Canlarim mrb netimde hala sorun var bir haftadır gelemiyorum malum birde bayram telâşı... Iki uc gunde kv lerde kaldik geçmisi okuyamadım güzel haberler var mi.....:26:
Biliyorsunuz benim batim 18ekimdi ama ben guzel haberlerle gelemedim
Benim 15ekimde bayram gunu kahve lekelenmem oldu ped falan koydum devami gelmedi hic agrim sizimda olmadi ve kirmizilarda gelmedi tabi bu durum ilk kez yaşadığım bişeydi çok şüphelendim ümitlendim....17ekim sabahi test yaptım tabiki negatif...sonra nasıl bi ağrı offf kivrandirdi beni ama hala yoook gelen giden...sokulemedim bi türlü sicak bi duş aldım sonra geldi kırmızılar agrim hafifledi rahatladim...veeee yeni bi ay °cicin bismillah dedik tekrar bugün klomen kullanmaya basladim...
Canlarim mrb netimde hala sorun var bir haftadır gelemiyorum malum birde bayram telâşı... Iki uc gunde kv lerde kaldik geçmisi okuyamadım güzel haberler var mi.....:26:
Benim 15ekimde bayram gunu kahve lekelenmem oldu ped falan koydum devami gelmedi hic agrim sizimda olmadi ve kirmizilarda gelmedi tabi bu durum ilk kez yaşadığım bişeydi çok şüphelendim ümitlendim....17ekim sabahi test yaptım tabiki negatif...sonra nasıl bi ağrı offf kivrandirdi beni ama hala yoook gelen giden...sokulemedim bi türlü sicak bi duş aldım sonra geldi kırmızılar agrim hafifledi rahatladim...veeee yeni bi ay °cicin bismillah dedik tekrar bugün klomen kullanmaya basladim...
ne okuyacaksın 7 gün boyunca?
Meryem süresi oku dedi
selam kızlar bir sey sormak istiyorum,
ovulasyon testi ile 2 haftaönce cumartesi ve pazar çift çizgi cıkmıştı, iki günü de değerlendirdikten sonra 14 gün gecmiş oldu ve sabah test yaptım negatif çıktı. silik çizgi bile yok, kan testi yaptırıp tekrar hayal kırıklığına ugramaya gerek yok değil mi ???
Canım benimben bilmem Cutem bilir ama bence gerek yok bişi olsa silik çizgi cıkardı en azından
Canım benimben bilmem Cutem bilir ama bence gerek yok bişi olsa silik çizgi cıkardı en azından
hoşgeldin canım. evet MONBEBE hamileeeeeee :)))) onun dışında bilmiyorum. sana da geçmiş olsun canım. sen bu motivasyonla bebeği dize getireceksin galiba
Hosbulduk bebisimmmmm..aayyy monbebenin hamisligine cooooooook sevindimmmm
Kiz benim bebiş pek bi fena cıktı 17 aydır dize getiremedim ki
Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi tatiller. Doktora gidicem çıkışta dua edin bana lutfen.
Öpüldünüz:)
canim ben kafama göre kullanmıyorum dr verdi sende dr kontrolünde kullan sonra kist oluşma riski varKendinimi klomen kullanıyom acebaaaa bende mi kullansam hatta kullancam doktora gitmeden. Adetin 5 günü başlayacam.
yok bebeğim dr verdi...Canım benim sen bu klomeni kafana gore kullanmıyorsun dimi?
Bak kist yapıyor
Ayyy sevindim valla ins hamissindir tatlim yaa test yapmayi düşünmüyor musunBattaşım hayırlı bayramların olsun canım ben daha adet olmadım bi umuttur bekliyorum sana da Rabbim nasip eder inşallah..
Meryem Suresini ben de okudum ama elmaya falan değil. bir de o sureyi okuduktan sonra tikavet secdesi yapman gerekli biliyorsun dimi? içinde secde ayeti var çnkü
Geçmiş olsun canım tuplerinin acik çıkmasınada çok sevindimkızlar naber nasılsınız ben hsg çektirdim bugün bi sıkıntı yok tüpler açık çıktı çokkkkkk sükür kızlar ben artık beklemeye geçicem herşeyime baktırdım eşimin testide temiz çıktı demek ki zamanı gelmemiş diyorum artık ben herşeye baktırdım şu an biraz kanamam var yatıyorum olabilir dedi doktorum hatta ped koy bugün dedi hsg ye gelince pek bişey yok ama ilacı şırıngayla anıden bı veriyo o basınçla tüpler agrı yapıyo sancı gırdı ama 1 dk bile sürmedi geçti hemen böyle işte ama sonucun temiz çıkması içimi rahatlattı
Zaten asılmam sonucum negatif ve yapmacam artık tutmasak acebaaaa kendimi kullansam klomen dedim yani okadar karışık durumdayım ki anlatamam üzgünümmmmmcanim ben kafama göre kullanmıyorum dr verdi sende dr kontrolünde kullan sonra kist oluşma riski var
yok bebeğim dr verdi...
Ayyy sevindim valla ins hamissindir tatlim yaa test yapmayi düşünmüyor musun
canim ben kafama göre kullanmıyorum dr verdi sende dr kontrolünde kullan sonra kist oluşma riski var
yok bebeğim dr verdi...
Ayyy sevindim valla ins hamissindir tatlim yaa test yapmayi düşünmüyor musun
Aaa öyle mi üzüldüm canım ama zamanı var demek ki..bak benim de 17 ay oldu neler yaşadım neler geçirdim neler duydum ...ama olmayınca olmuyor...rabbim büyüktür bizimde sınavımız böyleymişZaten asılmam sonucum negatif ve yapmacam artık tutmasak acebaaaa kendimi kullansam klomen dedim yani okadar karışık durumdayım ki anlatamam üzgünümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?