Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaa öyle mi üzüldüm canım ama zamanı var demek ki..bak benim de 17 ay oldu neler yaşadım neler geçirdim neler duydum ...ama olmayınca olmuyor...rabbim büyüktür bizimde sınavımız böyleymiş

Canım bizde 2 ,5 yıldır evliyım korunma olmadı eşimde varikosel vardı amelıyat oldu düzelmen bır durumda olmadı aşılma yaptık ama dun adet oldum ne bileyim nasipte yoksa neyapk boş

çok sevindim canım. geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay seni hamiş görürüz ben de bu ay doktora gidicem. benim de temiz çıkar inşallah herşeyim

Lmiyorum anlatırmışım nasıl yapcam

[h=2]tilavet secdesi[/h]
  1. Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
    Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
    Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
    Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
    Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
    Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
    Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
    Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.​

Kendinimi klomen kullanıyom acebaaaa bende mi kullansam hatta kullancam doktora gitmeden. Adetin 5 günü başlayacam.

Cnm benim sorcagim soruyu sende solemissin acaba bu klomeni kendi basimiza kullansak bisi olurmu 5 gun ben kullandim doktor cok ii dedi dusuk dozda bile catlatma igneside vuruldum o ay hamile kaldim fakat kimyasal gebelik yasadim ..simdi bir dahA kullansam catlatma ignesiz bisi olurmu acaba ???

selammmmmm....... herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun ... nasılsınız ....

listeye beni de eklerseniz sevinirim ayın birinde bebiş için tedaviye başlıyorum inşallah.....

canım boş ki mesaj kutum ... geç geliyor sadece ......Allah Allah bir tuaflık var ama anlamadım

Toprağım iyi geceler hayırlı bayramların oldun nasılsın görüşemiyoruz

saol toprağım sana hayırlı bayramlar olsun canım iyiyim çok şükür bu aralar giremedim eşim ve ben grip :2: olduk sonrası bayram temizliğiydi bayramdı derken arada yeni hamişler varmı diye bakıyorum sen nasılsın hastalandın mı yada geçti mi test yaptın mı benim bat 22 kasıklarda batmalar var bide memişerim sızlıyor

Arında çalıscam ve ikinci şube var o yere gırcem nefret edyorummmmmmm oradan zaten canım skkın bunaldım ıyıyce

Kızlar benim kadar şanssızlık yaşayan var mı acaba... Sabah ücretli die kan veremedim bi saat önce de kadın doğuma gittim benim içeri girmemle kadının biri acil doğuma girdi eşimde test aldı onu yaptık negatif sıra eşim kalk tekrar gidelim Dio kadın doğuma halen gelen gidennyok

Çok geçmiş olsun canım.. Dilerim bebektir benimde sol kasık aşırı batıyo rahmim parçalanacak kadar sancıyo ay bilmiyom ya hayırlısı inşallah

Ev gibisi yok dimi:)))
Tatlim ben ist.disina cikmadim buralarda takildik
Kisliklarimi felan cikardim evi toparladim baya iyi olduu

Zeycanim bekle biraz daha stres yapma
Hayirlisi olsun hakkinizda

kurtaj olmadigin icin sorun yok canim bana oyle dedi dr.adet bittikten sonra calismalara devam et dedi. ettik ve oldu sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…