Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım ama aşılma yapmacam ara vercemmm eşime daha iyi bakmam lazım.

aşılama banada dedı doktor ama ben ıstemıorm zaten norml hamıle kalma sansıyla neredeyse aynı dedıler tam bılmıorm ama bende cok perısanım kac gundr bı tam net ogrensem ıcım rahat edecek kecıboynuzu iyi gelıomus heralde sperm hareketlılıgıne Allah hayırlısını versın canm cok gecmıs olsun

Neler yapmadımki yine keçiboynuzuna devam etcenm aşılma bankada cok saçma geldı yanı ne bileyim canım ta insallh Allah'ı. Nasip eder bizlerede

Neler yapmadımki yine keçiboynuzuna devam etcenm aşılma bankada cok saçma geldı yanı ne bileyim canım ta insallh Allah'ı. Nasip eder bizlerede

amin bütün isteyenlere nasip etsın rabbim çok zor beklemek her ay hüsrana ugramak Allah önce sabır sonra bebeklerımızı versın inş :)

Canım aminın cok zor. Gercekten hergün dua edyorum nasip edr insallah allahım. Bizlere

meryem suresine baslıycam bende tekrardan hiç bırakmıycam hamıle kalana kadar Allah ın izniyle hayırlısı nasılsa öle olsun hepımız için

Kızlar test veremedim çünkü özel hastaneye gittim 35 tl istediler kadın doğum hastanesi ücretsiz yapıyomış o da yolumuza ters misafirliğe gidiyoruz yaptırmadım canım sıkıldı off ya

slm kızlarr nasılsınız bakim yeni hamiş varmıı??? gecmişi okuyamadım hemencik daldım

zeycannn hamişmisin yoksaa ayyy hadi bize güzel haber ver canım

canım çok yakın arkadaşınsa neden hamile olduğunu söylemiyorsunki? bunu anlayışla karşılar mutlaka. o zaman o sana değil de sen onlara gidesin yorulmamak için

anaaaaaaaaa kıss monbebe hamişmisin bacımmm yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:81::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92:

canım çok yakın arkadaşınsa neden hamile olduğunu söylemiyorsunki? bunu anlayışla karşılar mutlaka. o zaman o sana değil de sen onlara gidesin yorulmamak için
Yok canim soylemem butun mahaleye soyler.. yakin arkadasta ona herseyi hayata soyleyemezsin.. gider babasina annesine anlatir (bir kac kere dilim yandi)
anaaaaaaaaa kıss monbebe hamişmisin bacımmm yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:81::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92:

evetttttttttttttttttttt.. azappp cicegummmm hamisimmmmmmmmmmmmmmmm....
ohhhhhhh beee herkes geliyor yavas yavas ozletiniz kedinizi..

Slm Kızlar,
Öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... Bende bebiş özlemi yaşayanlardanım... Eşimden ve benden bir can... Bnm batım yarın (20.10.2013) ama hiç regl belirtilerim yok. Bende heyecanlandım ve bi umut gebelik testi yaptım. Sonuç negatif

cok üzgünüm cünkü değerim yükselmemiş düşmüş kimyasal gebelik geciriyorum ve kanamamda başladı (((((

geldimm geldim haberini duyunca cokk sevindim canımm vlla cokkk sevindimmm hopppiiii dedimm gözün aydın inş RABBİM saglıklıca kucagına almayıda nasip ederr ayy nee güzel iki bayram bir olduu senin içinnn teyyy teyy lillilililillililililli hoppidi hoppidi monbebe teyze yaptı biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…