Kadın doğum hastanesine gidecem eşim p.tesi bekle Dio of ya
cok üzgünüm cünkü değerim yükselmemiş düşmüş kimyasal gebelik geciriyorum ve kanamamda başladı(((((
o zaman o bırak yakını arkadaş bile değlmiş. salla gitsinYok canim soylemem butun mahaleye soyler.. yakin arkadasta ona herseyi hayata soyleyemezsin.. gider babasina annesine anlatir (bir kac kere dilim yandi)evetttttttttttttttttttt.. azappp cicegummmm hamisimmmmmmmmmmmmmmmm....ohhhhhhh beee herkes geliyor yavas yavas ozletiniz kedinizi..
cok üzgünüm cünkü değerim yükselmemiş düşmüş kimyasal gebelik geciriyorum ve kanamamda başladı(((((
zeycannn hamişmisin yoksaa ayyy hadi bize güzel haber ver canım
canim uzulme bende gecen ay yasadim. bak bu ay hamile kaldim insallah bu ayda guzel haberlerini alirsin.. bende cok uzulmustum. ama Allah im bu ay yuzumu guldurdu...
Canım inan bilmiyorum bakalım kısmet RAabbim dilerse verir inş ama adet olmadım daha bekliyorum..
canım hemen oluyor mu öyle ben korunma verir diye düşünüyordum pazartesi gitcem işte tekrardan bakıcak.hayırlısı herşeyin ama yinede üzülüyor insan üzülmedim desem yalan olur inş bnmde yüzüm en yakın zamanda güler Allah c.c. bebişine sana sağlık sıhhat versin inş canımm
geçmiş olsun canım..... ne diyeceğimi bilmiyorum. günün geçmeden mi test yaptın???
anladım canım. bak serap da kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalmış. inşallah senin de öyle olurcanım günüm 9 gün falan gecmişti değerim düşük cıkmıştı hamilesin değer düşük ama gec döllenme olabilir demişti tekrar kan yaptı bugün dahada düşmüş değerimm hayırlısı kimyasal gebelik bebek tutunamadan düşüyor dedi doktor...
canım günüm 9 gün falan gecmişti değerim düşük cıkmıştı hamilesin değer düşük ama gec döllenme olabilir demişti tekrar kan yaptı bugün dahada düşmüş değerimm hayırlısı kimyasal gebelik bebek tutunamadan düşüyor dedi doktor...
:) evet ask tazeledik yumyuma girerken iyi oldu walla ins bu ay hamis kalırızooooooooooooooooooooo çoookkk güzeeellllllllllll.... havada aşk kokusu var deseneeee...ıyı yapmmışınız kuzum bizde izmirde minikimizi müjdeledikk.... bayram ziyaretlerinde.. ebnım mınık daha buyumeden abla abi oldu teyzesii 3 kuzenımınde hamile oldugunu ogrendım... ve hepımızde yakın tarıhlerde dogum yapıcazz... suprız oldu bu banaaa...
Canım bekle bakalim pzrts ye ins güzel haberler verirsjbKızlar midem bulanıyo bende hiç tatlı yemezdim son dört gündür tatlı yiyorum kısmet Şuan Yoldayım! Doktora gidiyoruz acile
aynen bizim de öyleÜzülme canım bence hamileliğe çok yakınsın demek oluyor bu. En azından spoşlar yolu bulabiliyor diye düşünüyorum. Bak ben bu ay o kadar belirti yaşamama rağmen bu sabah kırmızılara uyandım. Daha bizim spoşlar yolu bile bulamıyor
Üzülme canım bence hamileliğe çok yakınsın demek oluyor bu. En azından spoşlar yolu bulabiliyor diye düşünüyorum. Bak ben bu ay o kadar belirti yaşamama rağmen bu sabah kırmızılara uyandım. Daha bizim spoşlar yolu bile bulamıyor
ohhh adet olmamışsın canım daha ümit var karamsar düşünmeee belki hamişsin morelini yüksek tut canım dualarımız seninle hadi güzel haber verr oynuyalım
canımmm çokk gecmiş olsun üzüldüm vlla umudunu yitirme tedevi ol inş sende bebişini göbüşüne alırsın rabbim çokkk büyükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?