Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gecmis olsun cnm. sana bakmak icin topige gelmistim. ne yazikki tahminim dogru cikti.
ama icini ferah tut. kimyasal gebelik yasayanlar diger ay daha kolay gebe kaliyorlar.

cok sağol canım benim dediğin doğru cıktı kimyasal gebelikmiş şuan cok şiddetli ğrım ve kanamam var inş diğer aya hamiş olurum canım dualarınızı eksik etmeyin.

kurtaj olmadigin icin sorun yok canim bana oyle dedi dr.adet bittikten sonra calismalara devam et dedi. ettik ve oldu sukur..
cok şükr canımm Allah kucağına almayı nasip etsin ben tekrr bir görüncem gel dedi doktor artık merk ettiğim ne varsa sorucam hayırlısı inş bebişim bekletmez beni ve sıkı sıkı tutunur inş.

cok sağol canım benim dediğin doğru cıktı kimyasal gebelikmiş şuan cok şiddetli ğrım ve kanamam var inş diğer aya hamiş olurum canım dualarınızı eksik etmeyin.

Cok gecmis olsun canim yaa
Allah bundan sonrakilere saglik versin

Kızlar bende gecikmeli olarak pazartesi adet oldum malisef tam 6 gün gecikti ama nasip böyleymiş bu ay ilaç verecekti doktor ama adetin 3.günü bayrama denk geldiği için bu ay boş geçicek doktorumla bugün görüştük bişey kullanmayacaksın dedi bir tek eşim muayene olacak bakalım hayırlısı yeni hamişimizi tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağına sağlıklı bir şekilde alır inşallah

Kızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...

Canimm bnm de 37cikti ck yeni dedi. 2-3gun snra tekrar yaptralim. İnsallah bizimle miniklerimizz

Ayyy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun idrarda çıkmamıştı demi senin iyi ki kan testi yaptırmışsın kaç gün geçti adetin .. Hamişlerimiz artıyor yaşasın ben de geliyorum arkanızdan inşallah ))))

Canım 2 gün dielim normalde dün başlamış olması gerekti ben geciksinler hislerim kuvvetleşti bügünde olmadım o yüzden zor da olsa kan verdim idrar istedi ben de klasik test olcak die düşündüm yaptırmadım doktor dedi yaptıraydın zaten pozitif olcaktı dedi ama kadın doğum hastanesi çok alakasız...

çoooookkk sevindim ZEYCANCIM canım inşallah saglıklı bir hamilelik gecirir sonra yine sağlıkla kucağına alırsın.seninde 7 gün geçmişti ve idrarda çıkmadı kanda çıktı değilmi ? benim ne olacak ç ok merak ediyorum.dua et bize sen hamilesin duan kabul olur insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…