnapim kiz..
Kizlar ya benim ovulasyon testim bitti acaba alsammi yoksa bu ay bosmu versem bilemedim
Her ay yapmaktan biktim onlari.30 gunde bir adetim her seferinde 14 ve 15. Gunler pozitif cikiyodu
kız nrdn ckardın bn kurtaj faln olmadmmm
valla benim otomatik hesaplamaya göre 14-19 eylül arası ama testte negatif çıkıyor canım. buarada şimdi eşimle konuştum perşembe günü gidecekmiş test yaptırmaya. ama gideceği yer 2-7 gün arası ilişkiye girme demiş. ilginç... neyse perşembeye kadar mikmik yok yane.. neyse Allahtan dün hallettik o işi3 gün yeter bu bana sen de bugün yap bakalım sonucu da de bana
Duzenli yapmak gerek canim sabah idrariyla yapilmiyor ve testi yapmadan önce en az 3saat su icmemek ve wc ye gitmemek gerek ki idrarda lh seviyesi belli olsum su icersen ve wc ye cikarsan dogru sonuc vermek hep silik çıkar testBen cok merak ettim ama düzenli kullanamiyorum zaten :/ aklıma gelince yapıyorum onuda deneyeyim ben zaten artik kafaya takmiyorum nezaman olursa kabulum
Direk gidip eczaneden alsam sıkıntı olmaz sanırım... Doktora danışmama gerek yok diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?