Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İstanbuldyım dediğin yer nerde ve fiyatı nekadr ne bileyim gerek yok dediler ama hiç belli olmaz yani anestezimi. Aldın nasıl zormu çektirecem hiç belli olmaz. Canım istanbul kartalda oturuyom

Kızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım
Insallah bekliyoruz canim..
Canlarımmmmm selam... Nasılsınız... Yolunda mı herşey...
Selamm teyzesii.. nasilsin ?? yegenim nasil ? ?

Kızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım

dualar senınleee zeycannn.... hadi bakalım guzel haberler beklıyoruzzzz....

İstanbuldyım dediğin yer nerde ve fiyatı nekadr ne bileyim gerek yok dediler ama hiç belli olmaz yani anestezimi. Aldın nasıl zormu çektirecem hiç belli olmaz. Canım istanbul kartalda oturuyom
Canım fındıkzade de ben hsg çekildim tatile gittim hiçbir şikayetim olmadı karşıdan servisleri var çok çok basit hiç canım açımadı anesteziye gerek yok Cevat bey çok iyi çok ilgili çok memnun kaldım ben 380 tl fiyatı... Anesteziye falan gerek yok yani

Saol canımın içiiiiii sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım annelik senin bat ne zamandı aramızda ne kadar var Ekim11 di benim :)

Canim normalde benim ekim 13tu ama gec dollenme oldu bir hafta atti benim bat simdi yarin.. 20 ekim.. aramizda cok az var.. cok sukur bizde iyiyiz ama ben bisey yiyemiyorum.. uyuyamiyorum..

Canim normalde benim ekim 13tu ama gec dollenme oldu bir hafta atti benim bat simdi yarin.. 20 ekim.. aramizda cok az var.. cok sukur bizde iyiyiz ama ben bisey yiyemiyorum.. uyuyamiyorum..
Ilk günler benimde öyleydi canım ya... Ama şimdi öyleçok uyuyorum ki anlatama bugün hafif hafif mide bulatıları artıyor.. Herşeye RAZIYIM yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun inşallah..

Ilk günler benimde öyleydi canım ya... Ama şimdi öyleçok uyuyorum ki anlatama bugün hafif hafif mide bulatıları artıyor.. Herşeye RAZIYIM yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun inşallah..

Aynen canim aynen yeter ki melegim iyi olsun.. benim mide bulantisi erken basladi yaa..
aksamlari oluyodu cok.. bu sabahda bulantilarim var.. hayirlisi bakalim..

Gercektenmis
Herkes cok zor diyorlar bende orada çektirim adeten sonramı çekiliyor canım randevu felan. Alınıyormu insallh bir soruncıkmazcanım yaa

Aynen canim aynen yeter ki melegim iyi olsun.. benim mide bulantisi erken basladi yaa..

bende bulantının b si yookkk... ben anormalmıyım acebee anlamadımm gıttııı....:26::26::26::26::26::44::44::44::44:

bende bulantının b si yookkk... ben anormalmıyım acebee anlamadımm gıttııı....:26::26::26::26::26::44::44::44::44:

Yok canim sen normalsin bende anormalik var..
bisey yemeden insanin midesi bulanirmi..
herseyin hayirlisi onlar iyi olsunlar da..
aksama dugun var.. kizlar oturcam artik..

Ilk günlere bende de bulant olmuştu canm ya sonra geçti... İnşallah seninki de hafifler biran önce kıyamam sanaaaaa

Yok canim sen normalsin bende anormalik var..
bisey yemeden insanin midesi bulanirmi..
herseyin hayirlisi onlar iyi olsunlar da..
aksama dugun var.. kizlar oturcam artik..

ehh otur artıkkk... melegın senınle annesiii.... ıyı olsunlar meleklerımızz... kımının hamileligi cok agır gecıyomus kusmalar basdonmelerı falan bende bunların hıc bırı yok demek hafif gececek ama yıne bellı olmazz... bakalım artıkkk

Gercektenmis
Herkes cok zor diyorlar bende orada çektirim adeten sonramı çekiliyor canım randevu felan. Alınıyormu insallh bir soruncıkmazcanım yaa
Canım sakın korkma ağlaya ağlaya gittim içeri girdim... Beni gördüler istersen erteleyelim ya fa biraz dinlen kendini iyi hissetmen bizim için çok önemli hiç bişey hissetmeyeceksin acımayacak garanti ediyoruz falan bir sürü telkin ve ben ağlaya ağlaya yattım... Gerçekten neredeyse hiç canım acımadı aynı jinekolojik muayene gibi bir rahatsızlık o kadar sürekli iyi misin hazırmısın başlayalım mı diye sorular soruyor ve Cevat bey gerçekten mükemmel bir insan... Ve acayip hijyenik bir yer bu da çok önemli biliyorsun bittiğinde gülerek eeee bitti mi demiştim :) yani çok çok çok basit... Iki gün sonra tatile gittik denize girdim hiç sorunsuzdu çok şükür eğer yapılması gerekiyorsa hiç düşünme derim ben

kızlaarrr ben bu arada acaıp tatlı yıyorum yaaa hamılelıgımı ılk ogrendıgımde canım tatlı bısler ıstemıstıı.... ıcıme ogluşum olcakmıs gibi bi hıs doguyooo.. songunlerde ama bılmıyoruummm allah bılırr... saglıklı olsun melegım başka bışey istemıyorum...

Sana minnoşummm
SAgol canim benim...
Kiz benim canimda hep et istiyor tursu istiyor.. yani bebis ne olucak.. cin takvimi erkek diyo.. rus takvimi kiz diyo.. saglikli olsunda bebegim..
KIz ben oturursam herkes boyle bakar.. ben hic durmayan biriyim.. bugun anneme diyimde bari sasirmasin kadin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…