Aaaa buyuk ihtimal yerlesme kanamasidir canim...çok heyecanlandımCanım bende de ayın onikisinde leke geldi ama bitti hemen sorada bişi olmadı test inş düşünüyorum kadın doğum hastanesine gidebilirim
Aaa öyle mi üzüldüm canım ama zamanı var demek ki..bak benim de 17 ay oldu neler yaşadım neler geçirdim neler duydum ...ama olmayınca olmuyor...rabbim büyüktür bizimde sınavımız böyleymiş
Canım bende de ayın onikisinde leke geldi ama bitti hemen sorada bişi olmadı test inş düşünüyorum kadın doğum hastanesine gidebilirim
Tup deneyin canim o zaman benceCanım bizde 2 ,5 yıldır evliyım korunma olmadı eşimde varikosel vardı amelıyat oldu düzelmen bır durumda olmadı aşılma yaptık ama dun adet oldum ne bileyim nasipte yoksa neyapk boş
kızlar naber nasılsınız ben hsg çektirdim bugün bi sıkıntı yok tüpler açık çıktı çokkkkkk sükür kızlar ben artık beklemeye geçicem herşeyime baktırdım eşimin testide temiz çıktı demek ki zamanı gelmemiş diyorum artık ben herşeye baktırdım şu an biraz kanamam var yatıyorum olabilir dedi doktorum hatta ped koy bugün dedi hsg ye gelince pek bişey yok ama ilacı şırıngayla anıden bı veriyo o basınçla tüpler agrı yapıyo sancı gırdı ama 1 dk bile sürmedi geçti hemen böyle işte ama sonucun temiz çıkması içimi rahatlattı
Lmiyorum anlatırmışım nasıl yapcam
Kendinimi klomen kullanıyom acebaaaa bende mi kullansam hatta kullancam doktora gitmeden. Adetin 5 günü başlayacam.
listeye beni de eklerseniz sevinirim ayın birinde bebiş için tedaviye başlıyorum inşallah.....
listeye beni de eklerseniz sevinirim ayın birinde bebiş için tedaviye başlıyorum inşallah.....
Toprağım iyi geceler hayırlı bayramların oldun nasılsın görüşemiyoruz
Tup deneyin canim o zaman bence
saol toprağım sana hayırlı bayramlar olsun canım iyiyim çok şükür bu aralar giremedim eşim ve ben grip :2: olduk sonrası bayram temizliğiydi bayramdı derken arada yeni hamişler varmı diye bakıyorumsen nasılsın hastalandın mı yada geçti mi test yaptın mı benim bat 22 kasıklarda batmalar var bide memişerim sızlıyor
bizim biletler önceden alındığı için gitmeme gibi bir şansımız olmadıama hava güzeldi orda. döndüğümüz gün yani dün fenaydı. atladık taksiye geldik ohhh mis gbi evimize çok güzel bir yer canım. tavsiye ederim. bolbol resim çekindik falan... sen neler yaptın?? ben işe başladım sen hala gezmelerdesin maşallah
Kızlar benim kadar şanssızlık yaşayan var mı acaba... Sabah ücretli die kan veremedim bi saat önce de kadın doğuma gittim benim içeri girmemle kadının biri acil doğuma girdi eşimde test aldı onu yaptık negatif sıra eşim kalk tekrar gidelim Dio kadın doğuma halen gelen gidennyok
Hadi canim guzel haberlerle gelKızlar ben kaçıyorum hepinize iyi tatiller. Doktora gidicem çıkışta dua edin bana lutfen.Öpüldünüz:)
canım hemen oluyor mu öyle ben korunma verir diye düşünüyordum pazartesi gitcem işte tekrardan bakıcak.hayırlısı herşeyin ama yinede üzülüyor insan üzülmedim desem yalan olur inş bnmde yüzüm en yakın zamanda güler Allah c.c. bebişine sana sağlık sıhhat versin inş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?