Cok sagol canim ilgin icin.. bakalim herseyin hayirlisi.. kendimi uzmeme degmez.. gercekten bebegime yazik..
Canım ama aşılma yapmacam ara vercemmm eşime daha iyi bakmam lazım.
Canım bizlerde dua et bizde nasip etsinnnn hayırlı bır cocukkk
Neler yapmadımki yine keçiboynuzuna devam etcenm aşılma bankada cok saçma geldı yanı ne bileyim canım ta insallh Allah'ı. Nasip eder bizleredeaşılama banada dedı doktor ama ben ıstemıorm zaten norml hamıle kalma sansıyla neredeyse aynı dedıler tam bılmıorm ama bende cok perısanım kac gundr bı tam net ogrensem ıcım rahat edecek kecıboynuzu iyi gelıomus heralde sperm hareketlılıgıne Allah hayırlısını versın canm cok gecmıs olsun
Neler yapmadımki yine keçiboynuzuna devam etcenm aşılma bankada cok saçma geldı yanı ne bileyim canım ta insallh Allah'ı. Nasip eder bizlerede
amin bütün isteyenlere nasip etsın rabbim çok zor beklemek her ay hüsrana ugramak Allah önce sabır sonra bebeklerımızı versın inş :)
Canım aminın cok zor. Gercekten hergün dua edyorum nasip edr insallah allahım. Bizlere
Kızlar test veremedim çünkü özel hastaneye gittim 35 tl istediler kadın doğum hastanesi ücretsiz yapıyomış o da yolumuza ters misafirliğe gidiyoruz yaptırmadım canım sıkıldı off ya
Kizlar cok cok yakin bir arkadasim bana du aksama mesaj ati sana gelicem diyordu baska bir arkadasiyla.. bende cok yorgunum ama diyemiyorum hamile oldugumu.. musait degilim dedim anneme gidicm.. neyse bu basladi bana hep boyle yapiyosun sana ne zaman biriyle gelmek istesem evede olmuyosun hep annenlerdesin falan filan.. eee sonra beni baska insalarla gezdiimi gorunce gelme yanima..
ben boyle oldumagladim bide duygusallik var..
Anlatamiyorum zaten cok cok calisiyorum kimse bilmiyo.. eve gelip temizlik yapiyorum.. sonrada kocisle uzanip bebek konusuyoruz yada film izliyoz..
Bende duramadim tabii aksam geri mesaj etim hadi gelin diye.. bu basladi gelmiyom.. gelmedide.. sonra ben kotu kotu ruyalar gordum uyandim aradim.. gizli numaradan acti.. sesimi duydu yuzume kapati.. simdi gene aradim benim numarayla gene yuzume kapati..
kocam diyo boyle arkadas olmaz diye.. nasil zoruma gitti..
benim pek arkadasim olmaz.. az ve oz dur iyi gunde kotu gunde ki bu arkadasim oyleydi ama bu kizin bir suru arkadasi vardir iki gunluk arkadaslari.. simdi bana sirtini dondu.. iki gndur tanidiklari icin..
Ne yapardiniz ?? ne yapim ben ??
Canim idrar testi yapsana eve donuste
Yok canim soylemem butun mahaleye soyler.. yakin arkadasta ona herseyi hayata soyleyemezsin.. gider babasina annesine anlatir (bir kac kere dilim yandi)canım çok yakın arkadaşınsa neden hamile olduğunu söylemiyorsunki? bunu anlayışla karşılar mutlaka. o zaman o sana değil de sen onlara gidesin yorulmamak için
anaaaaaaaaa kıss monbebe hamişmisin bacımmm yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:81::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92:
Kızlar saat bir gibi kan testine gidcem eşim her ne kadar bekle dese de ben gitmek istiyorum dua edin bana inş bebeğim vardır ama midem bulanıyo geceden beri çok heyecanlıyım
Yok canim soylemem butun mahaleye soyler.. yakin arkadasta ona herseyi hayata soyleyemezsin.. gider babasina annesine anlatir (bir kac kere dilim yandi)
evetttttttttttttttttttt.. azappp cicegummmm hamisimmmmmmmmmmmmmmmm....
ohhhhhhh beee herkes geliyor yavas yavas ozletiniz kedinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?