Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kendinimi klomen kullanıyom acebaaaa bende mi kullansam hatta kullancam doktora gitmeden. Adetin 5 günü başlayacam.

Canım benim sen bu klomeni kafana gore kullanmıyorsun dimi?
Bak kist yapıyor

Canım benimben bilmem Cutem bilir ama bence gerek yok bişi olsa silik çizgi cıkardı en azından

Canım benimben bilmem Cutem bilir ama bence gerek yok bişi olsa silik çizgi cıkardı en azından

cnm. ben cift cizgiyi gordugum gun yumurtluyorum. kimi de cift cizgiden 24-36 saat sonra yumurtluyr.
diyelim sen 36 saat sonra yumurtladin. o zaman dolleneli 12 gun filan olmustur. bu durumda testte cikmasi lazimdi ama yine de adet gecikmeni bekle derim. bazi kisilerde adet gecikmesi olmadan test negatif cikar.

Battaşım hayırlı bayramların olsun canım ben daha adet olmadım bi umuttur bekliyorum sana da Rabbim nasip eder inşallah..

teşekkür ederim..

o zman çarşambaya kadar bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırayım..

hoşgeldin canım. evet MONBEBE hamileeeeeee :)))) onun dışında bilmiyorum. sana da geçmiş olsun canım. sen bu motivasyonla bebeği dize getireceksin galiba

Hosbulduk bebisimmmmm..aayyy monbebenin hamisligine cooooooook sevindimmmm

Kiz benim bebiş pek bi fena cıktı 17 aydır dize getiremedim ki

Hosbulduk bebisimmmmm..aayyy monbebenin hamisligine cooooooook sevindimmmm

Kiz benim bebiş pek bi fena cıktı 17 aydır dize getiremedim ki

bizimkilerin hepsi fenaaaaaa

Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi tatiller. Doktora gidicem çıkışta dua edin bana lutfen.
Öpüldünüz:)

inşallah herbişeyin tertemiz çıkar canım. ben de çok öptüm

kızlar naber nasılsınız ben hsg çektirdim bugün bi sıkıntı yok tüpler açık çıktı çokkkkkk sükür kızlar ben artık beklemeye geçicem herşeyime baktırdım eşimin testide temiz çıktı demek ki zamanı gelmemiş diyorum artık ben herşeye baktırdım şu an biraz kanamam var yatıyorum olabilir dedi doktorum hatta ped koy bugün dedi hsg ye gelince pek bişey yok ama ilacı şırıngayla anıden bı veriyo o basınçla tüpler agrı yapıyo sancı gırdı ama 1 dk bile sürmedi geçti hemen böyle işte ama sonucun temiz çıkması içimi rahatlattı

Kendinimi klomen kullanıyom acebaaaa bende mi kullansam hatta kullancam doktora gitmeden. Adetin 5 günü başlayacam.
canim ben kafama göre kullanmıyorum dr verdi sende dr kontrolünde kullan sonra kist oluşma riski var

Canım benim sen bu klomeni kafana gore kullanmıyorsun dimi?
Bak kist yapıyor
yok bebeğim dr verdi...

Battaşım hayırlı bayramların olsun canım ben daha adet olmadım bi umuttur bekliyorum sana da Rabbim nasip eder inşallah..
Ayyy sevindim valla ins hamissindir tatlim yaa test yapmayi düşünmüyor musun

Geçmiş olsun canım tuplerinin acik çıkmasınada çok sevindim

canim ben kafama göre kullanmıyorum dr verdi sende dr kontrolünde kullan sonra kist oluşma riski var

yok bebeğim dr verdi...

Zaten asılmam sonucum negatif ve yapmacam artık tutmasak acebaaaa kendimi kullansam klomen dedim yani okadar karışık durumdayım ki anlatamam üzgünümmmmm

yok bebeğim dr verdi...

Canım bende de ayın onikisinde leke geldi ama bitti hemen sorada bişi olmadı test inş düşünüyorum kadın doğum hastanesine gidebilirim

Zaten asılmam sonucum negatif ve yapmacam artık tutmasak acebaaaa kendimi kullansam klomen dedim yani okadar karışık durumdayım ki anlatamam üzgünümmmmm
Aaa öyle mi üzüldüm canım ama zamanı var demek ki..bak benim de 17 ay oldu neler yaşadım neler geçirdim neler duydum ...ama olmayınca olmuyor...rabbim büyüktür bizimde sınavımız böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…