Direk gidip eczaneden alsam sıkıntı olmaz sanırım... Doktora danışmama gerek yok diye düşünüyorum...
canım kürtaj olan bendim ellaam değil :)
Bana doktor 5gunu gecmesin dedi :s anlam veremedim simdi 3gun birlikte olmayjn dedi ben de adetim gelince gondercem yada böyle 3gun tesadufen birlikte olmazsak ozaman yumyumi kacirmak istemiyorum walla kusura bakmasjn kimse dedim ya dunde en verimli caglarim hastane köşelerinde gecmesib hehhhe
Ben 10tlye alıyorum icinde 28tane var adi folidoce istersen bundanda alabilirsin
Olsun.. olsun.. birlikten kime kotuluk gelmis.. bulusmadilar daha benimkiler.. yumyum la sipos..
kiz bizim kocis yatmadan kahvalti eder boyle seyler yemez.. (findik fistik incir)
adam sut iciyo, pasta yiyor yatmadan.. (diyorum sen hep tatli seyler yiyosun bizim bebegimiz olursa kesin kiz olucak)
kız nrdn ckardın bn kurtaj faln olmadmmm
canım kürtaj olan bendim ellaam değil :)
canım geçmiş olsun, sen kürtajdan sonra ne zaman adet oldun peki? benim 32 gün oldu, hala olmadım :26:canım kürtaj olan bendim ellaam değil :)
:)) tamam arkadaşlar karıştırdım gelmeyin üstüme basarim aglamayi :))) kusura bakmaisim kakarışıklığı olmus idare edin yaşlılık
ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:
bence biraz daha bekle yumyumun geçince gönderirsin kocanı. yani ennnn verimli çağların boşa gitmez
Gunaydiiiin anne adaylariiii ve de halihazirda zaten anne olanlar
Eylulden gelenler hosgelmisss.artik baska bi yere gitmek yok
Herkes ekime kapatildii.burdan hamile olmadan cikiss yokkk
canım geçmiş olsun, sen kürtajdan sonra ne zaman adet oldun peki? benim 32 gün oldu, hala olmadım :26:
Rabbim hep yuzunu guldursun insss
Ahaha isin zor kuzum senin benimkide meyve folan yiyo cikkolata yiyo yeae nolcak anca sismanliyo bizde gene tık yok
ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:
Aktarlarda çok güzel hazır karışımlar var cnmmm... Bebiş olsun göbeği her halikarda eritmek zorunda kalır zaten koşturmaktan merak etme
sağol canım doktor bana dediki kürtajdan sonra 40 günü bulabilir ama 40 günden uzun sürerse gel demişti. ama ben 27 sinde kürtaj oldum bidahaki ayın 27 sinde adet oldum
:)) tamam arkadaşlar karıştırdım gelmeyin üstüme basarim aglamayi :))) kusura bakmaisim kakarışıklığı olmus idare edin yaşlılık
Evet canim cok mantıklı ben adet olursam ozaman bari gonderem napacannn mecbuuir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?