Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben doktora söyledim. Çektirelim gerek yok dedi yaşın cok genc ve. Eşinde sorun sende değildir dedi ama ben cektırecem. Diyorum ya hiç belli olmaz belkide vardır bir sorun adet bittimindemi gidiliyor randevu alınıyordum ama erkek ben erkek doktorlardan cok cekiniyorummm yaaa kasıyorum kendimi

Kizlar cok cok yakin bir arkadasim bana du aksama mesaj ati sana gelicem diyordu baska bir arkadasiyla.. bende cok yorgunum ama diyemiyorum hamile oldugumu.. musait degilim dedim anneme gidicm.. neyse bu basladi bana hep boyle yapiyosun sana ne zaman biriyle gelmek istesem evede olmuyosun hep annenlerdesin falan filan.. eee sonra beni baska insalarla gezdiimi gorunce gelme yanima..
ben boyle oldum agladim bide duygusallik var..

Anlatamiyorum zaten cok cok calisiyorum kimse bilmiyo.. eve gelip temizlik yapiyorum.. sonrada kocisle uzanip bebek konusuyoruz yada film izliyoz..

Bende duramadim tabii aksam geri mesaj etim hadi gelin diye.. bu basladi gelmiyom.. gelmedide.. sonra ben kotu kotu ruyalar gordum uyandim aradim.. gizli numaradan acti.. sesimi duydu yuzume kapati.. simdi gene aradim benim numarayla gene yuzume kapati..

kocam diyo boyle arkadas olmaz diye.. nasil zoruma gitti..
benim pek arkadasim olmaz.. az ve oz dur iyi gunde kotu gunde ki bu arkadasim oyleydi ama bu kizin bir suru arkadasi vardir iki gunluk arkadaslari.. simdi bana sirtini dondu.. iki gndur tanidiklari icin..

Ne yapardiniz ?? ne yapim ben ??

Canım bildiğim kadarıyla bayan doktoru da var oranın adetin 3. Günü çekiliyorsun... Netten bul numarasını ara sor bence ama doktorun gerek yok demiş tabiki sen bilirsin de

yaaaaa simdi test yaptim sonuc negatif yaaa cok uzuldum ama hala regl de olmadim belim cok agriyor bugun tam 7 gün gecti offfffff

Canim gec dollenme olmasi oo... bak benimde 7 atti adet tarihim.. yarin olucaktim.. insallah oyledir.. ama teste cikardi diye dusunuyorum..

Canım bildiğim kadarıyla bayan doktoru da var oranın adetin 3. Günü çekiliyorsun... Netten bul numarasını ara sor bence ama doktorun gerek yok demiş tabiki sen bilirsin de

Ok dedi canım içim rıhat değil yarın 3 günüm olmadı diğer ay çektirecem ya varsa. Tıkanıklık ne biliyor birtanem. Ama gercekten canımmm cokkkk skkın allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin belkide böylesi dahada hayırlıdır Allah razı olsun canım cektırsem kesinlikle dediğin yere gideceğim

hsg için degılmı gecmısı okuyamadım ama ?

Ben olsam aramazdımm anlayışla olmalı. İnsanlar birbirlerine. Bence takma kafana Bir kere aradım yüzüme kapatsaydı dahada aramazdım belki musaıt değilim. Empati empati deiyorummmm.

Ben olsam aramazdımm anlayışla olmalı. İnsanlar birbirlerine. Bence takma kafana Bir kere aradım yüzüme kapatsaydı dahada aramazdım belki musaıt değilim. Empati empati deiyorummmm.

Cok sagol guzelim cevap verdigin icin.. cok zoruma gitti.. yaa boyle arkadaslikmi olurmus.. belki evim musait degil belki dolabim bos.. yani demi.. dunyanon lafini saydi bana.. eski dosyalari cikardi.. ki benim bu arkadasa.. herkes bilir ne kadar cok iyiligim oldugunu..
Simdi bana sey yapar biliyomusun.. gerc atamak deniyo galiba.. hava atar onunla bununla gezer face felan atar.. mesela..

hsg için degılmı gecmısı okuyamadım ama ?

Canım birinci aşılamam mı oldum fakat. Negatif adet oldum doktor hsg. Çekilmedi gerek yok denildi eşimde varikosel vardı sperm sayısı yavaş ve az bir türlü duzeltmiyor ya almadığım kullanmadığım sey kalmadı. Bende hsg cektırmek istyom belkide vardır bırsey ne bıleyım

bence doktorun dedıgını yapmalısın sende bı problem varsa hsg cekmeden bıle anlıyolar ne oldugunu ben gectıgımız cumartesı muayene oldum elle muayenede sanırım sag tupun yapısık bıdahakı ay hsg ıstıycm dedı demekkı sende bı problem gormedıkı ıstemedı yaada ıcın rahat etcekse yaptr ama zor dıolar

Boşver o. Gercek dost arkadas olsa cocuk gbi Yok resim atar. Atsın sende engelle gerek yok yani oldum olası sevmem. Benimde vardı o tür arkadaslarım hepsıne kırmızı kart gösteredim. Yani üzülmeye bile deymez bazılar sen Kendini böyle şeylerle bence üzme anlayış cok önemli gercekten

Canım doktorda dedi yani ufak bırseyde şüpelenseydim çektiririm iki doktorada gittim ikiside aynı şeyi dedi bakalım. Yani kafama takılıyor ya varsa bir sorun diye

Aynen kocamda senin gibi dedi.. Niye benim cevremdeki arkadaslar boyle yapar anlamadim..
seyi unutum soylememyi.. ben bundan bir kac ay once sigara icin biriydim.. o arkadasta sigara icer ama paketi olmaz hep ondan bundan alir.. benimde hep olurdu bende iciyordum esimde iciyordu.. bu simdi hergun gelirdi bana icerdi.. simdi icmiyorum bir kac kez aradi kocanda al bana bitane gelicem diye.. bir kac kezde oyle yaptim.. nyese simdi bulduyu arkadas iciyor.. hep sigarasi olur.. o yuzden bu beni out etti yani..
boyle iyilik yaparsin hep bir gun musait olma yok de hayir de.. benden kotusu yok yani.. yazik gercekten yazik..

Canım doktorda dedi yani ufak bırseyde şüpelenseydim çektiririm iki doktorada gittim ikiside aynı şeyi dedi bakalım. Yani kafama takılıyor ya varsa bir sorun diye

sanmam bı sorun olsa kesın doktor isterdı canım içini ferah tut sakın kötu seyler dusunme

Bence hayırlısı budur bosver. Allah senin için hangisi hayırlıda onu nasip eder yani o arkadşlık senin için hayırlı bır arkadasa düzelir değilse zorlama vardır bir hayır emin ol

Kızlar midem bulanıyo bende hiç tatlı yemezdim son dört gündür tatlı yiyorum kısmet Şuan Yoldayım! Doktora gidiyoruz acile

Bence hayırlısı budur bosver. Allah senin için hangisi hayırlıda onu nasip eder yani o arkadşlık senin için hayırlı bır arkadasa düzelir değilse zorlama vardır bir hayır emin ol

Cok sagol canim ilgin icin.. bakalim herseyin hayirlisi.. kendimi uzmeme degmez.. gercekten bebegime yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…