Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım kocanın gitmesi gereken bisi yokki sizin bebek oluyo onda problem yok sendedr yok sadece hormonların yükselmiş olabilir :))

Lorenam nasıl minikimiz

minikimiz iyi teyzesiiiii.... göbüşte büyüyüp yer kaplamaya çalışmakla meşgul kendileriiii.....

Bayram yorucuydu 3.bayram vok güzeldi gokova Marmaris yaptik sabah gittik aksam döndük :)) ask tazeledik kocişle

ooooooooooooooooooooo çoookkk güzeeellllllllllll.... havada aşk kokusu var deseneeee... ıyı yapmmışınız kuzum bizde izmirde minikimizi müjdeledikk.... bayram ziyaretlerinde.. ebnım mınık daha buyumeden abla abi oldu teyzesii 3 kuzenımınde hamile oldugunu ogrendım... ve hepımızde yakın tarıhlerde dogum yapıcazz... suprız oldu bu banaaa...

Ben obu yaradana kurban olurum sipa anneisini uzmuyo dimi

Hahahaha hic gulecegim yoktu kiz o düşer mi hic :))

yok teyzsiii uzmuyozz... bı kacgun gece yarıları yemek yemege başladım dun bıraz halsızdimm bugun ıyıyım... uslu teyzesiii minikim benımmm annesinin bitanesiii oooo

bayram tatili pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yaptıracam.benim gögüsler büyüdü karnım belim cok agriyor ama adet agrisi gibi degil farkli bir agri hafifte migde bulantim var.sizce hamilemiyim

canim uzulme gorumcemin basinada geldi senin basina gelen asilama yaptirdi oda tutmadi 3 ay kadar sonra kendi kendine hamile kaldi simdi 4 aylik hamile kendini uzmen hamile kalmani zorlastirir.çok dua et Allah in dedigi olur rabbim sana ve isteyen herkese verir in
sallah

günaydın canımmm hoşgeldin. biz aynı asıl sen nasılsın? minik yavru nasıl bakim? elimizi öpüyor mu
Ahhh teyzesi bayramın ilk gün çok korkuttu biz sıpa... Çok şükür şimdi iyiyiz. Ilk günü lekelenme oldu bende o günden beri yatıyorum hep salı doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Tabiki de teyzelerinin ellerinden öper ebim sıpam :)) seninde tatilin güzel geçmiş ama mikmik olmamış yapaydın bir Safranbolu çocuğu :))

İnşallah dua edin bankada benim ilk aşılamamdı hayırlısı beklıyecem eşimde sperm düşük ve yavaş ama benim tüplere felan bakılmadı belkı bende bır. Sorun var. Ne bileyim eşimde varikosel var diye direk o sorun olarak görünüyor. Kend
Mi biraz toplayıp. Rahim filmi çektirecek.

Kızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım

dualarım seninle canım. inşallah müjdeli haberi verirsin bize

kıyamam canım benim. doktoruna sordun mu? şuan lekelenme falan yok ama dimi? aman yat canım hiiiiç kalkma valla. ben de minik sıpayı kocamaaannn öpüyorum... evet canım gezi güzeldi ama mikmik olmadı işte başkasının evinde kaldık. öyle olunca da olmuyor. bir de eşim hep rüyalandı... yani yapsak da bir faydası olmayacaktı......

Selam canım çok geçmiş olsun... Rahim filmi gerçekten çok basit eğer istanbuldaysan mutlaka radyomarı tavsiye ederim. Iki ay önce çekildim ben keşke bütün tetkikler yapılınca yapılsaydı aşılama ama herşey kısmet... İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…