gecmis olsun cnm. sana bakmak icin topige gelmistim. ne yazikki tahminim dogru cikti.
ama icini ferah tut. kimyasal gebelik yasayanlar diger ay daha kolay gebe kaliyorlar.
cok şükr canımm Allah kucağına almayı nasip etsin ben tekrr bir görüncem gel dedi doktor artık merk ettiğim ne varsa sorucam hayırlısı inş bebişim bekletmez beni ve sıkı sıkı tutunur inş.kurtaj olmadigin icin sorun yok canim bana oyle dedi dr.adet bittikten sonra calismalara devam et dedi. ettik ve oldu sukur..
cok sağol canım benim dediğin doğru cıktı kimyasal gebelikmiş şuan cok şiddetli ğrım ve kanamam var inş diğer aya hamiş olurum canım dualarınızı eksik etmeyin.
cok sağol canım benim dediğin doğru cıktı kimyasal gebelikmiş şuan cok şiddetli ğrım ve kanamam var inş diğer aya hamiş olurum canım dualarınızı eksik etmeyin.
cok gecmis olsun canim.bende 1yil once kimyasal gebelik gecimistim.insallah onumuzdeki ay gelir bebisin
Kizlaaaaar bende hamileyimmmmmm
Hayırlı olsun canım çooook sevindim idrar testinden mi öğrendin ne kadar gecikmişti
Kizlaaaaar bende hamileyimmmmmm
Kızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...
Ayyy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun idrarda çıkmamıştı demi senin iyi ki kan testi yaptırmışsın kaç gün geçti adetin .. Hamişlerimiz artıyor yaşasın ben de geliyorum arkanızdan inşallahKızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...
Ayyy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun idrarda çıkmamıştı demi senin iyi ki kan testi yaptırmışsın kaç gün geçti adetin .. Hamişlerimiz artıyor yaşasın ben de geliyorum arkanızdan inşallah))))
evlimutluuuu zeycanımmmmm çok sevindim yaaa gelir gelmez yüzüm güldü sayenizde. ayyy yerim ben sizi
evlimutluuuu zeycanımmmmm çok sevindim yaaa gelir gelmez yüzüm güldü sayenizde. ayyy yerim ben sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?