Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok üzgünüm cünkü değerim yükselmemiş düşmüş kimyasal gebelik geciriyorum ve kanamamda başladı (((((

canim uzulme bende gecen ay yasadim. bak bu ay hamile kaldim insallah bu ayda guzel haberlerini alirsin.. bende cok uzulmustum. ama Allah im bu ay yuzumu guldurdu...

o zaman o bırak yakını arkadaş bile değlmiş. salla gitsin o kadar aramana bile değmez. sen mutluluğunu yaşamaya devam et. böyle insanlar için de üzme kendini hiç

cok üzgünüm cünkü değerim yükselmemiş düşmüş kimyasal gebelik geciriyorum ve kanamamda başladı (((((

bacımm sıkma canını arefe günü bende adet oldum inş önümüzdeki ay RABBİM güler bizede ülümk yokkkkkk

canim uzulme bende gecen ay yasadim. bak bu ay hamile kaldim insallah bu ayda guzel haberlerini alirsin.. bende cok uzulmustum. ama Allah im bu ay yuzumu guldurdu...

canım hemen oluyor mu öyle ben korunma verir diye düşünüyordum pazartesi gitcem işte tekrardan bakıcak.hayırlısı herşeyin ama yinede üzülüyor insan üzülmedim desem yalan olur inş bnmde yüzüm en yakın zamanda güler Allah c.c. bebişine sana sağlık sıhhat versin inş canımm

Canım inan bilmiyorum bakalım kısmet RAabbim dilerse verir inş ama adet olmadım daha bekliyorum..

ohhh adet olmamışsın canım daha ümit var karamsar düşünmeee belki hamişsin morelini yüksek tut canım dualarımız seninle hadi güzel haber verr oynuyalım

Canım hakkından hayırlısı olur inşallah üzülme olur mu alan Rabbim verir inşallah sen üzülme hayırlısı böyleymiş canım yaaa

geçmiş olsun canım..... ne diyeceğimi bilmiyorum. günün geçmeden mi test yaptın???

canım günüm 9 gün falan gecmişti değerim düşük cıkmıştı hamilesin değer düşük ama gec döllenme olabilir demişti tekrar kan yaptı bugün dahada düşmüş değerimm hayırlısı kimyasal gebelik bebek tutunamadan düşüyor dedi doktor...

anladım canım. bak serap da kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalmış. inşallah senin de öyle olur

canımmm çokk gecmiş olsun üzüldüm vlla umudunu yitirme tedevi ol inş sende bebişini göbüşüne alırsın RABBİM çokkk büyükk

:) evet ask tazeledik yumyuma girerken iyi oldu walla ins bu ay hamis kalırız

Kızlar midem bulanıyo bende hiç tatlı yemezdim son dört gündür tatlı yiyorum kısmet Şuan Yoldayım! Doktora gidiyoruz acile
Canım bekle bakalim pzrts ye ins güzel haberler verirsjb

Kıyamam yaa sağlık olsun önümüzdeki ay gercek gebelkk yaşarsın ins Allahim nasip eder

Üzülme canım bence hamileliğe çok yakınsın demek oluyor bu. En azından spoşlar yolu bulabiliyor diye düşünüyorum. Bak ben bu ay o kadar belirti yaşamama rağmen bu sabah kırmızılara uyandım. Daha bizim spoşlar yolu bile bulamıyor

geldimi senin kırmızılar ya, rüyamın tersi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…