Canım kocanın gitmesi gereken bisi yokki sizin bebek oluyo onda problem yok sendedr yok sadece hormonların yükselmiş olabilir :))
Lorenam nasıl minikimiz
Bayram yorucuydu 3.bayram vok güzeldi gokova Marmaris yaptik sabah gittik aksam döndük :)) ask tazeledik kocişlegünaydıınnn kızlarrrrrr nasılsınız bayram nasıl geçtiiiiiiiiiiiiii.....
Canım kocanın gitmesi gereken bisi yokki sizin bebek oluyo onda problem yok sendedr yok sadece hormonların yükselmiş olabilir :))
Ben obu yaradana kurban olurum sipa anneisini uzmuyo dimiminikimiz iyi teyzesiiiii.... göbüşte büyüyüp yer kaplamaya çalışmakla meşgul kendileriiii.....
Önce ben bakiniyim o zaman.bende bisey cikmazsa gitsin belki değerleri düştü:)
Bayram yorucuydu 3.bayram vok güzeldi gokova Marmaris yaptik sabah gittik aksam döndük :)) ask tazeledik kocişle
Ben obu yaradana kurban olurum sipa anneisini uzmuyo dimi
Hahahaha hic gulecegim yoktu kiz o düşer mi hic :))
Ben obu yaradana kurban olurum sipa anneisini uzmuyo dimi
Hahahaha hic gulecegim yoktu kiz o düşer mi hic :))
sağol tatlım... 2 ayımda patates oldu 3cü neolcak bakalım :)
günaydın bebeğim hoşbuldum. sen de hoşgeldinSafranbolu güzeli hosgeldin :))
bayram tatili pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yaptıracam.benim gögüsler büyüdü karnım belim cok agriyor ama adet agrisi gibi degil farkli bir agri hafifte migde bulantim var.sizce hamilemiyimIyi geceler şu an adet Belirtilerim var ve hafif mide bulantım sol kasıkta batma ve sancı göğüs ucu sızlama şu an bunlar sabah neler olur bilmiyorum kısmet bu işler Rabbim dilerse verir senin adet geçeli 6 gün olduysa neden kan testi vermiyorsun...
Aşılma. Bence cok düşük nir ihtimal bir hafta felan ilaç veriyor yumurta takibi yaoılıyor sonra eşin sperm veriyor o yıkanıyor sonrada içine enjekte ediliyor yani olmadı
Ülke aşılamamda. Ama olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum
Canlarımmmmm selam... Nasılsınız... Yolunda mı herşey...
hadi bakalımmmm hayırlısııı inşallah bebiş gelirrrrrrr.............
Ahhh teyzesi bayramın ilk gün çok korkuttu biz sıpa... Çok şükür şimdi iyiyiz. Ilk günü lekelenme oldu bende o günden beri yatıyorum hep salı doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Tabiki de teyzelerinin ellerinden öper ebim sıpam :)) seninde tatilin güzel geçmiş ama mikmik olmamış yapaydın bir Safranbolu çocuğu :))günaydın canımmm hoşgeldin. biz aynı asıl sen nasılsın? minik yavru nasıl bakim? elimizi öpüyor mu
Canım dualarımız eşinle inşallah güzel haberlerle gelirsin zeycanımKızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım
İnşallah dua edin bankada benim ilk aşılamamdı hayırlısı beklıyecem eşimde sperm düşük ve yavaş ama benim tüplere felan bakılmadı belkı bende bır. Sorun var. Ne bileyim eşimde varikosel var diye direk o sorun olarak görünüyor. Kendcanim uzulme gorumcemin basinada geldi senin basina gelen asilama yaptirdi oda tutmadi 3 ay kadar sonra kendi kendine hamile kaldi simdi 4 aylik hamile kendini uzmen hamile kalmani zorlastirir.çok dua et Allah in dedigi olur rabbim sana ve isteyen herkese verir in
sallah
Kızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım
Ahhh teyzesi bayramın ilk gün çok korkuttu biz sıpa... Çok şükür şimdi iyiyiz. Ilk günü lekelenme oldu bende o günden beri yatıyorum hep salı doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Tabiki de teyzelerinin ellerinden öper ebim sıpam :)) seninde tatilin güzel geçmiş ama mikmik olmamış yapaydın bir Safranbolu çocuğu :))
Sen ne kadardir deniyorsun canim?
Selam canım çok geçmiş olsun... Rahim filmi gerçekten çok basit eğer istanbuldaysan mutlaka radyomarı tavsiye ederim. Iki ay önce çekildim ben keşke bütün tetkikler yapılınca yapılsaydı aşılama ama herşey kısmet... İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğiniİnşallah dua edin bankada benim ilk aşılamamdı hayırlısı beklıyecem eşimde sperm düşük ve yavaş ama benim tüplere felan bakılmadı belkı bende bır. Sorun var. Ne bileyim eşimde varikosel var diye direk o sorun olarak görünüyor. Kend
Mi biraz toplayıp. Rahim filmi çektirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?