- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
elammmmm hg canımm
canım günüm 9 gün falan gecmişti değerim düşük cıkmıştı hamilesin değer düşük ama gec döllenme olabilir demişti tekrar kan yaptı bugün dahada düşmüş değerimm hayırlısı kimyasal gebelik bebek tutunamadan düşüyor dedi doktor...
H.b abla naslsın gecms bayramn mbarek olsun hc gremedm sadece okudum esmde halen ızınlı arada gryorum
napyosunuz bakalım
hosgeldiinn elamm bız ıyıyız sen nasılsınnn canımmm....
Dilketin canım sen bilirsin.nefesal napti adeti oldu mu?
evet canım oldu malesef. aşılama yaptırmayı düşünüyordu en son
Canim gec dollenme olmasi oo... bak benimde 7 atti adet tarihim.. yarin olucaktim.. insallah oyledir.. ama teste cikardi diye dusunuyorum..
yok canım o doktora gitti. eşinin de onun da herşeyi temiz çok şükür. buna rağmen bebeği bekletiyor onu.. o da bir de bunu deneyeyim demişti ama kesin karar vermemişti.Batdasimla beklemeye devam yani. O da benim gibi doktora gitmeden kendi kendine mi karar verdi:))
Canlarim mrb netimde hala sorun var bir haftadır gelemiyorum malum birde bayram telâşı... Iki uc gunde kv lerde kaldik geçmisi okuyamadım güzel haberler var mi.....:26:
Biliyorsunuz benim batim 18ekimdi ama ben guzel haberlerle gelemedim
Benim 15ekimde bayram gunu kahve lekelenmem oldu ped falan koydum devami gelmedi hic agrim sizimda olmadi ve kirmizilarda gelmedi tabi bu durum ilk kez yaşadığım bişeydi çok şüphelendim ümitlendim....17ekim sabahi test yaptım tabiki negatif...sonra nasıl bi ağrı offf kivrandirdi beni ama hala yoook gelen giden...sokulemedim bi türlü sicak bi duş aldım sonra geldi kırmızılar agrim hafifledi rahatladim...veeee yeni bi ay °cicin bismillah dedik tekrar bugün klomen kullanmaya basladim...
Batdasimla beklemeye devam yani. O da benim gibi doktora gitmeden kendi kendine mi karar verdi:))
yok canım o doktora gitti. eşinin de onun da herşeyi temiz çok şükür. buna rağmen bebeği bekletiyor onu.. o da bir de bunu deneyeyim demişti ama kesin karar vermemişti.
Battasimm nisammm adet oldum beeen bitti bilemm
Asilama dusunuyorum doktora gidemedim henuz :)) malum bayram girdi araya
Ay bilmiyom bebem ya napcami sasirdim
Sende adet olmusunn(
Ben disardayim gezmelerde.ara ara bakiyomm
Dilketinimm gidemedim safranboluya hava cok kotuydu
Sen naptin
meryem suresine baslıycam bende tekrardan hiç bırakmıycam hamıle kalana kadar Allah ın izniyle hayırlısı nasılsa öle olsun hepımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?