Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gecmis olsun cnm. sana bakmak icin topige gelmistim. ne yazikki tahminim dogru cikti.
ama icini ferah tut. kimyasal gebelik yasayanlar diger ay daha kolay gebe kaliyorlar.

selam kızlar bir sey sormak istiyorum,

ovulasyon testi ile 2 haftaönce cumartesi ve pazar çift çizgi cıkmıştı, iki günü de değerlendirdikten sonra 14 gün gecmiş oldu ve sabah test yaptım negatif çıktı. silik çizgi bile yok, kan testi yaptırıp tekrar hayal kırıklığına ugramaya gerek yok değil mi ???

Canlarim mrb netimde hala sorun var bir haftadır gelemiyorum malum birde bayram telâşı... Iki uc gunde kv lerde kaldik geçmisi okuyamadım güzel haberler var mi.....:26:

Biliyorsunuz benim batim 18ekimdi ama ben guzel haberlerle gelemedim

Benim 15ekimde bayram gunu kahve lekelenmem oldu ped falan koydum devami gelmedi hic agrim sizimda olmadi ve kirmizilarda gelmedi tabi bu durum ilk kez yaşadığım bişeydi çok şüphelendim ümitlendim....17ekim sabahi test yaptım tabiki negatif...sonra nasıl bi ağrı offf kivrandirdi beni ama hala yoook gelen giden...sokulemedim bi türlü sicak bi duş aldım sonra geldi kırmızılar agrim hafifledi rahatladim...veeee yeni bi ay °cicin bismillah dedik tekrar bugün klomen kullanmaya basladim...

hoşgeldin canım. evet MONBEBE hamileeeeeee :)))) onun dışında bilmiyorum. sana da geçmiş olsun canım. sen bu motivasyonla bebeği dize getireceksin galiba

Batdasimla beklemeye devam yani. O da benim gibi doktora gitmeden kendi kendine mi karar verdi:))

Battasimm nisammm adet oldum beeen bitti bilemm
Asilama dusunuyorum doktora gidemedim henuz :)) malum bayram girdi araya
Ay bilmiyom bebem ya napcami sasirdim
Sende adet olmusunn(
Ben disardayim gezmelerde.ara ara bakiyomm

yok canım o doktora gitti. eşinin de onun da herşeyi temiz çok şükür. buna rağmen bebeği bekletiyor onu.. o da bir de bunu deneyeyim demişti ama kesin karar vermemişti.

Dilketinimm gidemedim safranboluya hava cok kotuydu
Sen naptin

Battasimm nisammm adet oldum beeen bitti bilemm
Asilama dusunuyorum doktora gidemedim henuz :)) malum bayram girdi araya
Ay bilmiyom bebem ya napcami sasirdim
Sende adet olmusunn(
Ben disardayim gezmelerde.ara ara bakiyomm

Hosgeldin canim benim.sen disarda biz işte bizim yerimize de gez canim.. ben de kendi kendime asilama karari verdim daha doktora bile gitmeden:)) bu sefer baya umitliydim cunku ufaktan bi yikildim:) doktora gidicem bende bugun yarin

Dilketinimm gidemedim safranboluya hava cok kotuydu
Sen naptin

bizim biletler önceden alındığı için gitmeme gibi bir şansımız olmadı ama hava güzeldi orda. döndüğümüz gün yani dün fenaydı. atladık taksiye geldik ohhh mis gbi evimize çok güzel bir yer canım. tavsiye ederim. bolbol resim çekindik falan... sen neler yaptın?? ben işe başladım sen hala gezmelerdesin maşallah

meryem suresine baslıycam bende tekrardan hiç bırakmıycam hamıle kalana kadar Allah ın izniyle hayırlısı nasılsa öle olsun hepımız için

Kaynanam birtane elma verdi dediki 7 gün boyu ca oku yedincı gunu sonuda elmayı kes yarışın sen yarısında eşin yesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…