Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Doktora gitmek aklimda hic yoktu benim bi dusugum oldu ya.ilk veya ikinci ayda olmustu o bebegim.her ay yine ayni umutla bekledim ama nerdeyse bi sene oldu. Bakalim ne diycek doktor. Iyi bi doktor ciksa bari:)

canım hamile kalmışsın daha önce. sizde bir sorun yok o zaman. bebeğin neden düştü peki canım?

canım hamile kalmışsın daha önce. sizde bir sorun yok o zaman. bebeğin neden düştü peki canım?

Bilmiyorum canim cok ufakti zaten kalp atisi bile duymamistik.hcg de beklendigi gibi yukselmedi. Devamli kanama oldu ilk basta kahverengi sonra hafif hafif kirmiziya dondu dusmeye yakin da baya adet gibi geliyodu.bir ayin icinde ogrendim ve düştü. Doktorun dedigi sagliksiiz gebelikler bu asamada duser.yani yasasa da sagliksiz olacakti dedi ama tabii ki Allah bilir. Kesin sakat denilenler bile saglam dogabiliyo yani. Oyle iste canim

Kızlarrr... Günaydın... :124::124::124:

çok özledim sizi beaaaa

Esraaamm günaydın yavrum. ben de özledim sizleri valla... hadi sabah sabah bir şarkı döktürüver de kendimize gelelim

kimyasal gebelikmiş o o zaman. ama olsun sonuçta hamile kalmışsın. ben sizde sorun olduğunu düşünmüyorum canım. ama sen yine de her ihtimale karşı git doktora. temiz sonuçlarını alırsın için rahatlar

bende diyorum esra duyarsa burayi canlandirir.. Sonunda cnaim benim.. Teyze yaptim kiz sizleri.. Insallah tez zamanda darisi size guzelim...
Evet ismin silindi unutmadim seni..

ayyyyy hadi bakalım belkide kasımda benim için halay çekersiniz...

Ay kıss çok sevindim :124::124::124::124::124::124:

Teyze olacaz... Oyyy oyyyyy

Kimyasal degildi canim cunku baya bildigin parca dusurdum yani.cok da ufak degildi. Neyse yine de gidicem doktora belki bi deger düştü yükseldi. Ne diycek bakalim

gamzemmmmmm canımmm cok tşk ederimm ama inşallah değerim artar dualarınızı eksik etmeyin canım benimmm
:) tabiji kuzumm yükselecek Allahin izniyle degerlerin ve cok güzel bi bebisin olcak üzülme canımın icisi
Canim sonuclari aldim degerim artmis 20 den 61 olmus.. mini mini benim bebis.. hayirlisi bakalim.. sagol dualarin icin..
Bacim sen genede dikkat et.. boyle uzme kendini lutfen.. doktora bi git.. benim rdvum daha 7 kasimda..
Bu haberde günün en güzel haberi cok sevindim daha cok artsin ins değerlerin:))
Adetib 3.günü gitmelisin canım hormon testi icin
Safranbolu güzeli hosgeldin :))
Kızlarrr... Günaydın... :124::124::124:

çok özledim sizi beaaaa
Bende özledim hepinizi yaw
offf yaaa benimkiler geldiii (((((((((((((((((((((((((((((((

Canim üzülme hemen bitsin ve calismaya başla

Iste en son dusuk zamanlarimda ve sonrasinda kontrole gittim.bi sorun yoktu o zamanlar.bikac ay rahmi dinlendir korun sonra basla denemeye dedi. deneyis o deneyis oldu:))
Düşük den sonra bazi hormonlar yüksek kalıyo hamile kalmayi engelliyor diye biliyorum sen hormon testine hit adetin 3. Günü

günaydıınnn kızlarrrrrr nasılsınız bayram nasıl geçtiiiiiiiiiiiiii.....

Gitcem canim bi baktircam kocamla ikimizi daraldim cunku iyice.mikmikten de zevk almaz oldum:)
Canım kocanın gitmesi gereken bisi yokki sizin bebek oluyo onda problem yok sendedr yok sadece hormonların yükselmiş olabilir :))
hadi bakalımmmm hayırlısııı inşallah bebiş gelirrrrrrr.............

Lorenam nasıl minikimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…